fundaözcan' Alıntı:çok güzel olmuş öğretmenim.bu cumada bizim var mezuniyetimiz
nagihan1903' Alıntı:hepsi harika görünüyor hocam çok güzel bri gösteri olmuş emeğinize sağlık..teşekkürler.
ayşegül75' Alıntı:öğretmenim hepsi harika görünüyor.Keşke gösterilerinide izlemek mümkün olsa.İkinci resmi merakettim.
çok teşekkür ederim arkadaşlar.funda arkadaşım bu cuma bizim de mezuniyet programımız var.allah ikimize de yardım etsin,hayırlısıyla atlatmayı nasip etsin ne diyeyim.başarılar diliyorum arkadaşımhatmus06' Alıntı:anlaşılan çok güzel olmuş gösteriniz...hepsi çok şirin görünüyolar...teşekkürler.....kuzucuklarınıza sevgiler.....
Cülvent' Alıntı:ÖĞRENCİLERİNİZ ÇOK ŞİRİNLERMİŞ…..
PAYLAŞIMIN İÇİN TEŞEKKÜRLER……
HARİKA ŞEYLER YAPMIŞSINIZ………. SÜPER YAAAA………….HELE KOSTÜMLERİ....
EMEĞİNİZE SAĞLIK...............................
çok teşekkür ederim arkadaşlar.beğenmedinize sevindim.gamze sizi bilemem ama ben yaşlandım sanırım,çok pek sulugöz oldum zira bu aralar )))81gamze81' Alıntı:harikalar yaa.
bende ağlıyorum onları izleyince.
bende yaslandığımı sanıyordum.
meğerse değilmiş haaa.
uğurböceğinin olduğu resimde pavarottinin ave maria müziğini kullandık arkadaşımugur böceğinin oldugu gösteride hangi müziği kullandıgınız oyunu biraz anlatabilirmisiniz
çok teşeüür ederim.tüm çalışmalar arkadaşlarımızın hazırladığı kareografilerden oluşuyordu.anlatmak zor olabilir,ancak bir ara videolar bölümüne eklemeye çalışırımhocam gösteriler çok güzel sizi tebrik edriz bazı oyunları biraz açıklayabilirmisiniz sevgilerimle