Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Çocuklar Evi

Tepki Skoru
0
Çocuklar evinden genel görünüm

Grup odaları

Atölye

Tepki Skoru
0
Devamı burda:D:D
Hayal Odası

Bilim Odası

Kış Bahçesi

Ebeveyn Odası

Dış Mekan

Tepki Skoru
0
evet burası çook güzel bi yerr.. hatta orada üniversitedeyken yaptığım bi etkinliğim bile vaarr.. hocamız çok beğenmişti ve istemiştii...

Tepki Skoru
0
:36_3_12:nbr aslıcık demek öğretmen oldn hııııı sen ne zaman gittin çocuk evine kardeşşşşşşşşşşşşşşş.....muck.artık bizimde bilgisayarımız var...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dilfiruz ve ebru hocalar hala çalışıyorlarmı? tanıtım için teşekkürler. güzel olmuş.

Tepki Skoru
0
artık sadece ebru hoca çalışıyor. geçen yıl dilfiruz hoca emekli oldu

Tepki Skoru
0
merhaba arkadasşlar burda cocuklar evını gorunce cok sasırdım cocuklar evınde calısan ve okuyrken orda calısması bulunan kım cok merak ettım?

Tepki Skoru
0
aslı engin hangi yıl mezun oldun? ben 2003 mezunu 1. öğretim

Tepki Skoru
0
cocuk evı cok guzel bayıldım
bu sene canakkale dekı üni yı istıyorum inş kazanıp ende orda calışma ımkanı bulurum

Tepki Skoru
0
gerçekten süper olmuş malesef biz yetişemedik oraya

Tepki Skoru
0
aslı 2006 mezunu :):) bende 2005 mezunu murat 1.ögretim, belki görmüşürdür birbirimizi ama uzun zaman.... çocuk evini ziyaret ettim gercekten çok güzel.....başarılarının devamını dilerim...umarım yeni rektörde eski rektörümüz kadar ilğili olur,olacagını temenni ediyoruz... yeni rektörümüze başarılar :)

Tepki Skoru
0
:36_7_8:[size=medium]yaaa süperr arkadaşım bu güsel paylamışın için saol ben bi çanakkale bigalı olarak böle bi yerin olduğundan bihaberdim marmara o.ö.son sınıftayım ve kandi memleketimde bişeyler yapmak istiyorum bu yeri görünce çok mutlu oldum bu güsel çocuk evine acaba başvurursam şansım ne olabilir bana bilgi verebilecek ilgili bi arkadaşım varsa yardımcı da olursa sevinirim çünkü son sınıfın verdiği 'ne yapacağını bilememek'beni çok strese sokuyo çanakkaleden uzaklaşmak da istemiyorum burada çalışma koşuluyla ilgili beni bilgilendirmenizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim...kolay gelsin:)(((yaa ben buarada bilmediğim için saçmalamış da olabilirim sanırım burası üniversitenin içindeki bi yer)peki öyleyse bile ne yapabilirimmm:10:çok teşekkürleeerrr sevgilerrrr...

Tepki Skoru
0
hey sıze meydan bırakırmıyım heee?ben o duvarları tırnaklarıyla kazımıs temıslemıs.duvardakı seramıklerı ellerımle takmıs bır ınsanınm heyyyt BAHAR

Tepki Skoru
0
Asliya Cok Ilgi Var Asli Benim 2006 Mezun U Sinif Arkadasim.bu Arada Ben Bahar

Tepki Skoru
0
özgehancım merhaba sinem ben biz bıraktığımızda nasıldı şimdi çok güzel olmuş çocukewi:) özlem orda sanırım dimi?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle