Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Doğum Günü Kutlamaları

Tepki Skoru
0
Bana da her cocuktan arkadasi icin Örnegin 1 ytl toplamak uygun ..ama benim 20 ÖĞrencim var ..hepsinin katildigini dusunursek 20 ytl lik bir hediye fazla degil mi? Ben ÖĞrencileri isin icine katmadan kendim uygun bir hediye aliyorum kucuk birsey ..

Ama bu yil henuz bir dogum gunu kutlamasi yapmadik sinifimizda..bende merakla bekliyorum ..:)

Tepki Skoru
0
Ben ögrencilerime dogum günü yaptıgım zaman herkes gönlünden ney koparsa pastayla birlikte arkadaşına verirler ben böyle yaptırıyorum.

Tepki Skoru
0
bizde doğum günü olmadan bi hafta önce haber veriliyo.ve çocuk başına 2 tl toparlıyoruz.toplanan parayı doğum günü çocuğumuzun velisine veriyoruz ve veli uygun bir zamanda çocukla birlikte çocuğun istediği bir hediyeyi kendiside üstüne para koyarak alıyo paketliyo ve sınıfta getirilen pastalar yenip oynadıktan sonra arkadaşları ile birlikte açıyo.

Tepki Skoru
0
ben kutluyorum sınıfta kutlama öğrencilerin çok hoşuna gidiyor.doğum günü çocuğuna taç yapıyorum.kendilerini özel hissediyorlar.beslenme yerine doğum günü pastası yanınınada tatlı yada tuzlu pasta getiriyorlar.çok maliyetli olduğunu düşünmüyorum.benim öğrencilerim hediyelerini kendileri getiriyor.ama kumbara olayı da güzelmiş.seneye de öyle yaparım artık.hediyeyi abartmamalarını istedim dönemin başında.küçük şeyler alıyorlar böylece kimse ezilmiyor.ben hediye almıyorum bunu yerine çektiğim doğum gunlerini cd de topluyorum dönem sonunda onları dağıtıyorum öğrencilerime.etkinliklerimde aksamıyor.ben doğum günlerini faydalı buluyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle