O puana neden üzüldünki,kasımda kesin atanırsın....benimde 61![]()
yaa arkadaşım kasım kasım ... kasımda atanırsın die yazmayın artık.kasımda atama olup olmayacağı ve bize kontenjan verilip verilmeyeceği halaaaaa belli değil. lütfen kasım ataması deyip durmayalım bence.inanın çok sıkıldım artık...
nasıl bazı branşlardan hiççç alım dahi yapılmıyosa bizim branştanda 10000 atandı die yapılmayabilir.... inşallah yapılırda hepimiz gideriz arkadaşım... ama sen başka başlıkta kasımda atama olacak demişti dersiniz die yazmışsın burdada kasımda atama olursa atanırsın demişsin bi arkadaşa.... ben asıl bunu anlamadım...eğer resmi bi kaynak biliyosan söle canım yok bilmiyosanda kesin konuşma arkadaşım... gerçekten insanlar senin dediklerinle umut bağlayabilir olmazsada yıkılabilir...bende sabırsızım hergün pc başında saatlarimi geçiriyorum acaba haber var mı die...iş yerime gelip ilk yaptığım şey haberlere bakmak forumlara bakmak acaba bişey var mı die......anlayın artık benide....
valla arkadaşım ben dıplomayı alacagımıza bıle sevınemedımmmmmmmmmmmm....
evet aynen arkadaşlar dün diplomayı aldı ve bu fırsattan sonra gelen diplome ve bu diplomaya verdiğim 4 yılımdaki emek ve sterslerimi düşündüm ama yinede haıyrlı olsun hepimizin diplomalrı arkadaşlar......aynen arkadaŞim bende Öyle mezun olmak dİploma almak kaÇan firsattan sonra pek İÇaÇici gelemedİ