Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Hakkari buraya

Tepki Skoru
0
arkadaslar mebden gereklı evrakları ogrenen varmı ben aradım hakkarı mıllı egt. baska semdınlı baska evrak ıstıyor arayan varsa ıstenen evrakları yazabılırmı

Tepki Skoru
0
canan hocam ilgilendiniz teşekkürler ama bu 2010 için ben zaten 2010 temmuzda atandım 2011 e böyle birşey olacağına dair bir yazı değilki bu
hocam bundan sonrada böyle birşey olacağına inanıyorum çünkü sözleşmeliler gün geçtikçe sesleri duyurmaya çalşıyorlar tabi sizde haklısınız olur diyemem ama ben 1 sene sonra sadece eşimin bulunduğu yere değil batının her yerine gelmeye razıyım birazda torpiliniz varsa işiniz olur maalesef torpillerin işlediği bir ülkede yaşıyoruz şimdiden araştırma yapın o zaman meb i arayıp bilgi alabilirsiniz

Tepki Skoru
0
arkadaslar mebden gereklı evrakları ogrenen varmı ben aradım hakkarı mıllı egt. baska semdınlı baska evrak ıstıyor arayan varsa ıstenen evrakları yazabılırmı
hocam bizsen istenen 4 tane belge var
-diplomanız (onaylı)
-elektronik başvuru formunuz
-kpss sonuç belgeniz
-fotoğraf
bunun dışında mal bildirimi istiyorlar onuda atandığınız meb veriyor adli sizcil kaydı ve sağlık raporunuda orda gittiğimizde dolduruyoruz bunların dışında istenen birşey yok diye biliyorum kılavuzda da bunlar yazıyor zaten
sizin okul hangi okul merkezdemisiniz ilk kez gördüm sizi burda

Tepki Skoru
0
hocam bizsen istenen 4 tane belge var
-diplomanız (onaylı)
-elektronik başvuru formunuz
-kpss sonuç belgeniz
-fotoğraf
bunun dışında mal bildirimi istiyorlar onuda atandığınız meb veriyor adli sizcil kaydı ve sağlık raporunuda orda gittiğimizde dolduruyoruz bunların dışında istenen birşey yok diye biliyorum kılavuzda da bunlar yazıyor zaten
sizin okul hangi okul merkezdemisiniz ilk kez gördüm sizi burda
aslında ben sureklı yazıyorum semdınlı gelışenkoye atandım ama hamıleyım bırkackısı ile gorustuk benım atandıgım yerde pek bayan calıştırmıyorlarmıs senı baska yere alırız dıyorlar bu yuzden nereye gıdecegımde bellı degıl tam bı muammayım yanı hocam ALLAH hepimızın yardımcısı olsun bu arada evraklar ıçin tesekkurler ben semdınlıyı aradım oradan 10 tane resım nufus cuzdan suretı saglık raporu sabıka kaydı fılan hepsını ıstedıler bu arada ben kps sonuc belgemı bulamıyom ınş bbı terslık cıkmaz tekrar sagol hocam

Tepki Skoru
0
aslında ben sureklı yazıyorum semdınlı gelışenkoye atandım ama hamıleyım bırkackısı ile gorustuk benım atandıgım yerde pek bayan calıştırmıyorlarmıs senı baska yere alırız dıyorlar bu yuzden nereye gıdecegımde bellı degıl tam bı muammayım yanı hocam ALLAH hepimızın yardımcısı olsun bu arada evraklar ıçin tesekkurler ben semdınlıyı aradım oradan 10 tane resım nufus cuzdan suretı saglık raporu sabıka kaydı fılan hepsını ıstedıler bu arada ben kps sonuc belgemı bulamıyom ınş bbı terslık cıkmaz tekrar sagol hocam
ya ne saçma sağlık raporu ve adli sicil kaydı hiçö biryerde istenmiyor kılavuzda bile yazıyor ordakiler geridennmi takip ediyorlar hocam bende bulamıyorum sonuç belgemi ama netten çıktısını alıcam sizde öle yapın :)

Tepki Skoru
0
ya ne saçma sağlık raporu ve adli sicil kaydı hiçö biryerde istenmiyor kılavuzda bile yazıyor ordakiler geridennmi takip ediyorlar hocam bende bulamıyorum sonuç belgemi ama netten çıktısını alıcam sizde öle yapın :)
hocam banada ösym burosuna gıt orda dılekce yazdır tekrar al dıyolar napsakkı netten aldıgımız cıktıyı kabul ederlermı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yüksekova mem'de sözleşmeli öğretmenler için istenen belgeler açıklanmış.isteyenler oradan bakabilir.

Tepki Skoru
0
arkadaslar bana teblıgat geldı orada evraklar yazıyor ama ben sunu anlamadım dıplomanın aslı veya noterden onaylı ornegı dıo sımdı aslınıdamı onaylatıcaz 3 adet dıo

Tepki Skoru
1
hakakrinin yüksekova ilçesine havaalnı yapılacak..ben de hakkariliyim..gelince memnun olcaksınız burdan merak etmeyin..hakkarinin sizin gibi hocalara ihtiyacı var..bekletmeyin fazla:))

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle