Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çalışma saatlerimiz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim ilköğretim okulunun anasınıfı. çocuklar 8 de geliyo cici anneleri karşılıyo. biz 8.30-12.30 a kadar duruyoruz. ama hiç 12.30da çıkamadım :) :) çıkmam 13.30 u buluyo...

Tepki Skoru
0
yaa normalde tenefüs yapmadığımıza göre niye 50 dk oluyoki 40 dk olması gerekmezmi?diğer bölümlerin 40 dk artı tenefüs biz tenefüs yapmıyoruzda niye artı 10dk fazla ççalışıyoruz bu 10 dk 6 ders saatinde 60 dk ya mal oluyor. aslında 4 satt çalışmamız gerekirken 5 saat çalışıyoruz.bence buda adaletsizlik.

Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar.Ya bizim çalışma saatlerimiz 6 ders saati değilmi.E 6 ders saati her ders 50 dakikadan 5 saat eder.Ama nedense bütün okul müdürleri 6 saat bizi okulda tutmaya çalışıyolar.Hep yanlış anlaşılmadan kaynaklanıyo.6 ders saati yerine hep 6 saat terimi kullanılıyo.

Tepki Skoru
0
ya tabiki esneklikten haberimiz var ama resmi olarak her ders başına 50 dk düşer tenefüs yapmadığımızıda biliyorum. yoksa bi etkinliği 50 dk sürdürmeye çalıştığım yok
güzel kardeşim

Tepki Skoru
0
:) haklısın denizcim en azından bi seferlik bi seferlik az bi ara olsaydı güzel olurdu ama biz yokken çocuklar napıcak .
Benim sınıfımda sınıf ablası var. bazen müdürle görüşmem gerekiyor ona bırakıp çıkabiliyorum. Sınıf ablasa olmayanların böyle bir imkanı olmaz tabi. ben ona bıraktığım halde aklım sınıfta kalıyor. bişey olsa veli bana hesap sorma hakkına sahip.

Tepki Skoru
0
he bizim saatlerimizde değişti
sabahçı giriş: 7:30
çıkış: 12 30

öğlenci giriş: 12:40
çıkış: 17:30

Tepki Skoru
0
arkadaşlar anasınıfları yarım olmak zorumda...
sabahçı öğlenci olmanıza gelince öğretmenler kendi aralarında buna karar verirler...ben bu dönem öğlenciyim ikinci dönem sabahçı olucam...sene başında iki öğretmendik geçen yıl 2. dönem öğlenci olduğum için bu yıl 2. dönem sabahçı olmak hakkım diye düşündüm ve bunu diğer öğretmene anlattım oda hak verdi ve kabul etti...bir öğretmen iki dönem boyunca sabahçı olucam yada öğlenci olucam diye tutturamaz...öyle yaparsada gidin müdürle görüşün...

Tepki Skoru
0
Gülnar' Alıntı:
slm kulaklarınıza beliki inanmıcaksınız ama benim okul saatim 06.40 da başlıyor.Diğer öğretmenlerinkiyle aynı.Müdüre söyledim saati değiştirelim diye kabul etmedi.Mecburen katlanıyorum
İNANAMIYORUM O SAATTE ÇOCUKLAR NASIL KALKIYOR?

Tepki Skoru
0
İkili öğretmen ilişkileri ile bu sabahçı öylenci sorunu ortadan kalkacağına inanıyorum.Bir de önce gelen haliyle istediği dönemi alır:) Seneye bu konuyu daha iyi tartışarak halledebilirsiniz.Ortalığı dağıtmanıza, yıkmanıza gerek yok karşılıklı anlayışla her şey hallolur diye düşünüyorum

Tepki Skoru
0
bizim okulda da önceden sabah 9 öğleden sonra 3 tü.şimdi geliş saatleri değişmedi ama 1buçukta en geç ikide çıkıyolar.öğlenci şubesi açılmadığı için giriş saatini değiştirmedik. bu uygulamayı neden dönem ortasında yaptılar anlamadım.çocuklar bi şeye adapte olmuşken çat diye saatler değişti.madem yapcaklarsa dönem başında yada ikinci dönem yapsalardı.gerçi heryerde öyle mi oldu bilmiyorum ama bizim daha 1ayfalan oldu işte değişeli.e zaten iki hafta geç başladım ben.bi garip ya bu sistem gerçekten!!!ben yapılan hiçbişeye anlam veremiyorum!!YAZIK demekten başka bişey gelmiyor içimden:(

Tepki Skoru
0
Ben Marmaris'de görev yapıyorum. Okulumda tek anasınıfı olmasına rağmen 8.30-13.30 uygulamasına okullar açıldıktan bir hafta sonra başladık. Genel Müdürlüğümüzün bu konuda kesin yazısı var. Bu yazı okullara üç defa gönderildi. Okulöncesi Genel Müdürlüğünün sitesine girerseniz bu yazıyı görürsünüz.

Tepki Skoru
0
Denisse yaptığın çok mantıklı seni tebrik ediyorum tabiki altı yaşında bir çocuk ortalıkta bırakılmaz ama buna çözüm de bulmak gerekir Veli ile görüşüp bu durumtekrar edecekse çocuğu okula göndermemeleri geliyor aklıma veya ortaklaşa bir çözüm bulunması gerekiyor hiç bir öğretmen birbuçuk saat öğrenci alınacak diye beklemek zorunda değil seneye ne yapacak bu veli servis tutacak büyük bir ihtimalle o zaman şimdiden tutsun servisini SANA KOLAY GELSİN İŞİN ZOR. Bu tip velilere çok yüz vermeseniz iyi edersiniz

Tepki Skoru
0
ben geçen sene 09.15.20 çalışıyordum. bo sene ilçe milli eğitim yarım gün çalışmak zorundasınız, 5 saat okulda kalacaksınız diye söyledi. şimdi 09.da ders başlıyo öğlen arası yok 14.00.de ders bitiyo

Tepki Skoru
0
arkadaşlar yeni yönetmeliğe göre artık yarım gün olaacakmışız ben 8den 3e kadar çalışıyorum bu durumu müdürüme söyledim biz uygulamayacağız dedi yönetmeliği göstersemde

Tepki Skoru
0
ben van da çalışıyorum okulumuzda öğrenci sayısı fazla olduğu için uzun yıllardır iki devre çalışılıyor.sabahçıyım dersimiz 06:30-11:15arası sabahın bir kör vakti okula gidip daha kendimize yeni geldiğimiz vakitte dersten çıkıyorum gerçekten çok zor oluyo

Tepki Skoru
0
mummy' Alıntı:
arkadaşlar yeni yönetmeliğe göre artık yarım gün olaacakmışız ben 8den 3e kadar çalışıyorum bu durumu müdürüme söyledim biz uygulamayacağız dedi yönetmeliği göstersemde
mummy bende 08:40 14:30 çalışıyordum aynen bende müdürüme yönetmeliği gösterdim ve bana böyle birşey olamayacağını söyledi. Bende milli eğitim müdürüne çıktım ve durumu anlattım iki gün sonra olması gereken saatte çıktım. Bence sende gidip konuş mutlaka değiştirirler.

Tepki Skoru
0
İlköğretim Anasınıfında 8.30 ile 13.30 arası çalışıyorum.anasınıflarında günlük çalışma süresi 300 dakıkayı geçmemeli ve etkinlikler 50 dakıka.

Tepki Skoru
0
benimde aynı sorun var malesef benden öncekiyle işi hallertmişler neymiş değişiklik yapamak için bir yazı yokmuş yapmamak içinde yok anlayacagınız sabahçı hanım efendi giresuna yetişebilsin diye ben o sogukta gecenin bir vakti eve geliyorum haksızlık bu sogukta gelmekten 2 ay da iki defa doktora çıktım niye hanım efendi eve gidecek , neymiş öğprencileri öğlenci olursa uyum problemi yaşarmış diye aslında saat 5 deki memur servisine yetişebiliyor gıcık işte böyle uyumsuz çalışma arkadaşları olunca insanın çalışma hevesi gelmiyor bide bende ne görürse yapıyor gıcık oluyorum

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben de 09:00 - 14:00 arası aralıksız çalışıyorum,tek sınıf var.Okul öncesi eğitimin yarım gün olması gerektiği ile ilgili olarak Müdür Bey bana çalışma saatlerinde değişiklik yapmamız gerekiyormu ki diye sordu.Ben de burda yarım gün diye kastedilenin toplam çalışma saati olduğunu düşündüm.Acaba doğru mu düşünüyorum,yoksa ders saatimizi daha erkene mi almamız gerekiyor,hangi saat aralıklarında olması gerekiyor acaba?

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle