Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

En kötü ihtimali değerlendirelim

Tepki Skoru
0
arkadaşlarınız varsa onlarıda uyarın onlarda hergün bir kaç tane mail atsın aileniz eşiniz dostunuz hadi hocam destek eylüle kadar son şansımız

Tepki Skoru
0
e arkadaşım bimer e yolluoyrum dilekçemi dolduruyorum ama nüfüs bilgilerinizi doğru olarak giriniz diyo gönderilmedi yani o zaman ama bilgilerim doğru..

Tepki Skoru
0
Herkese günaydın....Arkadaşlar herkesin morali bozuk ve canı sıkkın tıpkı benim gibi... (Ben eşim için yazışıyorum bu arada...) haziran atamasında 26 yamış olsa idik eşim atanmış olacaktı.... ancak yani düğün yaptığımız için ve düzenimizi kurduğumuz için bimillah demeden 2 senelik bir ayrılığın yolunu açmak istemedik... (malum özürü gurubundan ancak 2 sene sonra gelebilir en erken... ) sınavdan da iyi bir puan alamadı... tek şansımız sözleşmeli alım idi...kadrolar açıklandığı geçe nutkum durdu...ben en az 5 bin alım bekliyordum...Eşimi ve tüm aileyi ümitlendiriyordum... dediğim gibi kadroları görünce o akşam yemek bile yiyecek halim kalmadı neredeyse...Eşim 4 yıl usta öğreticilik ve 6 yılda özel sektör tecrübesi olan ve mesleğinde tanınan ve aranan bir kişidir çok şükür... ancak artık kendisi Devlete geçek istiyor...pazartesi yani 3 gün sonra özel okulda sözleşme imzalaması gerekiyor... ben imzalamasını istemiyorum...bu sene dersaneye gitmesini istiyorum...ancak 2 tarafın ailesi de okulu bırakmasın çalışmaya devam etsin diyorlar... çalışmaya devam ederse ders çalışması neredeyse imkansız... hem enerji olarak hemde okulun hafta içi ve hafta sonu faaliyetleri açısından... bu arada çalışmaya devam etmezse biz ekonomik olarak etkilenecek durumdayız... malum yeni düğün yapıp düzen kurduk...
Sonuç itibariyle bir kaç arkadaşın Eylül atamasında sözleşmelilerin boşalttığı (1000 civarında ) yerlerden daha fazla alımın yapılabileceği yönündeki mantıklı açıklamaları beni biraz ümitlendirdi... bunun yapılması imkansız değil... hazirandaki atamada sınıfçılar için bu şekilde bir alım yapılmış... sınıfçılarda kadrolu alım 2400 iken arkasından yapılan sözleşmeli alım 3100 olmuş... yani sözleşmeli 1500 civarında olması gerekirken ilave 1600 civarı sözleşmeli almışlar... şimdi bu şekilde bir durum okul öncesi içinde söz konusu olabilir...umarım boşalan yerlerin sayısına ilave olarak 1500-2000 sözleşmeli daha alırlarda sonuç itibariyle bu sene 4500 civarında bir alım yapılmış olur... hayırlısı diyelim....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar İrfan Değirmenci 'ye bu sabah bir sürü meil attım. Sabah 08:30- 09.00 arası Pazartesi günü herkes meil atsın . Sınıfçılarda kendi seslerini bu şekilde duyurdular. Bizde sesimizi duyuralım. Atama sayımızı arttıralım. Yoksa atanmak çok zor olacak.

LÜTFEN HABER YAPIN
Okulöncesi Eğitimi öğretmenleri atanamayan 7000 kişi kaldık Okulöncesi bu yılla birlikte 57 il zorunlu oluyor. Açık çok var. Bizden düşük kontenjanla atama yapıyorlar öğretmen yok diye. Ucuza ücretli öğretmen çalıştırmak için. Eylül atamasında Okulöncesi Eğitimi Öğretmenlerine 7000 atama istiyoruz. Ücretli Öğretmenliğe başvurmayacağız.

gunaydin@kanald.com.tr adresine göndereb,l,rs,n,z. Herkes aynı anda meil atsın. pazartesi günü 08:30 9:00 arası destek lütfen sesimizi duyuracağımıza inanıyorum. Haber yapacaktı. bu yıl zorunlu iller var.​

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bugün Abbas Güçlü yü meil yağmuruna tutalım. Meuzn sayısını bakana müsteşarlar az gösteriyor olab,li,r. ne bileyim.Atanamayan Meuzn sayımızın 7000 olduğunu bizden çok alım olmasnını istyelim. Abbas müsteşarlarla görüşüyor. Belki bir şansımız olurda atanamayanların 7000 kaldığını açık çok olduğunu. atama kontenjanın az olduğu gibi sorular sorabilir.

ARKADAŞLAR BUGÜN ABBASA MEİL GÖNDERELİM​

Tepki Skoru
0
arkadaŞlar uyumayin aÇiĞi Ücretlİ ÖĞretmenle kapatmaya ÇaliŞacaklar. Tipki ustaÖĞretİcİlİk gİbİ. Şansimiz var tek Şans bu yilda zorunlu İller olmasi bunu kullanarak heryere mel atalim ayni anda . Kontenjanlarin artma olasiliĞi yÜksek. Hepİmİzİn atandiĞini bİlİyor herkes. 7000 kİŞİ kaldiĞimizi duyuralim

Tepki Skoru
0
OKULÖNCESİ BU YILLA BİRLİKTE 57 İL ZORUNLU OLUYOR. BİZ ATAMA BEKLEYEN 7000 OKULÖNCESİ EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ KALDIK. ÜCRETLİ ÖĞRETMENLİĞE BAŞVURU YAPMAYACAĞIZ. BAKANIN AÇIKLAMASINA GÖRE OKULÖNCESİ ÖĞRETMENİNE ÇOK İHTİYAÇ VARKEN KADROLU ATAMADA DÜŞÜK KONTENJAN AÇMIŞTIR. zORUNLU İLLERİN AÇIĞIN KAPANMASINA MEZUN SAYISI BİLE YETMEZKEN AÇILAN KONTENJAN AZDIR. EYLÜL ATAMASINDA 7000 ATAMA KONTEJANI İSTİYORUZ.
AKİM ANKARA TALEP OLARAK GÖNDERDİM.

HADİ ARKADAŞLAR HERKES GÖNDERSİN
ÖZET BÖLÜME BAKANIN BÜTÜN MEZUNLARI ALABİLECEĞİNİ SÖYLEDİĞİNİ VS. YAZDIM
KONTENJANIN KADROLUDA AZ OLDUĞUNU FALAN YAZDIM

Tepki Skoru
0
ben de maillerle destek olmaya çalışıyorum ama kpss de yaşanan kopya olayında elde delil bile varken sessiz kalan devletin bizim maillere ne kadar duyarlı olacıgı konusunda ümütsizim hükümetin tek derdi refarandum çünkü acaba ordan mı vursak sayımız 7000 den fazla bizim ve ailemizin oyuda sizden yana olmayacak falan mı desek maillerde acaba ne dersiniz

Tepki Skoru
0
arkadaŞlar uyumayin aÇiĞi Ücretlİ ÖĞretmenle kapatmaya ÇaliŞacaklar. Tipki ustaÖĞretİcİlİk gİbİ. Şansimiz var tek Şans bu yilda zorunlu İller olmasi bunu kullanarak heryere mel atalim ayni anda . Kontenjanlarin artma olasiliĞi yÜksek. Hepİmİzİn atandiĞini bİlİyor herkes. 7000 kİŞİ kaldiĞimizi duyuralim
arkadaşım seni destekliyorum sesimizi tabiki duyuralım ama kalan kişi 7000 değil, sadece yeni mezunlar o kadar. birde geçen yıllardan kalan 5000 civarı var toplam 13bine yakınız şuan eylülde 7000 alsa bile puan 55ten aşağı inmez. çünkü başvuru taban puanını alınacak olan sayının 3 katı ile belirliyolar yani 2300 *3=7000 gibi bişey yapar 100 puandan taban puan olan 60a kadar 7000 kişi var zaten.

Tepki Skoru
0
Bu hesaplamalari neye gÖre yapiyorsunuz neden bİzler anlayamiyoruz...

Tepki Skoru
0
Bu hesaplamalari neye gÖre yapiyorsunuz neden bİzler anlayamiyoruz...
geçen yıl kpss ye bizden 21000 başvuru olmuştu 16000 civarı atama olunca geçenyıldan kalan 5000 kişi oluyor. eğer kalan 7000den az olsaydı 2000den az yeni mezun var demektir ki bu imkansız zaten sırf açık öğr. mezunu bile çok fazla ayrıca bizim bölüme çocuk gelişimcilerde başvuruyor bu yıl giren 13000e yakın diye hesaplamıştı arkadaşlar.

Tepki Skoru
0
Bence 60 tan aŞagi inmicek bu gİdİŞle sÖzleŞmelİ :(

Tepki Skoru
0
geçen yıl kpss ye bizden 21000 başvuru olmuştu 16000 civarı atama olunca geçenyıldan kalan 5000 kişi oluyor. eğer kalan 7000den az olsaydı 2000den az yeni mezun var demektir ki bu imkansız zaten sırf açık öğr. mezunu bile çok fazla ayrıca bizim bölüme çocuk gelişimcilerde başvuruyor bu yıl giren 13000e yakın diye hesaplamıştı arkadaşlar.
Bu sayısal verilere ulaşabileceğimiz bir yer var mı acaba? tahmin değil de net olarak öğrenebilsek... ösym bunu da açıklamalı bence, gerçi takati kalmadı bir şey açıklamaya. önceden alan bazında sıralama veriliyordu, 0 puan yazınca az çok giren sayısı yada atanıp atanamayacağımız belli oluyordu.. sebepsiz yere (saçma sebepleri sebepten saymıyorum) birden verilmemeye başladı,,, pis kokular geliyor derken soruların sızdırılması iddaları, kopya iddaları çok kafa karıştırdı.. sayısal veriler verilmemeye başlamasının sebebi inşallah.........!!!!!!!!
şimdi sadece tahminler ile gidiyoruz. geçen sene 1319 kişi kadrolu olarak atandı 70lere indi puan. ama o zaman kadro ve sözleşme atnı sayfadaydı, yani 80 puan ile sözleşmeli atanan olurken 70 küsür ile kadrolu atanan oldu, sıralama hataları yüzünden de bazı yüksek puanlar ya sözleşmeli gitti ya da açıkta kaldı (21.) şimdi en kötü ihtimali düşünürsek 68-70 arasında kadro kalır. 47lere kadar da geçen seneki puanları ile sözleşmeli atandıkları için sözleşmede sadece bu yıl sınava girenler rakip kalır. burda da yığılmanın hangi puan aralığında olduğu önemli. bir de açıköğretim mezunları örgünden fazla ve açıköğretimde okuyanlar genelde (tanıdıklarımdan bahsediyorum) bulunduğu ilin dışına çıkamayacak konumda, evli, çocuklu vb. bence umudu yitirmeden, ücretliye HAYIR diyerek beklemek lazım..

Tepki Skoru
0
doğru söylüyosun sementa11 bencede kesinlikle ücretliye başvurmayalım tahminler üzerine yorum yapıyoruz gerçekten ne olacagı belli olmaz belkide düşündügümüz kadar yüksek puanlı yoktur biatansın bakalım arkadaşlar ona göre yorumlarımız degişir diye düşünüyorum güze şeyler olur inşallah..............

Tepki Skoru
0
doğru söylüyosun sementa11 bencede kesinlikle ücretliye başvurmayalım tahminler üzerine yorum yapıyoruz gerçekten ne olacagı belli olmaz belkide düşündügümüz kadar yüksek puanlı yoktur biatansın bakalım arkadaşlar ona göre yorumlarımız degişir diye düşünüyorum güze şeyler olur inşallah..............
Eskiden usta öğreticilik vardı şimdi ücretli... aslında sistem işlerken bize de iş düşüyor. bakanlık öğretmen ihtiyacını il meblerden öğreniyor. il mebler de okullardan bir okul okulöncesi ihtiyacı olduğunu söylediğinde öncelik ile ücretli ile kapatmaya çalışıyor, kapatamadığı öğretmenlikleri de ihtiyaç olarak bakanlığa gönderiyor buna göre de braşlara kontenjan dağıtılıyor. bak geçen sene danıştan usta öğreticiliği iptal etti, hemen ücretli duyurusu geldi, çoğunluk müracatetmedi ve mecburen ikinci bir atama oldu. bu sene puanları net olarak tahmin edemiyoruz çünkü şimdiye kadar sözleşme ve kadro aynı anda tercih ediliyordu. yüksek puanlar sözleşmeli düşük puanlar kadro alabilitordu. şimdi onun önüne geçtiler, kadro kaçta kalırsa sözleşme ordan başlamaz ama, çünkü geçen sene 47 ile sözleşmeli giden oldu ve bunlar sadece kadro tercih edebiliyor. bu sene sınava girenler önemli önceki senelerde böyle olmuyordu, geçen seneden de puanlar kalıyordu ve kadro 75 te kapatıyosa sözleşme de 73lerde oluyodu misal olarak. bence şans var, sadece sözleşmeli alım sayısının artması için birlik olmak ve ücretliye müracat etmemek lazım. 3. ve 4. sınıflar da destek olursa süpriz bir alım olur bence. açık hala çok ve mecburi eğitime geçiyor.

Tepki Skoru
0
inşallah söylediğin gibi olur arkadaşım inan çok üzülüyorum biliyorum herkes benim durumumda şuan illaki ücretliye başvuran olur 3ler 4ler söylediğin gibi bide yeni mezunlar biz eskilerden zannetmiyorum başvuru olsun benim bulunduğum ilçede 4kişi kaldı atanamayan ama yeni mezun varmı bilmiyorum geçen yıl 2yıllık mezunlardan ve okuyanlardan ücretli bütün açıktaki okulları kapattılar buyıl yine aynı olur diye düşünüyorum inşaallah buarkadaşlarda başvurmaz bizler atanırız............

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle