Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bütünlemeden geçen mezun olan arkadaşlar kpss puanlarımızı buraya yazalım

Tepki Skoru
0
şubata kadar mezun olupta atanamayan kalmayacak arkadaşlar bundan emin olabilirsiniz seneye de artık kontenjanı dolduramayacakları için başka branştan da alım yapacaklarmış

Tepki Skoru
0
kasımda atama olacak sabredin yeterki sizler ücretliye başvuru yapmayın

Tepki Skoru
0
arkadaşlar dikkat edin dün milli eğitimden arayıp diplomanızı getirin hemen ücretli atyalım hocam diyolar...

Tepki Skoru
0
skadules arkadaşımmm söylediklerini nereden duydun !!! yani resmi bir kaynaktan mı????kasım atamasını sabırsızlıkla bekliyorum !!!!

Tepki Skoru
0
Sakın başvurmayın. Kasımda alım olacak.

Tepki Skoru
0
yaa arkadaşlar nerden biliyosunuz kasımda alım olacağını allah aşkına bi söyleyinde içimiz rahat etsin. memeurlar sitesinde millet kendini parçalıyo kasımda atama olacak mı die bizim bu sitede herkes olacak kasımda atama die. ve o sitede kasımda okul öncesi alınmaz denilyor.... siz nerelerden duyuyor yada biliyorsunuz!!! ? söyleyinde bari içimiz rahat olsun senelerdir özelde çalışıyorum ve artık gerçekten bıktım.. şu atamalar yüzünden psikolojim bozuldu gerçekten...

Tepki Skoru
0
İki alımda da en çok doğu illerine öğretmen atadılar. Bu yüzden batıdaki okullar mem'lüklerine dilekçe yazıp öğretmen istemişler. Bu yüzden kasımda batıda olma ihtimalimiz çok yüksek..

Tepki Skoru
0
hangi mem lereden öğrendiniz arkadaşım. en azından bizde telefon edip soralım..

Tepki Skoru
0
yaa arkadaşlar nerden biliyosunuz kasımda alım olacağını allah aşkına bi söyleyinde içimiz rahat etsin. memeurlar sitesinde millet kendini parçalıyo kasımda atama olacak mı die bizim bu sitede herkes olacak kasımda atama die. ve o sitede kasımda okul öncesi alınmaz denilyor.... siz nerelerden duyuyor yada biliyorsunuz!!! ? söyleyinde bari içimiz rahat olsun senelerdir özelde çalışıyorum ve artık gerçekten bıktım.. şu atamalar yüzünden psikolojim bozuldu gerçekten...

Arkadaşım memurlar nette genellikle diğer branştan arkadaşlar yazıyorlar. Tabi ki öyle diyecekler. Moral bozmak için bile yazan çıkar. Sakın moralinizi bozmayın.

Tepki Skoru
0
arkadaşım sen telefonla mı öğrendin yoksa tanıdığın mı var o ilçenin mem inde???

Tepki Skoru
0
arkadaşım sen telefonla mı öğrendin yoksa tanıdığın mı var o ilçenin mem inde???
İlçenin bir memuru söyledi. Okul müdürleri dilekçe üstüne dilekçe gönderiyorlar diye.Ee sonuç olarak bu kadar dilekçe gönderirlerse ve ücretliyle de kapatamazlarsa ki başvuran da yok.. O zaman tahmin yürütebiliriz alım olur diye..Zaten 10000 alım ek bir alımdı.Usta öğreticilerin yerine..Kasımı pek etkilemez..

Tepki Skoru
0
yaa arkadaşlar benim arkadaşımın okulna 2 yıllık önlisans mezunu ücretli öğretmen gelmiş buna ne diyosunuz????

Tepki Skoru
0
ne olursa olsun sakın ücretli çalışmayın arkadaşlar okulların öğretmeni olmadığı sürece okul müdürleride mecburen dilekçe gönderecek mem ne eeee bu durumda mecburlar kasımda atamaya mantığa yatan tek şey bu

Tepki Skoru
0
55.20 kasımda atama olur inşallah

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00