Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Eş durumundan atanma

Tepki Skoru
0
bu sözleşmelı öğretmelık nedır bıraz anlatırmısınz kpssden alınan ouana gore sadece 1yıllık atanıyolar dımı bıdahakı yıl ne oluyo pekı yınemı sınava gırıyo her yıl geresını bılmıyorum da bıde ucretlerı ne kadar

Tepki Skoru
0
sözleşmeli öğretmen olarak atanırsan kadroluya yakın bir maaş alıyorsun diğer sene istersen bir önceki senenin puanı ile tercih yapıyorsun yada tekrar sınava giriyorsun ama şuan galiba sözleşmeli okulda kabul görürse bir sene daha sözleşme imzalıyor diye duydum ama emin değilim aldığın puanın 2 yıl geçerliliği var ondan eminim

Tepki Skoru
0
ben 5 yıllık evliyim bir çocugum var kpss ya hazırlanıyorum ilk atamamda başka bir ile atandım diyelim ne olacak peki stajerlik kalkmadan ben tayin isteyemeyecekmiyim

Tepki Skoru
0
ben ısteyemzsın dıye bılıyorum o 1yıllık gorevını yapman lazım sonra tayın ısteyebılırsın yanlısım varsa arkadslar duzeltsın ok

Tepki Skoru
0
YA ARKADAŞLAR SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMENLERİNDE ÖZÜR DURUMU ATAMALARI VAR MEBİN SİTESİNE GİRERSENİZ MEBSİS DEN İLSİSE BAKIN ÖLE BİŞİLER HATIRIYORUM GALİBA OLUYO SÖZLEŞMELİDE BENDE AYNI DURUMDA OLACAĞIM YA 2007 DE ATANMAM GEREK BİDE ANKARAYA DÜŞÜNÜN HİÇ AÇIK YOK YA NAPACAĞIZ BİZ ÖZELLERDE MALUM ADAMIN CANINI ÇIKARIYOLAR O MAAAŞLA NASI GEÇİNECEĞİZ İŞİMİZ ZOR YAA :(

Tepki Skoru
0
peki arkadaşlar ben okulumu tamamlamak için istanbul dışına gidersem eşiminde benim olduğum yere kadrosunu alma gibi bir durumu söz konusu olurmu.....

Tepki Skoru
0
kimsenin bilgisi yokmu yaaaa lütfen....

Tepki Skoru
0
diyelimki ilk atamamız bir yere çıktı ama evliyiz hiç atandıgımız yere gitmeden eş durumundan istanbul isteyebilirmiyiz eşim tedaş ta çalışıyor

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR EVLİDE OLSANIZ STAJERLİĞİNİZ KALKMADAN EŞ DURUMU TAYİNİ İSTEĞİNDE BULUNAMAZSINIZ. yÖNETMELİKLERDE AÇIKÇA BELİRTİLMİŞ.EŞİNDEN AYRI OLARAK YAŞAYAN BU DURUMDA ANASINIFI ÖĞRTEM.(KADROLU) ARKADAŞIM VAR.MERSİN-RİZE

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bana göre önce atanabilmeyi başarmalıyız. Ondan sonra bir şekilde insan zorluklara direnmeye çalışır. Benim işim daha zor, 2 tanede küçük çocuğum var. Ama yeter ki 2008 de kpss yi kazanayım. Şu anda tek hedefim bu, işin ayrılık kısmını düşünürsem motivasyonum düşecek. İnsanlar nelere göğüs geriyorlar. Mutlaka her kışın sonu bahardır. İnşallah isteyen herkesin güzel günleri görmesini diliyorum..........

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben şuan satajerim ve bu süre içinde hiç biyere gidemiyorum.benim evleneceğim şahısta özel sektörde çalışacak.onun için 1 yıl sigortalı olmasını bekliycez.buarada benimde stajerlik kalkmış olacak.ama 6 ay önce nikah yapmak gerektiğini bilmiodum.iyi oldu öğrendiğim:)
sözleşmeli konusuna gelince...artık sözleşmelilerinde stajerlik dönemi olacak.ama öğretmenlikte sözleşmeliler de tayin isteyebilio bunu da hatırlatayım.arkadaşımın eşi sözleşmeliydi ve tayinle eşinin yanına geldi hem de bu ocak ayında.kolay gelsin hepimize.benim işim de zor valla ben de ankara ya gidecem:(:(

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bu yıl dil de gelcek yıl tayin istiyorum.fakat bildiginiz bazı yerlerin hizmet puanlarını yazarsanız
yani punıma göre nereler olabilir diye düşünüyom şu an 53 puanım var amam gelecek yıl 83 felan olcak sizce istedim yere gitme şansım nedir yada şehir merkezine gidebilirmiyim sevgiler.

Tepki Skoru
0
çok iyi bilirim agabeyim cunki bızzat bunlarla ılgılenıyo wallahi adamını bulursan bır olıyorki hemde 2. gün yerdeğişikliği yaparsın bız cok tanıdıga yaptık ama normal gozuken 1 yıl sıgorta yatacak eşin olacak kişinin işini bılsem daha ıyı olurdu ozel mi devletmi senın kı devlet belli o zaman 6 ay birşey yapamazsın......er_nes

Tepki Skoru
0
hım ozaman sızede danısırız farzedelım eylulde kpssyı kazandım tayınımde 3.bolgelerden bırıne çıktı 1donem orda hızmetımı verıcem bırdahakı donem tayın ıstemem için 6ay oncesınden evlı olmam gerekıyomus tayın çıktıktan sonra nıkahı yaptım esimde asker bı dahakı donemde yanına gecebılırmıyım sızce yanı 1yıl gorevımıde yapmıs olucam

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BENİM BİLDİĞİM 6 AYLIK EVLİ OLMAK GEREKMİYOR.ÖNEMLİ OLAN EVLENECEĞİNİZ KİŞİ SSKLI VE YA BAĞKURLUYSA 2 SENE İÇİNDE 360 GÜN(12 AY) SİGORTALI OLMASI GEREKİYOR.EĞER ASKERE GİTMEDEN ÖNCE SİGORTALIYSA VE ASKERDEN GELDİKTEN SONRADA SİGORTALI ÇALIŞIYORSA ASKERDE GEÇEN SÜRE BORÇLANDIRILARAK YER DEĞİŞTİRME YAPILABİLİYOR.ANCAK STAJERLİK KALKMADAN YER DEĞİŞTİRME MÜMKÜN DEĞİL.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben geçen sene şubatta atandım.ozamandan beri eşimden ayrıyım.haziran özür grubu atamalarını bekliyorum

Tepki Skoru
0
askerde geçen süreyi borçlanmak için askere gitmeden önce çalışması mı gerekiyor.yani gitmeden hemen önceki süredemi çalımak zorunda.biz dolduamıyoz o 360 günlük sigorta süresinii:(tayin istemeler temmuzda falan olsaydı keşke o zamana dolardı:):)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle