Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Çalışma saatlerimiz

Tepki Skoru
0
yarım gün eğitim 5 saattir.Yönetmelikte 5 saati geçmemeli diyerek açık uçlu bırakılmış azda olabilir gibi.AZ olunca ek ders azalması gerekir millet 3 saatte çalışıp aynı parayı alıyo hadi bakalım

Tepki Skoru
0
giremez.ikili eğitimse diğer gruba öğretmen atanır ki bu çok zor değil yedekte yuzlerce usta öğretici var seve seve gelmek isteyen

Tepki Skoru
0
ben de 12.20-16.30 çalışıcam.tabi köy olduğu için mecburen orda durucam pek fark yok.17.30 kadar ordayım yıne.teneffus olmadığı için bir saat çıkma hakkımız var.

Tepki Skoru
0
teneffus olmadığı için bir saat erken çıkma hakkımız var

Tepki Skoru
0
geçen yıllarda böyle bir yazı geldi okuluma .Orada çalışabileceği yazıyordu.ben bunun ne gibi ibr avantajı olacağını araştırdığımda sadece ekders iki katı oluyordu.Sadece ek ders ücretine çalıştırabilinecek elemanlar varken(kabul eden öğretmenler için)neden yeni öğretmen atansın yada usta öğretici alımına gidilsin(Tahmin edersinizki onlara verecekleri ücret daha fazla olacak)

Tepki Skoru
0
bagımsız degıl gıresundakı mıllıeğtime baglı yanı anasınıfları genelde yarım gun uygulamasın da ıkılı yanı

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 9-3 çalışan varsa ne kadar aidat aldığını yazabilir mi? biraz tereddütte kaldım da

Tepki Skoru
0
arkadaşlar biraz önce okul öncesi eğitimi genel müdürlüğünün sitesinde çok önemli bir yazıyla karşılaştım ve paylaşmak istedim. ilköğretime bağlı anasınıflarında ikili eğitim uygulamasının zorunlu olduğu ve bu uygulamada taviz verilmeyeceği bütün okullara 21.09.2006 tarihli yazıyla gönderilmiş. sanırım gerekli düzeltmeyi yapıp ikili eğitime geçmezsek başımız belada

Tepki Skoru
0
ee bu acaba her okula ulaştımı? bir hafta olmuş bu yazı gönderileli ee bizim okulda hala. aynı uygulama var

Tepki Skoru
0
sanırım hayır çünkü bizim okula da gelmedi ben tesadüf olarak mebin sitesinde buldum çıkarttım pazartesi de gidip müdüre ulaştırıcam

Tepki Skoru
0
ya bu uygulama umarım gerçekleşir burda bir okulda sınıf tıka basa dolu hiç olmazsa çalışma imkanı buluruz....

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar ben üniversite de iken staj yaptıgım okulun programı tam gün idi.Ancak anasınıfında ikili eğitim yapıyorlardı.Çünkü tam gün anasınıfı yasak demişlerdi.

Tepki Skoru
0
anaokullarında tamgün yasak diye birşey yok arkadaşlar bu çevre şartlarına göre değişir bizim okulda hem tamgün hemde yarımgün sınıfları var

Tepki Skoru
0
arkadaslar bu konu hakkında kesin bilgilerim var.ben ilköğretimin anasınıfı öğretmeniyim normalde 9 3 çalişiyoduk.okulun ikili eğitim olmasına ragmen.ama subat ayında kesin değişiklik olmus.ve bundan ancak şimdi hebrimiz oluyor.anasınıfı mevcudumuzz eğer ikili öğretime uygunsa 2 grup açılıyo sabahcı ve öğleci olmak üzere.ancak 2 sınıf acmaya yeterli değilse ne olursa olsun yarım gün yapilacak.sabahtan öğleye kadar.bu konuda kesinlikle taviz vermeyin arkadaslar.ilgili bi çok yazı ooegm.meb gov.tr da var.benim okul müdürüm sağolsun böle bir yazı aylar öncesinden gelmiş olmasına ragmen benm ısrarım üzerine açıldı.sırf öğle yemeği vermek ve öğrencilerden fazla para almak amacıyla saatlerini değiştrmek istemiyor.eğer böyle bi durumdaysanız mutlaka yetkililere bildirin ooegm müd yeni yazısı var.

Tepki Skoru
0
slm okul saatleri 8:30 15:00 olanlar ikili eğitim ve yarım günlük eğitimi nasıl uyguluyorsunuz?

Tepki Skoru
0
slm ben 8.30 15.00 çalışıyorum. bir değişiklik de yapılmadı. ikili eğitime geçmek zorunda mıyız okul idaresine kalmış bişey değilmiydi ? öğrenci sayısı ile de ilgili diye biliyorum.

Tepki Skoru
0
valla denizcim ben de bir hafta geç başladım ve diğer öğretmen arkadaş sabahçı olmak istediği içinde mecburen ben öğlenci oldum, herkes kafasına göre bişeyler yapıyor işte sen ne düşünüyorsun senin isteğin ne diye soran yok...

Tepki Skoru
0
sen öğlenciysen diğer öğretmen sabahçıdır, ikinizi de öğlenci yapmazlar ki..

Tepki Skoru
0
yıksan ne olacak ki önce gelen işini hallediyor işte.. bizim öğretmen ikinci dönemde öğlenci olmayı kabul etmiyor ben napacam bilmiyorum..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle