Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bazı Çocuklar Anne ve Babalarının HAYVAN! Olmasını Diler

Tepki Skoru
0
şimdi izleyebildim ancak vidoyu!gerçekten anne babamın hayvan olmasını isterdim!ne güzel olurdu dimi..

Tepki Skoru
0
:36_1_6:ya çok kötü gerçekten,insan nasıl kıyar yavrusana nasıl el kaldırır.hani tamam sinirlenirsin azarlarsın ama öyle bir dövenler varki.hayvan yapmaz bence,keşke biraz daha duyarlı olabilse insanlar.gelecegimizi çizdigimizi unutuyoruz o çocukları yetiştirirken.biz nasıl egitirsek öyle olurlar ,farkında olmadan cani,katil,hırsız yetiştiriyoruz.o yüzden biraz daha dikkat

Tepki Skoru
0
ÇOK ANLAMLI VE TEK KELİME İLE ANLATILMALI İNSAN OĞLU ELİNDEKİNİ KIYMETİNİ ANCAK KAYBEDİNCE ANLIYOR ÇOCUKLARIMIZ ÇOK ÖNEMLİ LÜTFEN ONLARI DİNLEYİP ANLMAYA ÇALIŞALIM ANLAMIŞ GİBİ NUMARA YAPÖAYILIM ONLA BİZİM GELECEMİZ GELECEMİZİ İYİ EĞİTİM SAYGI SEVGİ İLE BÜYÜTELİM

Tepki Skoru
0
SADECE ANA BABA İÇİN GEÇERLİ DEĞİL BU. BAZEN NE YAZIKKİ İNSANLAR HAYVANDAN BETER OLUYOR...

Tepki Skoru
0
kızın bakışı çok etkiledi beni gerçekten anlamlı bır video teşekkürler

Tepki Skoru
0
keşke sonu o şekilde bitmeseydi ve bazı anne babalar bıraz daha anlayışlı olabilselerdi........

Tepki Skoru
0
gözlerim dolduu.. bu hafta içinde oldukça anlamlı oldu benim için.. paylaşım için teşekkürler..

Tepki Skoru
0
çok anlamalı ve güzel bir msj veriyo tabi anlayan anne babalara. bunu yapan anne babalar zaten bu sitede olamazlar heralde çünkü bu insanlar gelişmeye ve yenilenmeye daima kapalı olanlardır tıplı beyinleri gibi....

Tepki Skoru
0
çok teşekkürler...yazık o kendilerinden olan bi parçanın değerini bilemeyen insanlara.....

Tepki Skoru
0
sonunu izleyince bogazima bir dugum saplandi... son zamanlarda o kadar cok rastlar olduk ki bu tarz olaylara gercektende icler acisi... paylasiminiza tesekkurler

Tepki Skoru
0
o şiddete maruz kalan çocuklar için gözlerim doldu göz yaşlarımı tutamadım. İçimizde hayvan deyip küçümsediğimiz ama hayvan kadar olamayan insanlar.

Tepki Skoru
0
malesef günümüzde böyle insanlar var.çocuklarımız bizlerin yarını.

Tepki Skoru
0
çok güzeldi anlamlı.hayvanlar bıle kımı anne babadan daha iyi şefkatle bakıyor yavrularına.

Tepki Skoru
0
ÇOK TEŞEKKÜRLER BU KADAR GÜZEL Bİ VİDEOYU BİZLE PAYLAŞTIĞIN İÇİN...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle