Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Eylül ek atama kesinleşti başvurular 22-28 eylül de....

Tepki Skoru
0
begÜm canim takma anlaŞilan bu Şahsİyet evde stres atacak bİŞey bulamamiŞ yad asataŞaxcak bİrİlerİnİ buraya gelmİŞ.eĞlensİn bakalim.zavalli nolacak yapacak baŞka İŞİ yok burda eĞlenİyor.....
tamam hocam bizi uğraşacak daha önemli işlerimiz bir hedefimiz var olur yada olmaz biz uğraşalım emek verelim emeğe saygısızlık etmeyelim

Tepki Skoru
0
sevgili trend allahu tealadan haktan hukuktan bahsediyorsun.. bunları çok önemseyen insan başkalarının hakkına tecavüz etmek için yetkili merciilere mailler filan göndermez... aa pardon sen özelime yazmıştın dimi bunları neyse bende buraya yazmış bulundum.. özelime neden yazıyorsun ki burada söyle ne düşüncen var ise.. ya da söyleme ya inanın söylenilen herşeyi başka yere çekiyorsunuz sonra burada kalkıp haktan hukuktan kalp kırmaktan bahsediyorsunuz ben burada kimseyi kırmadım gerçeklerle yüzleşmek sizlere zor geliyorsa bunda da benim yapabileceğim birşey yok.. lütfen rica ediyorum cvp yazmayın bana çünkü ben tartışmak için girmiyorum bu siteye... size bol şanslar..

Tepki Skoru
0
bu mübarek günlerde allah herkesin kalbine göre versin ne düşünüyorsa iyi düşünüyorsa iyi kötü düşüüyorsa kötü 10 katını versin

Tepki Skoru
0
sevgili trend allahu tealadan haktan hukuktan bahsediyorsun.. Bunları çok önemseyen insan başkalarının hakkına tecavüz etmek için yetkili merciilere mailler filan göndermez... Aa pardon sen özelime yazmıştın dimi bunları neyse bende buraya yazmış bulundum.. özelime neden yazıyorsun ki burada söyle ne düşüncen var ise.. Ya da söyleme ya inanın söylenilen herşeyi başka yere çekiyorsunuz sonra burada kalkıp haktan hukuktan kalp kırmaktan bahsediyorsunuz ben burada kimseyi kırmadım gerçeklerle yüzleşmek sizlere zor geliyorsa bunda da benim yapabileceğim birşey yok.. Lütfen rica ediyorum cvp yazmayın bana çünkü ben tartışmak için girmiyorum bu siteye... Size bol şanslar..
Özelden attim ÇÜnkÜ burdansana bİr cevap daha vermek İstememİŞtm.artik ne dersen de sİvİrİsİnekten farksizsin.vizirdamayaa devam et.sana baŞarilar.....

Tepki Skoru
0
neden eylül sonu bu sözleşmeli atamalar yaaa...offfffff o zaman cezalıların cezaları biticek bütlülerde olucak peki bunlarla birlikte sayımız kaç olucak ki arkadaşlar bilen varsa açıklasın lütfen ???? 10.000 gibi mi oluruz acaba ????
İnŞaallah arkadaŞim 10 bİn oluruz 10bİn alim olur hepmİz gİderİz.......

Tepki Skoru
0
arkadaşalr mailin sonuna birde bunu ekledim bilmiyorum doğru yaptımmı ama inanın çok kızgınım çok üzülüyorum. ***************YILLARCA MEB E BAĞLI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK YAPTIK KİMSE ÇALIŞMA ŞARTLARINI YAŞAMADAN BİLEMEZ.LÜTFEN ARTIK BİZLEREDE HAKETTİĞİMİZ DEĞER VERİLSİN.
YENİ MEZUN OLAN BİR ÖĞRETMEN ADAYININ MI TECRUBESİ DAHA FAZLADIR YOKSA YILARCA KADROSUZDA OLSA ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ İÇİNDE YETİŞMİŞ.TABİRİ CAİZSE MESLEĞİN İÇİN PİŞMİŞ BİRİNİN Mİ TECRUBESİ FAZLADIR?SİZLER EVLADINIZI YENİ MEZUN OLUP KPSSDEN YÜKSEK PUAN ALIP ATANAN KADROLU BİR ÖĞRETMENE Mİ EMANET EDERSİNİZ YOKSA SIRF ALT YAPISI YOK SAYISALI YOK DİYE KPSS DENEN SINAVDAN DÜŞÜK PUAN ALDIĞI İÇİN ATANAMAMIŞ AMA FİİLEN YILRCA 9 YIL 10 YIL BU İŞİN İÇİNDE GÖREV ALMIŞ BİR ÖĞRETMENEMİ EMANET EDERSİNİZ?LÜTFEN VİCDANINIZA DANIŞARAK CEVAPLAYINIZ.

BİZLER 3YIL 4YIL ÖNCE MEZUN OLMUŞUZ FAKAT YENİ MEZUN OLUP KPSS DEN YÜKSEK PUAN ADLIĞI İÇİN GELİP ÖNÜMÜZE GEÇEN BİRSÜRÜ İNSAN VAR.MADEM KALİTELİ EĞİTİM İSTİYORSUNUZ.BEN BU MESLEĞE 9YILIMI VERDİM 10 YIL ÇALIŞMIŞ OLAN ARKADAŞLRIM VAR LÜTFEN BİZLERE TEKRAR KPSSYE HAZIRLANMANIN SIKINTILARINI YAŞATTRMAYINIZ.BİZLER İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORKEN MESLEĞİMİZDEN SOĞUTMAYINIZ.MADEM ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK NEDEN YENİ MEZUNLAR ESKİ MEZUNLARIN ÖNÜNE GEÇİRİLİYOR? VE NEDEN BİZLER SÖZLEŞMELİ BİLE OLSA RAZIYKEN BU İSTEĞİMİZ GÖZ ARDI EDİLİYOR.KALİTELİ BİR OKULÖNCESİ EĞİTİM İÇİN DESTELKERİNİZİBEKLİYORUZ.....
SAYGILARIMIZLA..........

AĞZINA SAĞLIK HOCAM İŞTE BUDUR YANİ.

Tepki Skoru
0
Anladim dİĞer gÖnderdİklerİme de ekledİm zaten. Bu arada sİnİrlenme sakİn ol.boŞ ver. Herkesİn hakkinda hayirlisi.

Tepki Skoru
0
hocam emeğe saygısızlık var biz kendimizi paralarken ağzı olan konuşuyor olur yada olmaz biz şansımızı deneyelim sonuçta dilenmiyoruz hakkımızı arıyoruz

Tepki Skoru
0
Yalniz 22 eylÜl tarİhİ Çok geÇ. Hem okul Öncesİ ve 1. Siniflar 13 eylÜl de baŞlayacak dİyolar.hemde sÖzleŞmelİ atamayi taa eylÜlÜn sonuna atiyolar... Ne yapmaya ÇaliŞiyolar.

Tepki Skoru
0
arkadaşım kadrolular yerine yerleşecek,sözleşmelilerden boşalan yerler belli olacak.ondan sonra

Tepki Skoru
0
aynen öyle kadrolular yerine geçecek bizlede ki çok zor ücretlilerden arta kalan yerlere

Tepki Skoru
0
ücretlilerin yerleri açık görünüyor atanabiliriz yani verirlerse tabi..

Tepki Skoru
0
hocam geçen yıldan itibaren ücretlileri yeri kapalı 10 ay okullar kapanana kadar çalışıyorlar ücretli yerler asla açık görünmüyor biz atamalarda yaşadık bunu benim 3 arkadaşım geçen sene ücretli çalıştı okulları atamada kapalıydı

Tepki Skoru
0
Evet Ücretlİ kÖleler varken neden aÇik gÖrÜnsÜnkİ? KaÇ arkadaŞim aradi utanmadan Ücretlİye baŞvur alim Çok olmayacak demİŞler . Bakalim oy İsterken ne vaadlerde bulunacaklar

Tepki Skoru
0
elbette 22 eylül çok geç! arkadaşım hala uyanıklık peşindeler! çünkü ücretli öğretmenlik başvuruları başlayan yerler var. mesela benim bulunduğum ilde eylülün ilk haftası başlayacakmış. başvuru çok olursa açığı ücretli öğretmenlerle kapatacaklar. sözleşmeli kontejyanını da bu başvurulardan sonra açıklayacaklar. bizi ne hale getirdiler! yazıklar olsun diyorum!

Tepki Skoru
0
birşey sormak istiyorum.geçen yıll danıştayı hangi olay tetikledi de kadrosuz usta öğreticiliği kaldırdı.aynı metodu kullanarak bu yılda belki süpriz olma şansı yokmu?valla olmazsa ankaraya gitmeye razıyım.10 yıldır ücretli kölelik yaptım artık yeter.hiç olmazsa medyada sesimiz duyulur.bakın atanamayan öğretmenlere ankarada yatıp ankarada yatıyorlar.yada dava falan açsak birlikten kuvvet doğar.ben o attığımız meilleri bile okuduklerını düşünmüyorum.daha etkili bir yol bulup davamızı böyle sürdülelim.fikirlerinizi bekliyorum.

Tepki Skoru
0
YILLARCA MEB E BAĞLI ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİK YAPTIK KİMSE ÇALIŞMA ŞARTLARINI YAŞAMADAN BİLEMEZ.LÜTFEN ARTIK BİZLEREDE HAKETTİĞİMİZ DEĞER VERİLSİN.
YENİ MEZUN OLAN BİR ÖĞRETMEN ADAYININ MI TECRUBESİ DAHA FAZLADIR YOKSA YILARCA KADROSUZDA OLSA ÖĞRETMENLİK MESLEĞİ İÇİNDE YETİŞMİŞ.TABİRİ CAİZSE MESLEĞİN İÇİN PİŞMİŞ BİRİNİN Mİ TECRUBESİ FAZLADIR?SİZLER EVLADINIZI YENİ MEZUN OLUP KPSSDEN YÜKSEK PUAN ALIP ATANAN KADROLU BİR ÖĞRETMENE Mİ EMANET EDERSİNİZ YOKSA SIRF ALT YAPISI YOK SAYISALI YOK DİYE KPSS DENEN SINAVDAN DÜŞÜK PUAN ALDIĞI İÇİN ATANAMAMIŞ AMA FİİLEN YILRCA 9 YIL 10 YIL BU İŞİN İÇİNDE GÖREV ALMIŞ BİR ÖĞRETMENEMİ EMANET EDERSİNİZ?LÜTFEN VİCDANINIZA DANIŞARAK CEVAPLAYINIZ.
BİZLER 3YIL 4YIL ÖNCE MEZUN OLMUŞUZ FAKAT YENİ MEZUN OLUP KPSS DEN YÜKSEK PUAN ADLIĞI İÇİN GELİP ÖNÜMÜZE GEÇEN BİRSÜRÜ İNSAN VAR.MADEM KALİTELİ EĞİTİM İSTİYORSUNUZ.BEN BU MESLEĞE 9YILIMI VERDİM 10 YIL ÇALIŞMIŞ OLAN ARKADAŞLRIM VAR LÜTFEN BİZLERE TEKRAR KPSSYE HAZIRLANMANIN SIKINTILARINI YAŞATTRMAYINIZ.BİZLER İŞİMİZİ SEVEREK YAPIYORKEN MESLEĞİMİZDEN SOĞUTMAYINIZ.MADEM ÖĞRETMEN ATAMASI YAPILACAK NEDEN YENİ MEZUNLAR ESKİ MEZUNLARIN ÖNÜNE GEÇİRİLİYOR? VE NEDEN BİZLER SÖZLEŞMELİ BİLE OLSA RAZIYKEN BU İSTEĞİMİZ GÖZ ARDI EDİLİYOR.KALİTELİ BİR OKULÖNCESİ EĞİTİM İÇİN DESTELKERİNİZİBEKLİYORUZ.....

SAYGILARIMIZLA..........

çok güzel yazılmış eline sağlık. aynen öyle.....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle