müzikleri internetten indirebilirsiniz. kostümleri iyi bir terziye dikebilir. veya biizm yaptığımız gibi armelit kostüm-ist- den kiralayabilirsiniz. ama armelit kostümün kumaşları, dizaynı çok harika. yalnızca kostümler gösteriyi bitiriyor .ocean78' Alıntı:Gerçekten çok güzel olmuş.Müzikleri nasıl bulabiliriz,yardımcı olursanız seviniriz.
kostümleri bir kırtasiye aracılığıyla armelit kostüm den kiraladık. armelit kostümün kıyafetleri çok şık tavisye ederim. www.armelit.com adresine girerseniz detaylı bilgi elde edersinizefsun' Alıntı:çok güzel olmuş ...çok beğendim ...
kostümler de tamamlamış gösteriyi ...
ellerinize sağlık ...
kostümü nasıl ayarladığınız konusunda detaylı bilgi verebilir misiniz ?
son şarkı yani ;nunu' Alıntı:çok tatlılar.tebrikler.sondaki şarkıyı merak ettim.hangi kasetten acaba.yazarsanız sevinirim.başarılar
Hangi ülkenin müziğini istiyorsanız o ülkenin bilinen bir şarkıcısının ismini bir paylaşım programına(ARES veya Lme Wire gibi) yazarak indirebilirsiniz. veya www.worldmusic.com adresinden her ülkenin bilinen şarkıcılarının şarkılarından demolar bulabilirsiniz. o sitenin size o ülkedeki bilinen sanatçıları bulmada da aydası olabilir.dilanaz' Alıntı:çok güzel olmuş öğretmenim tebrikler. yalnız müzikleri internetten hangi siteden yada hangi ad altında indirebiliriz ? belirtirseniz sevinirim
HANGİ KÜLTÜRÜN VEYA ÜLKENİN MÜZİĞİNİ İSTİYORSANIZ BELİRTİRSENİZ YARDIMCI OLABİLDİĞİM KADAR OLURUM...dilanaz' Alıntı:öğretmenim ben gösterinizi sene sonu için kullanmayı istiyorum salonda olduğu için defile şeklinde düşündüm ancak internetten müzikleri indirme konusunda zorlanıyorum lime wire den de bulmakta zorlandım yardımınızı rica ediyorum selamlar