Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuk Şarkilarina klİp

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
berkemcim' Alıntı:
bende berkenin kendi sesiyle kaydedip fotoğraflarıyla bir sunu yapmak istyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorumm:)) teknik olarak yardım edebilecek olan varmıı

yani ses kaydı var fotoları var ama bunu nasıl slayt yapacağımı bilmiyorum açıkcası
Siz bana yollayın ben halletmeye çalışayım

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Turkuaz ın dediği yolu izleyelim İlk başta hayvanlar hakkında yapalım.Yorumlarınızı bekliyorum.Hayvanlar hakkında nasıl yapalım ??

Tepki Skoru
0
alibabanın çiftliği hayvanlarla ilgili en kapsamlı şarkı gibi geliyor bana tek tek hayvanlar geliyor slayt olarak aynı anda şarkıdada aynı hayvan resmi:))nası fikir?

Tepki Skoru
0
Merhaba ben empatik arkadaşımızın yaptığı taşıtlar ile ilgili klip hakkında bir kaç şey söylemek istiyorum, öncelikle verdiğin emek için teşekkür ediyorum empatik, gerçekten uğraşmışsın sağol, ama galiba bir konuyu gözden kaçırdın klipte her şey çok güzel giderken bir slaytta arabanın biri bir insana öyle bir vuruyor ki bunu çocuklara izletmenin çok mümkün olmadığını düşünmüyorum, o yüzden empatik arkadaşım senden rica ediyorum o slaytı klipten çıkarabilir misin? Böylelikle bende çocuklarıma zaten bildikleri bir şarkıyı görsel olarak aktarabileyim :) umarım ilgilenirsin tekrar teşekkürler...

Tepki Skoru
0
şarkıyı dinledım . güzel şarkı. aslında klip yapılması gereken çok şarkı var. klip yapmayı öğretmek değil de yapması için uğraşabilirm çünkü yapması anlatmasından zor:D
şu an zamanım pek yok. ama klibinde olmasını istediğiniz görüntü veya resımler varsa elınızde onları ulaştırırsanız bir altyapısını oluşturabiliriz.

Tepki Skoru
0
bencede turkuaz arkadaşımızın sıraladığı sıura güzel konular şeklinde düzenlenirse daha iyi olur. elimden geleni yapmaya çalışırım...

Tepki Skoru
0
bence harika bir fikir neler yapabiliriz haberleşelim arkadaşlar:thanks::4:

Tepki Skoru
0
armut piş ağzıma düş yapmak istemiyorum. planlarınız çok güzel, size yardımcı olmayı çok istiyorum. ben sıkıştırılmış eğitim öğrencisiyim. gece okul, gündüz staj, hafta sonu dersane birde çalışıyorum sekreterim ben anlayacağınız nete girmeye bile zor fırsat buluyorum. ama buna rağmen sizlere yardımcı olmak istiyorum....
okul
aile
meslekler
staj gördüğüm okulun yıl sonu gösterililerinde arılar rondu vardı. onu klip haline getirip göndermeye çalışacağım umarım beyenirsiniz.

Tepki Skoru
0
ilgimi çekti.güzel bir fikir hemen incelemek istedim.

Tepki Skoru
0
dilek yollamışsın ama galiba bi sorun var açılmıyor. emeğin için sağol:)

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar okulllar açıldı. çocuklara şarkıları daha eğlenceli bir şekilde öğretmede kliplerin ne kadar yararlı olduğunu biliyorsunuz. geçen sene pek destek göremediğim için uğraşmak istemedim fazla. sadece resimlere müzik ekleyerek klip hazırlamak çok basit geliyor bana. elinde kliplerde kullanılabilecek görüntü (çizgi karakterler de oalbilir) olan arkadaşlar varsa bu konuda bana destek olurlarsa hemen hemen her konuda her şarkıya klip yapabiliriz elbirliğiyle. sınıfınızda bir şarkıyı öğretirken veya bir çizgi film izlerken dahi görüntüye müzik veya müziğe görüntü uyarlama üzerinde biraz kafa yorarsak elimizde kullanamadığımız çok güzel kaynaklar olduğunuı göreceğiz. " kedicik" klibindeki görüntülerin çığunun tom ve jerry den alındığını biliyorsunuzdur.
orijinal fikirlerınızle birlikte desteklerinizi bekliyorum

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Empatik resimler konusunda yardımcı olabilirim.Haberleşelim.

Tepki Skoru
0
bence geometrik şekillerin tanıtımı ya da sayıların sayılması hakkında klip yapılabilinir hayvan klibine de resim yollayabilirim eğer geometrik şekiller konusu yapılacaksa slayt gönderebilirim :)

Tepki Skoru
0
dilekciğim linkler açılmadı yardımcı olursan sevinirim

Tepki Skoru
0
teşekkür ederim empatik klipleri indirip çocuklara izletiyorum çok mutlu oluyolar sana puan vermişmiydim

Tepki Skoru
0
çok sevindim güldeste arkadaşım. çocukların hoşuna gitmesi ve teşekkür etmeniz puandan daha makbule geçti benim yanımda...
ama illa puan vereceğim diyorsanız daha ne duruyorsunuz:):D

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.