Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bütünlemeden geçen mezun olan arkadaşlar kpss puanlarımızı buraya yazalım

Tepki Skoru
0
sesımı duyan cevap verırmı yaa dıploma olmayınca elım kolum baglı evde oturmaktan cok sıkıldımmmmmm........

Tepki Skoru
0
milli eğitimler bol bol ücretli alıyor arkadaşım 3,sınıf ücretliye hemde okul beğenerek gitti biz burda bakıyoruz.devlete inanamıyorum

Tepki Skoru
0
onlar geçici bence aslında bu ücretlilerede dawa açılmalı

Tepki Skoru
0
yaa arkadaşım kasım kasım ... kasımda atanırsın die yazmayın artık.kasımda atama olup olmayacağı ve bize kontenjan verilip verilmeyeceği halaaaaa belli değil. lütfen kasım ataması deyip durmayalım bence.inanın çok sıkıldım artık...

Tepki Skoru
0
yaa arkadaşım kasım kasım ... kasımda atanırsın die yazmayın artık.kasımda atama olup olmayacağı ve bize kontenjan verilip verilmeyeceği halaaaaa belli değil. lütfen kasım ataması deyip durmayalım bence.inanın çok sıkıldım artık...

bendeeeee......................... ssaassrrre

Tepki Skoru
0
Diğer branşlara verip de bizi mi ayıracaklar arkadaşım.Güzel haberler vermek ben de isterim.Ama yorumdan başka yapacak bir şeyim yok maalesef.Burda yorum dinlemek istemiyorsan resmi sitelere bak, burda vakit harcama...

Tepki Skoru
0
nasıl bazı branşlardan hiççç alım dahi yapılmıyosa bizim branştanda 10000 atandı die yapılmayabilir.... inşallah yapılırda hepimiz gideriz arkadaşım... ama sen başka başlıkta kasımda atama olacak demişti dersiniz die yazmışsın burdada kasımda atama olursa atanırsın demişsin bi arkadaşa.... ben asıl bunu anlamadım...eğer resmi bi kaynak biliyosan söle canım yok bilmiyosanda kesin konuşma arkadaşım... gerçekten insanlar senin dediklerinle umut bağlayabilir olmazsada yıkılabilir...bende sabırsızım hergün pc başında saatlarimi geçiriyorum acaba haber var mı die...iş yerime gelip ilk yaptığım şey haberlere bakmak forumlara bakmak acaba bişey var mı die......anlayın artık benide....

Tepki Skoru
0
nasıl bazı branşlardan hiççç alım dahi yapılmıyosa bizim branştanda 10000 atandı die yapılmayabilir.... inşallah yapılırda hepimiz gideriz arkadaşım... ama sen başka başlıkta kasımda atama olacak demişti dersiniz die yazmışsın burdada kasımda atama olursa atanırsın demişsin bi arkadaşa.... ben asıl bunu anlamadım...eğer resmi bi kaynak biliyosan söle canım yok bilmiyosanda kesin konuşma arkadaşım... gerçekten insanlar senin dediklerinle umut bağlayabilir olmazsada yıkılabilir...bende sabırsızım hergün pc başında saatlarimi geçiriyorum acaba haber var mı die...iş yerime gelip ilk yaptığım şey haberlere bakmak forumlara bakmak acaba bişey var mı die......anlayın artık benide....

Arkadaşım olmayacağına dair bir açıklama var mı?Şu an birçok okul ücretli öğretmen alma derdinde.Bu demek olmuyor mu bizden hala açık var. Bakanlık talepler doğrultusunda alım olacak diyor.Biz de ona göre yorum yapıyoruz ve ücretliye başvurmayalım diyoruz..

Tepki Skoru
0
Ayrıca ümitsiz olanlar ücretliye başvuruyor ve alımları etkiliyor.

Tepki Skoru
0
beni ücretli için 3 okul aradı siz hesap edin artık arkadaşlar

Tepki Skoru
0
evet arkadaşlar yaaa mem ler başvuru yapmayanlar bile geçen yıl ki çalıştıkları okuldan numaraları alınıp aranıyo gelin çalışın diye hemde iyi okullarda. ben bizzat milli eğitim bakanlığına gitmiştim mezun olmadan önce başvurumuz kabul olurmu diye yok olmaz ama şubat ta belki kadrolu biile gidersin demişti. kasım atamasından hiç bahsetmedi.amaaaa bu konuşmadan kimsenin umudu kırılsın istemem kendimde dahil :) bellide olmaz ama. hakkımızda hayırlısı artık

Tepki Skoru
0
pokahontas arkadaşım senin puanın kaç???

Tepki Skoru
0
bende 51 aldım mezun oldum çok şükür diplomalar gönderilmiş en geç pazartesi alabilirmişiz inşallah en kısa zamanda hayrını görürüz

Tepki Skoru
0
valla arkadaşım ben dıplomayı alacagımıza bıle sevınemedımmmmmmmmmmmm....

Tepki Skoru
0
aynen arkadaŞim bende Öyle mezun olmak dİploma almak kaÇan firsattan sonra pek İÇaÇici gelemedİ
evet aynen arkadaşlar dün diplomayı aldı ve bu fırsattan sonra gelen diplome ve bu diplomaya verdiğim 4 yılımdaki emek ve sterslerimi düşündüm ama yinede haıyrlı olsun hepimizin diplomalrı arkadaşlar......

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle