Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Dünya güzeli kuzucuklarımın yıl sonu gösterilerinden bazı fotoğraflar

Tepki Skoru
0
anlaşılan çok güzel olmuş gösteriniz...hepsi çok şirin görünüyolar...teşekkürler.....kuzucuklarınıza sevgiler.....

Tepki Skoru
0
fundaözcan' Alıntı:
çok güzel olmuş öğretmenim.bu cumada bizim var mezuniyetimiz
nagihan1903' Alıntı:
hepsi harika görünüyor hocam çok güzel bri gösteri olmuş emeğinize sağlık..teşekkürler.
ayşegül75' Alıntı:
öğretmenim hepsi harika görünüyor.Keşke gösterilerinide izlemek mümkün olsa.İkinci resmi merakettim.
hatmus06' Alıntı:
anlaşılan çok güzel olmuş gösteriniz...hepsi çok şirin görünüyolar...teşekkürler.....kuzucuklarınıza sevgiler.....
çok teşekkür ederim arkadaşlar.funda arkadaşım bu cuma bizim de mezuniyet programımız var.allah ikimize de yardım etsin,hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin ne diyeyim.başarılar diliyorum arkadaşım

Tepki Skoru
0
Cülvent' Alıntı:
ÖĞRENCİLERİNİZ ÇOK ŞİRİNLERMİŞ…..
PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER……
HARİKA ŞEYLER YAPMIŞSINIZ………. SÜPER YAAAA………….HELE KOSTÜMLERİ....
EMEĞİNİZE SAĞLIK...............................
81gamze81' Alıntı:
harikalar yaa.
bende ağlıyorum onları izleyince.
bende yaslandığımı sanıyordum.
meğerse değilmiş haaa.
çok teşekkür ederim arkadaşlar.beğenmedinize sevindim.gamze sizi bilemem ama ben yaşlandım sanırım,çok pek sulugöz oldum zira bu aralar )))

Tepki Skoru
0
ugur böceğinin oldugu gösteride hangi müziği kullandıgınız oyunu biraz anlatabilirmisiniz

Tepki Skoru
0
hocam gösteriler çok güzel sizi tebrik edriz bazı oyunları biraz açıklayabilirmisiniz sevgilerimle

Tepki Skoru
0
hocam gösteriler çok güzel sizi tebrik edriz bazı oyunları biraz açıklayabilirmisiniz sevgilerimle
çok teşeüür ederim.tüm çalışmalar arkadaşlarımızın hazırladığı kareografilerden oluşuyordu.anlatmak zor olabilir,ancak bir ara videolar bölümüne eklemeye çalışırım

Tepki Skoru
0
çocuk değillermi işte nerde olurlarsa bulundukları heryeri güzelleştiriyorlar.sizinde emeklerinize sağlık yıl sonu gösterileri biraz yorucu ama birokadarda güzel oluyor.

Tepki Skoru
0
Canan hocam video bölümüne bu güzel gösteriyi eklediniz mi bilmiyorum bakmadım, ama gösterinizi sayenizde izleme şansım oldu. Her şey çok güzel resimler de harika tekrar teşekkür ederim:):)

Tepki Skoru
0
çok güzel görünüyolar ellerinize emeğinize salık...videosunuda izlemek isterdim varmı acaba?

Tepki Skoru
0
hocam süpersiniz ya tabi minikler de öyle, çok teşekkürler

Tepki Skoru
0
cok guzel ya walla bayıldım tesekkurler paylasım ıcın

Tepki Skoru
0
belli ki kıyafetler, ortam.. herşey çok iyi hazırlanmış.. tebrikler.. :)

Tepki Skoru
0
çok güzel hazırlanmışsınız. eminim resimler bu kadar hoş olduğuna göre canlı canlı izlemek isterdim. emeğinize sağlık bütün çalışmalarınızda başarılar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle