yaa arkadaşlar nerden biliyosunuz kasımda alım olacağını allah aşkına bi söyleyinde içimiz rahat etsin. memeurlar sitesinde millet kendini parçalıyo kasımda atama olacak mı die bizim bu sitede herkes olacak kasımda atama die. ve o sitede kasımda okul öncesi alınmaz denilyor.... siz nerelerden duyuyor yada biliyorsunuz!!! ? söyleyinde bari içimiz rahat olsun senelerdir özelde çalışıyorum ve artık gerçekten bıktım.. şu atamalar yüzünden psikolojim bozuldu gerçekten...
Tmm sadece bir tanesini söylüyorum. Aydın/Bozdoğanhangi mem lereden öğrendiniz arkadaşım. en azından bizde telefon edip soralım..
İlçenin bir memuru söyledi. Okul müdürleri dilekçe üstüne dilekçe gönderiyorlar diye.Ee sonuç olarak bu kadar dilekçe gönderirlerse ve ücretliyle de kapatamazlarsa ki başvuran da yok.. O zaman tahmin yürütebiliriz alım olur diye..Zaten 10000 alım ek bir alımdı.Usta öğreticilerin yerine..Kasımı pek etkilemez..arkadaşım sen telefonla mı öğrendin yoksa tanıdığın mı var o ilçenin mem inde???
aydınlımısınız. ben aydın merkez.Tmm sadece bir tanesini söylüyorum. Aydın/Bozdoğan