Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çocuk Şarkilarina klİp

Tepki Skoru
0
nasıl sitedemi yayınlayacaksınız?bizmlede paylaşırsanız güzel olur.konu sormuşsunuz hayvanlarla ilgilibir şarkıda hayvanlarda canlandırabilir çocuklar.Birde sebzelerden müzik aletleri yapılıp çocuklardan bir kısmı arkada enstrüman çalabilir..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Ayrıca bu klibi empatik arkadaşımız kendisi yapmış ben yeni öğrendim.Kendisini tebrik ederim.

Tepki Skoru
0
rica ederim arkadaşım . böyle şeyler peşinde dğilim beni yanlış anlamayın lütfen
önemli olan arkadaşlara bir nebze olsun yardımcı olmak. kım yaparsa yapsın bunun adı sanı önemlı değil

Tepki Skoru
0
bence çok emek harcanan bir iş olmuş ellerine sağlık

nev

Tepki Skoru
0
Bence 23 nisan hakkında bir klip yapılabilir ben resim yollayabilirim size

Tepki Skoru
0
kim yapacak klibi resimleri kime yollayacağız bence biran önce başlayalım yeni döneme kadar anca olur bizi bilgilendirirseniz sevinirim..

Selçuk Aydın

Akademisyen
Yönetici
Tepki Skoru
47
Ben yapacağım.Yapmak isteyen arkadaşlar varsa onlarlada yardımlaşabiliriz.Sizden ricam önce ne hakkında yapacağımıza karar verelim listeleyelim.

Tepki Skoru
0
bence şu konularda yapılabilir....
*hayvanlar...
*iletişim(Postacı şarkısı olabilir)
*okulum
*Sağlık-vücudumuz
*orman
*mevsimler
*ailem-evimiz
*cumhuriyet
şimdilik aklıma gelenler..
ünitelere uygun en güzel şarkıları ve resimleri seçip işe başlayabiliriz...

Tepki Skoru
0
bencede ünitelerde kullanabileceğimiz nitelikte olsun okulumdan başlıyalım empatik arkadaşımın yaptığı gibi şarkıları müzikleri hep birlikte hazırlayalım ama hemen işe başlayalım ...

Tepki Skoru
0
bence herkes arşivindeki güzel,yıl boyunca öğrettiği çocuk şarkılarını sitede kararlaştırılan bir bölüme (müzik köşesi olabilir) gönderek işe başlasın...ardından anket gibi bişey yapılabilin,en çok oy alan ve yapılabilecek özellikte, kolay resim bulunablir olanl şankılara güzel klipler yapılabilir...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar yakında ben de bir tane yolluycam.Yapmamı istediğiniz bir şarkı varsa onu hazırlayayım.

Tepki Skoru
0
EEE NE ZAMAN BAŞLIYORUZ GÖREV DAĞILIMI YAPILDI MI HABER BEKLİYORUM BEN BAŞLAYALIM ARTIK...DEĞİL Mİ AMA :)

Tepki Skoru
0
bende berkenin kendi sesiyle kaydedip fotoğraflarıyla bir sunu yapmak istyorum ama nasıl yapıcağımı bilmiyorumm:)) teknik olarak yardım edebilecek olan varmıı

yani ses kaydı var fotoları var ama bunu nasıl slayt yapacağımı bilmiyorum açıkcası

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle