Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

En kötü ihtimali değerlendirelim

Tepki Skoru
0
iyi öyleyse hocam desteğinizi lütfen esirgemeyin tek bir iki kişiyle olacak şey değil bu

Tepki Skoru
0
elimden geldigi kadar destekliyorum , bananeci insanlara çagrı yapın ben burdaym yanınızda

Tepki Skoru
0
evet bu zor bişey değil geçen yıl bizden fazla alındı die her branş yapmadığı hakareti bırakmadı ve sonunda istediklerini aldı.madem zorunlu okulöncesi ya adam gibi bu branştan mezunları alsınlar yada ikide bir televizyona çıkıp show yapmasınlar.sınıfçılara niye neredeyse 8-9 bin kadro verildi zorunlu die.biz ne oluyoruz burada 2300 komik bi rakamdır sözleşmeli alımdada telefi edilmelidir.bir mail atmak bu kadar zorsa hiç öğretmenlik yapmayın arkadaşlar.sınavdan düşük alanlarda ümitsizliğe kapılmasın kpss iyi öğretmen hiçbir zaman seçmedi seçemezde pdr nin taban puanı niye 21 bizde hakkımızı arayalım.

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar yapmayın helak ettiniz kendinizi.. diyorsunuz ki diğer branşlar baskı yaptı diye alım az oldu, sınıfçılar baskı yaptı diye onlara alım fazla oldu falan diye yine acaip yorumlar yapıyorsunuz... okulöncesiden çok alacağız derken onların çok demeleri bu aldıkları sayıydı zaten... meb.in de işi yok baskı ile hareket edecek, bizlerin isteklerine göre atama yapacak koca meb. eğer öyle olmuş olsaydı teknik öğretmenler 11 yıldır atama bekliyor ve hep baskı yapıyorlar, atanamayan diğer öğrtmenler her sene eylemde, eğer meb. baskıları dikkate almış olsa idi şimdi atama sıkıntısı yaşanmazdı hiçbir bölümde. geçen yıl bizim bölüm çok alım yaptı diye aynısını bekliyorsunuz neden gerçekçi olmuyorsunuz kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. sanki her yıl bizden çok alınıyormuş da bu sene böyle alındığı için haksızlığa uğramışız gibi davranıyorsunuz, haksızlığa uğrayan sadece bizler değiliz binlerce branş ve öğretmen var.. ve sadece bizim bölümde ücretli yok , hemen hemen tüm bölümlerdeki açıkları ücretli ile kapatıyorlar. yani meb. yapılan baskıları dikkate almaz.. gerçeği sindirmekte fayda var
Ayrıca da şuan sınıfçılardan sonraki fazla alım da okulöncesinde...

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar yapmayın helak ettiniz kendinizi.. diyorsunuz ki diğer branşlar baskı yaptı diye alım az oldu, sınıfçılar baskı yaptı diye onlara alım fazla oldu falan diye yine acaip yorumlar yapıyorsunuz... okulöncesiden çok alacağız derken onların çok demeleri bu aldıkları sayıydı zaten... meb.in de işi yok baskı ile hareket edecek, bizlerin isteklerine göre atama yapacak koca meb. eğer öyle olmuş olsaydı teknik öğretmenler 11 yıldır atama bekliyor ve hep baskı yapıyorlar, atanamayan diğer öğrtmenler her sene eylemde, eğer meb. baskıları dikkate almış olsa idi şimdi atama sıkıntısı yaşanmazdı hiçbir bölümde. geçen yıl bizim bölüm çok alım yaptı diye aynısını bekliyorsunuz neden gerçekçi olmuyorsunuz kendinizi sıkıntıya sokuyorsunuz. sanki her yıl bizden çok alınıyormuş da bu sene böyle alındığı için haksızlığa uğramışız gibi davranıyorsunuz, haksızlığa uğrayan sadece bizler değiliz binlerce branş ve öğretmen var.. ve sadece bizim bölümde ücretli yok , hemen hemen tüm bölümlerdeki açıkları ücretli ile kapatıyorlar. yani meb. yapılan baskıları dikkate almaz.. gerçeği sindirmekte fayda var
Ayrıca da şuan sınıfçılardan sonraki fazla alım da okulöncesinde...
arkadaşım sana iiyi uykular desteğini istemiyoruz lütfen köstekte olma

Tepki Skoru
0
köstek olmuyorum begüm... yalnızca hayal dünyasında yaşamıyorum. sizler aylardır bu hayal dünyasındaydınız ve sıçrayarak uyandınız.. böyle daha mı iyi oldu??
sadece gerçekleri görmenizi ifade etmeye çalştım ve şuan hepiniz bu hayal kırıklığının sıkıntısını yaşıyorsunuz bu yüzden söylenileni ters anlamayın lütfen.
neyse size bol şanslar...

Tepki Skoru
0
hocam nasıl isterseniz biz sadece birşeyler yapmak istiyoruz sonradan neden yamadık dememek için

Tepki Skoru
0
Umarım iyi bir haber niyetine olur. Şimdi Bir okul müdürüyle görüştüm. Siz neden kontejan vermediniz diye. Bizim kontejanları eylüle sakladılar dedi. Bu okul yeni bir okul ve iki şube açıyor. Yani çalışan sözleşmeli felan öğretmenleri yok. Bu gibi bir sürü okul olduğunu varsayarsak yalnızca sözleşmelilerin yerine boşalan sayı kadar atama yapmayacakları bu sayı biraz daha yüksek olacak sarınım ama kesin rakam vermek yanlış olur. Bu arada Gaziantep.

Tepki Skoru
0
Umarım iyi bir haber niyetine olur. Şimdi Bir okul müdürüyle görüştüm. Siz neden kontejan vermediniz diye. Bizim kontejanları eylüle sakladılar dedi. Bu okul yeni bir okul ve iki şube açıyor. Yani çalışan sözleşmeli felan öğretmenleri yok. Bu gibi bir sürü okul olduğunu varsayarsak yalnızca sözleşmelilerin yerine boşalan sayı kadar atama yapmayacakları bu sayı biraz daha yüksek olacak sarınım ama kesin rakam vermek yanlış olur. Bu arada Gaziantep.
güzel bi haber hocam teşekkür ederiz.

Tepki Skoru
0
siz gazianteple görüşmüşsünüz gerçi ama ben sakarya mem ile görüştüm...biz sözleşmeli için ayrı kadro falan vermedik sözleşmeden kadroya geçenler kadar sözleşmeli alım olur dediler...ayrıca bu atamada sakarya hiç kadrolu kontenjan bile vermemiş...ve bu il bu sene zorunlu oldu...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizle birşey paylaşmak istiyorum.geçen sene ücretli öğr.bulamadıkları için resim öğr.bir arkadaşı görevledirdiler ilk başta veliler tepki verdi okluda napalım öğr.yok dedi sonra veliler bu öğr.den o kadar memnun kaldılarki bu sene milli eğitime gidip biz aynı öğr.istiyoruz dediler sonuç ben evde oturuyorum kendi kendime tepki veriyorum....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizle birşey paylaşmak istiyorum.geçen sene ücretli öğr.bulamadıkları için resim öğr.bir arkadaşı görevledirdiler ilk başta veliler tepki verdi okluda napalım öğr.yok dedi sonra veliler bu öğr.den o kadar memnun kaldılarki bu sene milli eğitime gidip biz aynı öğr.istiyoruz dediler sonuç ben evde oturuyorum kendi kendime tepki veriyorum....

valla diyecek birşey bulamıyorum........ velilerle iyi olmuştur anca

Tepki Skoru
0
sizin gerçekleriniz sizde kalsın hocam bizim sizin gerçeklerinizle uğraşacak vaktimiz yok biz destek arıyosuz köstek değil
off.. canımı sıkma begüm..
ben köstek olmuyorum kimseye düşüncelerimi söylemekte serbestim kalkıp burada bana demagoji yapma !
naparsanız yapın banane ya!! bu sitede kim doğruyu söylese anında suçlanıyor herkes duymak istediği şeyleri istiyor gerçekleri değil maalesef...

Tepki Skoru
0
off.. canımı sıkma begüm..
ben köstek olmuyorum kimseye düşüncelerimi söylemekte serbestim kalkıp burada bana demagoji yapma !
naparsanız yapın banane ya!! bu sitede kim doğruyu söylese anında suçlanıyor herkes duymak istediği şeyleri istiyor gerçekleri değil maalesef...
sende aldığın 54 puanında atanmayı bekle kimbilir meb dayın falan vardır bu kadar rahat olduğuna göre biz hak arayalım sen yararlan ne güzel iş valla iyi uykular

Tepki Skoru
0
ayrıca senin gibi koyunlar varken güden çok olur uyumaya devam

Tepki Skoru
0
bundan sonra yazdıklarınada cvp vermicem senin gibi güdülen koyunlarla uğraşacak vaktim yok armut piş ağzıma düş bekle 54 atanmayı sen ama büyük ihtimalle dayın var çok rahatsın ondan saçma sapan yorum yapıyosun

Tepki Skoru
0
varyaaaaaaaaaaaaa RESMEN SİTEYİ FELAKET TELLALLIĞINA ÇEVİRMİŞSİNİZ...............KENDİNİZ ESAKLAYIN ŞU MANTIKSIZ YORUMLARINIZI NE BU İNSANALRA SÜREKLİ BİR UMUTSUZLUK AŞILIYORSUNZ????????????????????????**
Size katılıyorum arkadaşım.Evet mebin ne yapacağı belli olmuyor ama olumsuz yorumları görüncede insan dahada kötü oluyor.Bence eylüldeki alımda gene puanlar düşecek.Kadrolu alımı az yapmalarının nedeni açığı sözleşmeli ile doldurmak bence.Umarım herşeyin hakkımızda hayırlısı olur.

Tepki Skoru
0
başka bir bakış açısı sunuyorum, ben istanbuldayım burası mecburi olmadı bildiğiniz gibi olamaz çünkü ihtiyaca cevap verecek kapasite mevcut değil okul olarak, bu yıl canla başla heryere sınıf açıyorlardı, bildiğim bir lise müdürü bile söyledi lise bahçesine prefabrik iki sınıf açılacak diye , açıklara baktım o lise de yok ist 280 kontenjan olamaz ihtiyacı karşılayamaz bence kesinlikle saklanıyor eylüle kontenjanlar,taban düşer düşmez puan kaç olur bilemeyiz ama kontenjanlar gerçekçi değil,ücretliyle de istanbuldaki ihtiyacı karşılayabileceğine inanmıyorum ben bu benm fikrim mantık yürütünce bu çıkıyor...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle