Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Eylül ek atama kesinleşti başvurular 22-28 eylül de....

Tepki Skoru
0
arkadaşalr mailin sonuna birde bunu ekledim bilmiyorum doğru yaptımmı ama inanın çok kızgınım çok üzülüyorum. ***************YILLARCA MEB E BAĞLI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK YAPTIK KİMSE ÇALIŞMA ŞARTLARINI YAŞAMADAN BİLEMEZ.LÜTFEN ARTIK BİZLEREDE HAKETTİĞİMİZ DEĞER VERİLSİN.
YENİ MEZUN OLAN BİR ÖĞRETMEN ADAYININ MI TECRUBESİ DAHA FAZLADIR YOKSA YILARCA KADROSUZDA OLSA ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ İÇİNDE YETİŞMİŞ.TABİRİ CAİZSE MESLEĞİN İÇİN PİŞMİŞ BİRİNİN Mİ TECRUBESİ FAZLADIR?SİZLER EVLADINIZI YENİ MEZUN OLUP KPSSDEN YÜKSEK PUAN ALIP ATANAN KADROLU BİR ÖĞRETMENE Mİ EMANET EDERSİNİZ YOKSA SIRF ALT YAPISI YOK SAYISALI YOK DİYE KPSS DENEN SINAVDAN DÜŞÜK PUAN ALDIĞI İÇİN ATANAMAMIŞ AMA FİİLEN YILRCA 9 YIL 10 YIL BU İŞİN İÇİNDE GÖREV ALMIŞ BİR ÖĞRETMENEMİ EMANET EDERSİNİZ?LÜTFEN VİCDANINIZA DANIŞARAK CEVAPLAYINIZ.

BİZLER 3YIL 4YIL ÖNCE MEZUN OLMUŞUZ FAKAT YENİ MEZUN OLUP KPSS DEN YÜKSEK PUAN ADLIĞI İÇİN GELİP ÖNÜMÜZE GEÇEN BİRSÜRÜ İNSAN VAR.MADEM KALİTELİ EĞİTİM İSTİYORSUNUZ.BEN BU MESLEĞE 9YILIMI VERDİM 10 YIL ÇALIŞMIŞ OLAN ARKADAŞLRIM VAR LÜTFEN BİZLERE TEKRAR KPSSYE HAZIRLANMANIN SIKINTILARINI YAŞATTRMAYINIZ.BİZLER İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORKEN MESLEĞİMİZDEN SOĞUTMAYINIZ.MADEM ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK NEDEN YENİ MEZUNLAR ESKİ MEZUNLARIN ÖNÜNE GEÇİRİLİYOR? VE NEDEN BİZLER SÖZLEŞMELİ BİLE OLSA RAZIYKEN BU İSTEĞİMİZ GÖZ ARDI EDİLİYOR.KALİTELİ BİR OKULÖNCESİ EĞİTİM İÇİN DESTELKERİNİZİBEKLİYORUZ.....
SAYGILARIMIZLA..........

Tepki Skoru
0
kadrosuz usta öğreticiye sınıf verilemez ibaresi kaldırıldı biliyor musunuz arkadaşlar .. meb bu yıl çok az sayıda öğretmen alıp ek ders ücreti karşılığında yüzlerce okulda görevlendirme yapacak.
bu çok kötü oldu.demekki buna güvenerek bu kadar az aldılar.çok açık gözler.ama biz daha açık göz olupta ücretli köle olmayalım..yeter bizi sömürdükleri ya..bu haksızlık...

Tepki Skoru
0
OKULÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ BU YILLA BİRLİKTE 57 İLDE ZORUNLU OLUYOR. BİZ ATAMA BEKLEYEN YAKLAŞIK 7000 OKULÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENİYİZ. ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURU YAPMAYACAĞIZ.ÜCRETLİ KÖLELİK YAPARAK MEVSİMLİK İŞÇİ OLMAK İSTEMİYORUZ. BAKANIN AÇIKLAMASINA GÖRE OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİNE ÇOK İHTİYAÇ VARKEN KADROLU ATAMADA DÜŞÜK KONTENJAN AÇMIŞTIR. zORUNLU İLLERİN AÇIĞININ KAPANMASINA MEZUN SAYISI BİLE YETMEZKEN AÇILAN KONTENJAN AZDIR.SÖZLEŞMELİ EYLÜL ATAMASINDA EN AZ 7000 ATAMA KONTEJANI İSTİYORUZ.SAYGILARIMIZLA ARZ EDERİZ

Tepki Skoru
0
resmen oynuyorlar bizimle ya...eylülün ilk haftası dediler.sonra niye durup duruken eylülün son haftasına bıraktılar....ŞU MÜBAREK GÜNDE BİZİ BUHALE DÜŞÜRENLERE ALLAHINIZDAN BULUN DEMEKTEN BAŞKA BİŞEY GELMİYOR İÇİMDEN..........

Tepki Skoru
0
BÜtlÜlerde yetİŞİrse bu eylÜl sÖzleŞmelİye ozaman daha Çok alim yapmalari lazim Şans azalir ozaaman

Tepki Skoru
0
kadrosuz usta öğreticiye sınıf verilemez ibaresi kaldırıldı biliyor musunuz arkadaşlar .. meb bu yıl çok az sayıda öğretmen alıp ek ders ücreti karşılığında yüzlerce okulda görevlendirme yapacak.
Hocam nerden duydunuz? Kaynağınız nedir?

Tepki Skoru
0
arkadaşalr mailin sonuna birde bunu ekledim bilmiyorum doğru yaptımmı ama inanın çok kızgınım çok üzülüyorum. ***************YILLARCA MEB E BAĞLI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK YAPTIK KİMSE ÇALIŞMA ŞARTLARINI YAŞAMADAN BİLEMEZ.LÜTFEN ARTIK BİZLEREDE HAKETTİĞİMİZ DEĞER VERİLSİN.
YENİ MEZUN OLAN BİR ÖĞRETMEN ADAYININ MI TECRUBESİ DAHA FAZLADIR YOKSA YILARCA KADROSUZDA OLSA ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ İÇİNDE YETİŞMİŞ.TABİRİ CAİZSE MESLEĞİN İÇİN PİŞMİŞ BİRİNİN Mİ TECRUBESİ FAZLADIR?SİZLER EVLADINIZI YENİ MEZUN OLUP KPSSDEN YÜKSEK PUAN ALIP ATANAN KADROLU BİR ÖĞRETMENE Mİ EMANET EDERSİNİZ YOKSA SIRF ALT YAPISI YOK SAYISALI YOK DİYE KPSS DENEN SINAVDAN DÜŞÜK PUAN ALDIĞI İÇİN ATANAMAMIŞ AMA FİİLEN YILRCA 9 YIL 10 YIL BU İŞİN İÇİNDE GÖREV ALMIŞ BİR ÖĞRETMENEMİ EMANET EDERSİNİZ?LÜTFEN VİCDANINIZA DANIŞARAK CEVAPLAYINIZ.

BİZLER 3YIL 4YIL ÖNCE MEZUN OLMUŞUZ FAKAT YENİ MEZUN OLUP KPSS DEN YÜKSEK PUAN ADLIĞI İÇİN GELİP ÖNÜMÜZE GEÇEN BİRSÜRÜ İNSAN VAR.MADEM KALİTELİ EĞİTİM İSTİYORSUNUZ.BEN BU MESLEĞE 9YILIMI VERDİM 10 YIL ÇALIŞMIŞ OLAN ARKADAŞLRIM VAR LÜTFEN BİZLERE TEKRAR KPSSYE HAZIRLANMANIN SIKINTILARINI YAŞATTRMAYINIZ.BİZLER İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORKEN MESLEĞİMİZDEN SOĞUTMAYINIZ.MADEM ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK NEDEN YENİ MEZUNLAR ESKİ MEZUNLARIN ÖNÜNE GEÇİRİLİYOR? VE NEDEN BİZLER SÖZLEŞMELİ BİLE OLSA RAZIYKEN BU İSTEĞİMİZ GÖZ ARDI EDİLİYOR.KALİTELİ BİR OKULÖNCESİ EĞİTİM İÇİN DESTELKERİNİZİBEKLİYORUZ.....
SAYGILARIMIZLA..........
Çok iyi yazmışsın arkadaşım.Sonuna kadar destekliyorum.Bende yolladım mail.Umarım emeklerimiz boşa çıkmaz puan düşük alım fazla olur.

Tepki Skoru
0
çok saçma bi olmuş bence... bu mail yalnızca bencillik içeriyor. ülkemizde kpss ile öğretmen ataması yapılıyor ise bunun eski mezunu yeni mezunu diye bir ayrım olamaz. o zaman hiç üniversite bitirmemiş biri 5-10 yıl öğretmenlikte alaylı olarak yetişsin hiç ünivs. ya da kpssye gerek kalmadan herkes öğretmen olsun. sadece bizim bölümde olmuyor ki bu tüm öğretmenliklerde kpss uygulaması var sizler sadece bizim bölüme özgü gibi yansıtıyorsunuz bu da bayağı bir bencilce kaçıyor ve yeni mezunların önüne geçmek istiyorsunuz sonuçta sizlerin mezun olduğunuz dönemde kpss vardı şimdi çıkan birşey değil bu, size sınava girmeyin yüksek puan alıp atanmayın mı dediler sizler o dönemdeki hakkınızı öyle ya da böyle atanabilme yönünde kullanamadınız ve o dönemdeki hakkınızı savdınız ve şimdi yeni mezunların hakkını almak için buna başvurdunuz bu çok çirkin ve adaletsizce bir yaklaşım... böyle bir maili inanın dikkate bile almazlar

Tepki Skoru
0
resmen oynuyorlar bizimle ya...eylülün ilk haftası dediler.sonra niye durup duruken eylülün son haftasına bıraktılar....ŞU MÜBAREK GÜNDE BİZİ BUHALE DÜŞÜRENLERE ALLAHINIZDAN BULUN DEMEKTEN BAŞKA BİŞEY GELMİYOR İÇİMDEN..........

Tepki Skoru
0
çok saçma bi olmuş bence... Bu mail yalnızca bencillik içeriyor. ülkemizde kpss ile öğretmen ataması yapılıyor ise bunun eski mezunu yeni mezunu diye bir ayrım olamaz. O zaman hiç üniversite bitirmemiş biri 5-10 yıl öğretmenlikte alaylı olarak yetişsin hiç ünivs. Ya da kpssye gerek kalmadan herkes öğretmen olsun. Sadece bizim bölümde olmuyor ki bu tüm öğretmenliklerde kpss uygulaması var sizler sadece bizim bölüme özgü gibi yansıtıyorsunuz bu da bayağı bir bencilce kaçıyor ve yeni mezunların önüne geçmek istiyorsunuz sonuçta sizlerin mezun olduğunuz dönemde kpss vardı şimdi çıkan birşey değil bu, size sınava girmeyin yüksek puan alıp atanmayın mı dediler sizler o dönemdeki hakkınızı öyle ya da böyle atanabilme yönünde kullanamadınız ve o dönemdeki hakkınızı savdınız ve şimdi yeni mezunların hakkını almak için buna başvurdunuz bu çok çirkin ve adaletsizce bir yaklaşım... Böyle bir maili inanın dikkate bile almazlar
vay vay vay bencllİkten bahsedene bakin.daha dÜne kadar neler yazdiĞiniz herkes bİlİyor yalanmi yenİ mezunlar ÖnÜmÜze geÇİyor....sİz İstedİĞİnİzİ sÖyleyİn benİn yazdiklarimi destekleyen bİrsÜrÜ İnsanvar emİnİm...

Tepki Skoru
0
nedenini ben söyleyeyim arkadaşım açığı ücretli öğretmelerle doldurmayı düşünüyorlarda ondan .başvurmasalar şu ücretliye herşey daha güzel olacak ama kimse birlik olmuyo.ben pazartesi kpss sonuçları içinde dilekçe yazıcam.

Tepki Skoru
0
vay vay vay bencllİkten bahsedene bakin.daha dÜne kadar neler yazdiĞiniz herkes bİlİyor yalanmi yenİ mezunlar ÖnÜmÜze geÇİyor....sİz İstedİĞİnİzİ sÖyleyİn benİn yazdiklarimi destekleyen bİrsÜrÜ İnsanvar emİnİm...
hocam şuna cvp verip seviyesine inmeyin zaten amacı o ben onun 54 bile aldığına inanmıyorum puanı öyle osaydı destek verirdi ümitsiz bir vaka

Tepki Skoru
0
güzelim ben hiçbir zaman saçma sapan yorumlar yapmadım yapmam da.. mantık çerçevesinde oldu benim tüm yorumlarım..şuursuz,uçuk düşüncelerde de olmadım.evet yalan yeni mezunlar önünüze geçmiyor sizler mezun olduğunuz dönemde kpss ile atanamadınız usta öğreticiliği tercih ettiniz şimdi tercihinizden yana pişmansınız ve yeni mezunların önüne geçmeye çalışıyorsunuz bu kadar mantıksızlık olamaz ve bunu hiçkimse kabul etmez etmemeli de.. seni destekleyen birsürü insan var evet çünkü hepiniz aynı mantıktasınız objektif düşünemiyorsunuz...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yeni sözleşmeli alınmayacakmışş..Boşalan sözleşmelilerin yerine alınacak ve çokk fazla olacanı sanmıyoum..Bi de en fazla alımı sınıf ve okul öncesinden yaptık demez mi adam ya...

Tepki Skoru
0
begüm haddini bil !.. sen ümitsiz vaka olmadığın için mi günlerdir düşük puanla atanmak için maillerle filan uğraşıyorsun...
lütfen benim hakkımda yorumlar yapma artık çünkü yetişkin birinin davranması gerektiği gibi davranmıyorsun... sağlıcakla kal begüm..

Tepki Skoru
0
begüm haddini bil !.. sen ümitsiz vaka olmadığın için mi günlerdir düşük puanla atanmak için maillerle filan uğraşıyorsun...
lütfen benim hakkımda yorumlar yapma artık çünkü yetişkin birinin davranması gerektiği gibi davranmıyorsun... sağlıcakla kal begüm..
sen yetişkin biri gibi davrandığı için mi insanların uğraşlarına dil uzatıyorsun senin desteğini istemiyorum saçma sapan yorumlarınada ihtiyacımız yok kötü düşüncelerini kendine sakla allah kalbine göre versi puanıma gelince benimde 54 ama senin gibi hazıra konmaya insanların emeklerine sayğısızlık yapmıyorum senin gibi seviyesiz insanla muhattap olmakta istemiyorum

Tepki Skoru
0
sen yetişkin biri gibi davrandığı için mi insanların uğraşlarına dil uzatıyorsun senin desteğini istemiyorum saçma sapan yorumlarınada ihtiyacımız yok kötü düşüncelerini kendine sakla allah kalbine göre versi puanıma gelince benimde 54 ama senin gibi hazıra konmaya insanların emeklerine sayğısızlık yapmıyorum senin gibi seviyesiz insanla muhattap olmakta istemiyorum
tamam canım tamam seviyesizim ben, sen yeter ki benim hakkımda bir daha tek kelime bile yorum yapma emi begüm...

Tepki Skoru
0
begÜm canim takma anlaŞilan bu Şahsİyet evde stres atacak bİŞey bulamamiŞ yad asataŞaxcak bİrİlerİnİ buraya gelmİŞ.eĞlensİn bakalim.zavalli nolacak yapacak baŞka İŞİ yok burda eĞlenİyor.....

Tepki Skoru
0
Neden eylül sonu bu sözleşmeli atamalar yaaa...Offfffff o zaman cezalıların cezaları biticek bütlülerde olucak peki bunlarla birlikte sayımız kaç olucak ki arkadaşlar bilen varsa açıklasın lütfen ???? 10.000 gibi mi oluruz acaba ????

Tepki Skoru
0
güzelim ben hiçbir zaman saçma sapan yorumlar yapmadım yapmam da.. Mantık çerçevesinde oldu benim tüm yorumlarım..şuursuz,uçuk düşüncelerde de olmadım.evet yalan yeni mezunlar önünüze geçmiyor sizler mezun olduğunuz dönemde kpss ile atanamadınız usta öğreticiliği tercih ettiniz şimdi tercihinizden yana pişmansınız ve yeni mezunların önüne geçmeye çalışıyorsunuz bu kadar mantıksızlık olamaz ve bunu hiçkimse kabul etmez etmemeli de.. Seni destekleyen birsürü insan var evet çünkü hepiniz aynı mantıktasınız objektif düşünemiyorsunuz...
enazindan hepİmİz ayni mantiktayiz senİn gİbİ mantiksiz deĞİlİz.............

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle