arkadaşım sana iiyi uykular desteğini istemiyoruz lütfen köstekte olmaya arkadaşlar yapmayın helak ettiniz kendinizi.. diyorsunuz ki diğer branşlar baskı yaptı diye alım az oldu, sınıfçılar baskı yaptı diye onlara alım fazla oldu falan diye yine acaip yorumlar yapıyorsunuz... okulöncesiden çok alacağız derken onların çok demeleri bu aldıkları sayıydı zaten... meb.in de işi yok baskı ile hareket edecek, bizlerin isteklerine göre atama yapacak koca meb. eğer öyle olmuş olsaydı teknik öğretmenler 11 yıldır atama bekliyor ve hep baskı yapıyorlar, atanamayan diğer öğrtmenler her sene eylemde, eğer meb. baskıları dikkate almış olsa idi şimdi atama sıkıntısı yaşanmazdı hiçbir bölümde. geçen yıl bizim bölüm çok alım yaptı diye aynısını bekliyorsunuz neden gerçekçi olmuyorsunuz kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. sanki her yıl bizden çok alınıyormuş da bu sene böyle alındığı için haksızlığa uğramışız gibi davranıyorsunuz, haksızlığa uğrayan sadece bizler değiliz binlerce branş ve öğretmen var.. ve sadece bizim bölümde ücretli yok , hemen hemen tüm bölümlerdeki açıkları ücretli ile kapatıyorlar. yani meb. yapılan baskıları dikkate almaz.. gerçeği sindirmekte fayda var
Ayrıca da şuan sınıfçılardan sonraki fazla alım da okulöncesinde...
güzel bi haber hocam teşekkür ederiz.Umarım iyi bir haber niyetine olur. Şimdi Bir okul müdürüyle görüştüm. Siz neden kontejan vermediniz diye. Bizim kontejanları eylüle sakladılar dedi. Bu okul yeni bir okul ve iki şube açıyor. Yani çalışan sözleşmeli felan öğretmenleri yok. Bu gibi bir sürü okul olduğunu varsayarsak yalnızca sözleşmelilerin yerine boşalan sayı kadar atama yapmayacakları bu sayı biraz daha yüksek olacak sarınım ama kesin rakam vermek yanlış olur. Bu arada Gaziantep.
sizin gerçekleriniz sizde kalsın hocam bizim sizin gerçeklerinizle uğraşacak vaktimiz yok biz destek arıyosuz köstek değilaylido gerçekleri yazmış..
evet aynen öyle
arkadaşlar sizle birşey paylaşmak istiyorum.geçen sene ücretli öğr.bulamadıkları için resim öğr.bir arkadaşı görevledirdiler ilk başta veliler tepki verdi okluda napalım öğr.yok dedi sonra veliler bu öğr.den o kadar memnun kaldılarki bu sene milli eğitime gidip biz aynı öğr.istiyoruz dediler sonuç ben evde oturuyorum kendi kendime tepki veriyorum....
off.. canımı sıkma begüm..sizin gerçekleriniz sizde kalsın hocam bizim sizin gerçeklerinizle uğraşacak vaktimiz yok biz destek arıyosuz köstek değil
sende aldığın 54 puanında atanmayı bekle kimbilir meb dayın falan vardır bu kadar rahat olduğuna göre biz hak arayalım sen yararlan ne güzel iş valla iyi uykularoff.. canımı sıkma begüm..
ben köstek olmuyorum kimseye düşüncelerimi söylemekte serbestim kalkıp burada bana demagoji yapma !
naparsanız yapın banane ya!! bu sitede kim doğruyu söylese anında suçlanıyor herkes duymak istediği şeyleri istiyor gerçekleri değil maalesef...
Size katılıyorum arkadaşım.Evet mebin ne yapacağı belli olmuyor ama olumsuz yorumları görüncede insan dahada kötü oluyor.Bence eylüldeki alımda gene puanlar düşecek.Kadrolu alımı az yapmalarının nedeni açığı sözleşmeli ile doldurmak bence.Umarım herşeyin hakkımızda hayırlısı olur.varyaaaaaaaaaaaaa RESMEN SİTEYİ FELAKET TELLALLIĞINA ÇEVİRMİŞSİNİZ...............KENDİNİZ ESAKLAYIN ŞU MANTIKSIZ YORUMLARINIZI NE BU İNSANALRA SÜREKLİ BİR UMUTSUZLUK AŞILIYORSUNZ????????????????????????**