Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hangi Firmanın Yayınlarını Beğeniyorsunuz

Tepki Skoru
0
anlaşılır ve kaliteli oluşundan morpa yapa zambak duru yayınlarıda fena değil onuda tavsiye ederim ama en güzeli morpa öğrencilerde çok severek yapıyorlar

Tepki Skoru
0
Ben Bu Yil Ilk Defa Küçük Adimlari Kullandimve çok Memnun Kaldim Yaratici çocuk Serisi Ve 4 Lü Matematik Seti Var çok Severek Ve Eğlenerek çalişiyoruz. Her Sayfadaki Sorular Var. Bu Sorular çocuklari Farkli Dşünmeye Yönlendiriyor. Mutlaka Incelemenizi Tavsiye Ediyorum.

Tepki Skoru
0
ya pa nın ve kök yayıncılığın hem etkinlik dosyları hemde oyun şarkı vs kitapları çok güzel.Oldukça yararlı diye düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
genelde yapayı kullanıyorum ama morpa dan ve kök yayıncılıktanda kullandıklarım var.bunları beğeniyorum.oluşum yayınları basit geliyo diğer yayınları inceleme olanağım olmadı.

Tepki Skoru
0
ya-pa ve morpa yayınların çok begeniyorum.faaliyet kitapları ogrencilerimin ilisini çok çekiyor zevkle yapıyorlar özellikle ya-panın yapıyorum,egleniyorum,gelişiyorum dergilerini çocukların seviyelerine uygun ve egitici buluyorum

Tepki Skoru
0
merhaba.Ben de zambak, ya-pa,morpa yayınlarını kullanıyorum.Özellikle zambak yayınlarının sayılar ve çizgi çalışmaları için hazırladığı kitaplar ve minik yıldızları çocuklar severek ve sıkılmadan yapıyorlar.Hikaye kitaplarında morpa bana göre çocuklarda daha açık ve anlaşılır olduğu için etkili oluyor.Bunun yanısıra ya-panın hakkını da yiyemem.Türkiye de öncülerden olmuş, işini en iyi yapan yayıncılardan.Ben karma yapıp, çocuklara hepsinin en beyendiklerimi sunuyorum.Çok seçenek olunca işimiz daha kolay oluyor.

Tepki Skoru
0
bence de zambak dini içerikli biz okulca ya-pa ,smg,kök kullanıyoruz

Tepki Skoru
0
morpa ,ya-pa ve zambak yayaınlarını çok başarılı buluyorum .kitapları inanılmaz derecede mükemmel hazırlanmış.

Tepki Skoru
0
zambak ve morpa kullanıyorum içerikleri zengin ve çocukların isteklerine cevap veriyor

Tepki Skoru
0
:474cu:bence en iyi yayın smg yayıncılık kaliteli ve çocıklarımıza en uygun yayın smg

Tepki Skoru
0
ben oluşum yayınlarının 3 yıldır aralıksız kullanıyorum kendini yenileyen bir yayın evi.kitap kalitesi resimleri ve içeriği dolu dolu.ayrıca çaluşırken öğretmeni hiç yormuyor. zambak yayınlarını ve morpa yayınlarını da beğeniyorum

Tepki Skoru
0
ya-pa ve morpa yı kullanıyorum dıgerlerı benı cok tatmın etmıyo

Tepki Skoru
0
Ben zambak yayınlarını yıllardır kullanıyor ve beğeniyorum,çocuklar zevkle sıkılmadan çalışıyorlar

Tepki Skoru
0
lisedeyken smg kullandık.üniwersitede kök yayıncılığını kullanıoruz..

Tepki Skoru
0
slm ben duru yayınlarının kitaplarını aldım yeni proğrama uygun olarak hazırlamışlar.tavsiye ederim .fotokobi çektirip çocuklarla çalışıyoruz.ayrıca morpada çok güzel.:36_3_12:

Tepki Skoru
0
zambak yayınlarını dini içerikli diyen arkadaşlar lütfen somut örnek gösterin, önyargılı davranmayın ve insanları yanıltmayın, eğer burada şu setinde veya kitabının şu sayfasında dini etkinlik var diye örnek verirseniz daha inandırıcı olur, ama yok, boşuna heveslenmeyin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle