Sizin çalışma süreniz 6 ders saatini doldurmuyor. Doldurması için 8:30 da başlayıp 13:30 da bitirmeniz gerekiyor. Yeni yayaınlanan yönetmelikle ders saatinin 50 dk olacağı özellikle vurgulanmış. Anlaşılan onlarda bu farrklılığı saptamışlarki yeniden ders saatlerini belirtmişler. Bilginizeteşekkür ediyorum hepinize,,, ben de 9.00 da giriyorum 13.30 da çıkıyorum. müdür bey bana bırakmıştı ben de bu saati uygun gördüm,,,, günlük 6 ders saati düşüncesiyle![]()
acaba hangi okulda çalışıyorsunuz.hemen tayin istiycem de.teşekkür ediyorum hepinize,,, ben de 9.00 da giriyorum 13.30 da çıkıyorum. müdür bey bana bırakmıştı ben de bu saati uygun gördüm,,,, günlük 6 ders saati düşüncesiyle![]()
nerde okuduğumu hatırlamıyorum ama çocuk kulüplerine öğretmen bakmak zorunda değil başka birini bulabilirler.öğretmen 3 e kadar dersini yapar 3 ten sonra başka biröğretmen vekil ücretli her ne ise o gelir ve çocuk kulübüyle ilgilenir...şimdi öğretmen öğle yemeğinde özbakım becerileri için çocukların başında durur deniyor.eğitime 1 saat ara verilir deniyor.öğretmen bu yemek saatinde para almazsa anayasanın 8 mi 18 . maddesinde angarya uygulanamaz deniyor.eğitim iş yayınlamış.3 buçukta pazartesi cuma dersi bitirmiş.2 40 da salı çarşamba perşembe.arama yaparsanız ilgili yazıyı bulursunuz.Öocuk kulüplerini de 2. ağızdan duyduğuma göre Remzi İnanlı bu yüzden kurduklarını söylemiş.Aile çalışıyorsa 3 ten sonra kendi parasıyla baktıracak.Öğretmen de ek dersini tam alacak.Eğer isterse 3 ten sonra da ek para kazanacak.Bu da yazın nerden baksan 1 milyarı geçiyor.Sistemin yptığı şu.Öğretmenim sen 3 e kadar derse gir.Bak ben sana 3 ten sonra da ek para veriyorum.Eğitimine devam et.Çocuk kulübü kuran arkadaşlarla sohbet imkanı buldum,kendileri ihya olmuşlar.Ama ciddi anlamda saatlerin düzenlenmesi gerekiyor.Müdürler bir de çocuk kulübü ile mi uğraşacaz diyorlar.Veliyi kırmamak için öğretmeni çalıştırıyorlar.Çünkü onlara bu yüzden madalya takacaklar.