Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

En kötü ihtimali değerlendirelim

Tepki Skoru
0
hocam işimizi şansa bırakmak zamanı çoktan geçti hala iyimser bakıyorsun köy kılavuz lütfen görünen köy kılavuz istemiyor çok kötü oyuna getirdi meb bizi

Tepki Skoru
0
Burada lütfen benim yazdıklarıma komik ve çocukça yorumlar yapmayın..
benim 54 puan ile atanma gibi bir umudum yoktu zaten o yüzden çabalamıyorum. Ve bu yüzden de dayı vs. diye torpil ile suçlanıyorum :S
asıl armut piş ağzıma düş yapan sizlersiniz ki düşük puanla atanmak istediğiniz için bu kadar çabalıyorsunuz... sorarım size 80-85 gibi bir puana sahip olmuş olsaydınız bu denli bir çabaya girecek miydiniz... elbette ki HAYIR! çünkü tuz kuru olacaktı ve böyle bir girişim aklınıza bile gelmeyecekti... lütfen burada düşüncelerini söyleyen insanları saçma sapan şeylerle suçlamaktan vazgeçin, eleştiriye açık olun...
buarada begüm "yazmayacağım sana cvp" demişsin ama maşallah üst üste 3-4 defa yazmışsın bu da ayrıca bir komik :)
evet yazmaz isen iyi edersin çünkü şahsın şu dakikadan itibaren muhattabım değil...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ne yapmamız gerektiğini anlatırmısınız bende destek olmak istiyorum saygılar

Tepki Skoru
0
Burada lütfen benim yazdıklarıma komik ve çocukça yorumlar yapmayın..
benim 54 puan ile atanma gibi bir umudum yoktu zaten o yüzden çabalamıyorum. Ve bu yüzden de dayı vs. diye torpil ile suçlanıyorum :S
asıl armut piş ağzıma düş yapan sizlersiniz ki düşük puanla atanmak istediğiniz için bu kadar çabalıyorsunuz... sorarım size 80-85 gibi bir puana sahip olmuş olsaydınız bu denli bir çabaya girecek miydiniz... elbette ki HAYIR! çünkü tuz kuru olacaktı ve böyle bir girişim aklınıza bile gelmeyecekti... lütfen burada düşüncelerini söyleyen insanları saçma sapan şeylerle suçlamaktan vazgeçin, eleştiriye açık olun...
buarada begüm "yazmayacağım sana cvp" demişsin ama maşallah üst üste 3-4 defa yazmışsın bu da ayrıca bir komik :)
evet yazmaz isen iyi edersin çünkü şahsın şu dakikadan itibaren muhattabım değil...

çok haklısın..

hey millet okuyun

Tepki Skoru
0
sınıfçılar bukadar kontenjan aldıysa attıkları maillere borçlu destek

Tepki Skoru
0
arkadaşlar öğretmenler şimdi destek zamanı kavga değil bize yarayan

Tepki Skoru
0
2010 Ağustos kadrolu atamada Okulöncesi Eğitimi Öğretmenliği kadrolu 2658 kontenjan verilmişitir. Bu bağlamda Okulöncesi Eğitimi Öğretmenliği'ne verilen kontenjan azdır. Biz ATAMA BEKLEYEN 7.000 Okulöncesi Eğitimi öğretmeni dururken Okulöncesieğitim Öğretmenliği'nin açığını atama sayısını düşük tutup diğer alan öğretmenlerinden ve lisans mezunu olmayan öğrencilerle ücretli öğretmenlik yaparak karşılanması içler acısı. Biz ATAMA BEKLEYEN 7.000 Okulöncesi Eğitimi öğretmeni ücretli ögretmenlik adı verilen mevsimlik işci olmamayı istemiyoruz ve başvurmayacağız. Bu bölümde ihtiyaç belirlemelerine göre kontenjanın artırılmasını- başka bölüm mezunlarının çok az bir süreyle elde ettikleri gereksiz ve geçersiz belgelrle bizim önümüze geçmelerini istemiyoruz sayrıca sayın milli eğitim bakanımızın bir tv proğramında yaptığı konuşmada okulöncesi öğretmen ihtiyacının çok olduğu ve hepsini atayabilicek güçte olduğunu hatırlatırız aradığımız mem bizlere 25 ilin zorunlu olmadığını söyleyerek bizleri ücretli köleliğe yönlendiriyorlar gereğinin yapılmasını arz ederiz .​

Tepki Skoru
0
Okulöncesi Öğretmenliği bölümünden bu yıl mezun oldum.

2010'da 25 ilde daha zorunlu hale getirilen okul öncesi için toplamda 2600 kadro ihtiyacı kesinlikle karşılamamaktadır.

Avrupa Birliği'nde okul öncesi eğitimi geliştirmek ve iyileştirmek için yardım fonu da alındığı biliniyor.

Öğretmenlerimiz ücretli öğretmenlik yapmaya mecbur bırakılıyor.

Sözleşmeli öğretmenlik atamalarında, ihtiyacı karşılayacak düzeyde bir kadro beklemekteyiz, bu da en az 5000 sözleşmeli okul öncesi öğretmeni alınması anlamına geliyor.

Gereğinin yapılacağına inanıyorum, çünkü yeterli sayıda mezun var, okul var bir tek kadro yok.

Dikkatinizi ayırdığınız için teşekkür ederim, iyi çalışmalar

Tepki Skoru
0
24 saat burdayım ne istiyorsanız yaparım yeterki herşey güzel olsun

Tepki Skoru
0
akim meb bimer eğitimsen tv milletvekilleri adresleri var destek başlığında her gün birkaç defa gönderin arkadaşlarınızda göndersin

Tepki Skoru
0
şunlara da cvp yazmayın hazıra konmak isteyen insanlar bunlar önümüzdeki yıl iki yıllıklar mezun verecek bizlerin son şansı kuzu gibi uyamak ve insanlara köstek olmaktan başka işleri yok durumun ciddiyetini anlayan zihniyetleri olsaydı destek olurlardı

Tepki Skoru
0
özür dilerim bu konuda biraz cahil kaldımtam olarak dilekçeyi hangi adrese atmam gerekiyo ayrıntısıyla yazarmısınız hocam

Tepki Skoru
0
hocam yukarda başbakanlık link verdim ayrıca akim yazın açılan syafanın sol üst köşesinde başvuru formu var onu doldurun dileçeleri kopyala yapıştır yapın aynı şekilde men ve eğitimsene dee gönderin

Tepki Skoru
0
meb sitesinde iletişim başlığından yazın eğitimsen de aynı

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00