aslı 2006 mezunu bende 2005 mezunu murat 1.ögretim, belki görmüşürdür birbirimizi ama uzun zaman.... çocuk evini ziyaret ettim gercekten çok güzel.....başarılarının devamını dilerim...umarım yeni rektörde eski rektörümüz kadar ilğili olur,olacagını temenni ediyoruz... yeni rektörümüze başarılar
:36_7_8:[size=medium]yaaa süperr arkadaşım bu güsel paylamışın için saol ben bi çanakkale bigalı olarak böle bi yerin olduğundan bihaberdim marmara o.ö.son sınıftayım ve kandi memleketimde bişeyler yapmak istiyorum bu yeri görünce çok mutlu oldum bu güsel çocuk evine acaba başvurursam şansım ne olabilir bana bilgi verebilecek ilgili bi arkadaşım varsa yardımcı da olursa sevinirim çünkü son sınıfın verdiği 'ne yapacağını bilememek'beni çok strese sokuyo çanakkaleden uzaklaşmak da istemiyorum burada çalışma koşuluyla ilgili beni bilgilendirmenizi rica ediyorum şimdiden teşekkür ederim...kolay gelsin(((yaa ben buarada bilmediğim için saçmalamış da olabilirim sanırım burası üniversitenin içindeki bi yer)peki öyleyse bile ne yapabilirimmm:10:çok teşekkürleeerrr sevgilerrrr...