Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Bazı Çocuklar Anne ve Babalarının HAYVAN! Olmasını Diler

Tepki Skoru
0
gerçekten çok anlamlı sonunu izleyince çok kötü oldum..bazı insanlara hayvan demek hayvanlara hakaret oluo...!!!!!!!!!!

Tepki Skoru
0
hem de çookk anlamlı...sonu da böyle bitmesi?...herkesi bir kez daha düşünmeye sevk ediyor..teşekkürler

Tepki Skoru
0
ben izleyemedim,neden bilemiyorum!çok isterdim izlemeyi ama ben de ailemin hayvan olmasını isteyen biriyim!biliyorum bi okul öncesi okyan 3.sınıf öğrencisi olarak kendimden nefret ediyorum!bakalım nasıl oöğretmen olacam..

Tepki Skoru
0
AH YAVRUM YA.SÜPERMİŞ VALLA SAĞOLUN SELÇUK BEY.

Tepki Skoru
0
Çok acı ama bu tür şeyler yaşanıyor.:( İnsanım diye geçinen insanlar aslında hayvanlar kadar bile olamıyorlar. Teşekkürler...

Tepki Skoru
0
kötü anne-baba örneklerininn giderek arttığı bir zamanda gerçekten ibret alınarakk izlenecekk bir video..gerçekler gösteriyor ki hayvanlar kadar yavrularımıza sahip çıkamıyoruzz..
paylaşımm içinn teşekkürler...

Tepki Skoru
0
ÇOCUKLARIMIZ ÇOK AMA ÇOK HAKLI.HEP ONLARDAN BİRŞEYLER BEKLERİZ AMA BİZ ONLARIN GEREKSİNİMLERİNİ ALDIĞIMIZDA HER ŞEYİ YAPTIĞIMIZI DAHA NE YAPALIM DİYE ŞİKAYET EDERİZ BİZLER VE VELİLER KEŞKE HİÇ BİR ŞEY ALMASAK DA HERGÜN BEBEKKEN SEVDİĞİMİZ OKŞADIĞIMIZ GİBİ OKŞASAK VE SEVGİMİZİ UTANMADAN GÖSTERSEK MAZERETLER HEP HAZIR VAKTİMİZ YOK GEĞİM DERDİMİZ YÜZÜNDEN KOŞUŞTURMAKTAN VAKTİMİZ YOK .bUNLAR MAZERET DEĞİL ÇOCUKLARIMIZ İLE İLGİLENELİM HER GÜN DEĞİLSE BİLE ARASIRA BEBEK SEVER GİBİ DAHİ OLMASA ONLARLAN OYNAYIP ŞAKALAŞARAK SARILABİLME ÖPEBİLMELİYİZ.EMEĞİ GEÇEN KARDEŞLERE SELAMLAR

Tepki Skoru
0
ÇOCUKLARIMIZI SEVELİM ONLARLA OYNAYIP ÇOCUKLUKLARINI YAŞAMASINA YARDIMCI OLALIM EMEĞİ GEÇENLERİ KUTLUYORUM

Tepki Skoru
0
tüm dünyanın kafasına vura vura izletmek lazım helede evladının kıymetini bilmeyenlere.... Kimileri bir evlat sahibi olabilmek için serveti gözü görmez harcar,kimileride evlatlarını harcar....PAYLAŞTIĞINIZ İÇİN TEŞEKKÜRLER ÇOK ANLAMLI! DİYORUM BAŞKA SÖZ BULAMIYORUMMMMMM

Tepki Skoru
0
çok güzel ve anlamlı özellikle son günlerde 17 aylık bir bebeğin başına gelenlerden sonra tam bir anlam taşıyor. paylaşımınız için teşekkürler selçuk bey bunu marmara üniversitesi okul öncesi öğretmenliği öğrencilerine izletmeyi düşünüyorum. :)

Tepki Skoru
0
"Aynı dili konuşanlar değil,aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir."
Mevlana

Tepki Skoru
0
Bu kadar olur ancak. Bugün Sosyal Hizmetler çocuk yuvasında bakıcı annelere verdiğimiz kursumuzu başlattık. Orada bebekler grubunu gezerken gözyaşlarımı tutamadım. Daha 1 haftalık gözünü dahi açmamış bebeleri hangi vicdanlar sokağa terkedip bırakın anneliği insanım diye geziniyorlar acaba... Hayvanlar bile yavrularına nasıl sarılıp korumaya alıyorlar.. Böyle insanları gördükçe ben insanlığımdan utanıyorum.

Bugün yaşadıklarımın üzerine birde bunu izleyince tekrar duygulandım. Teşekkürler Selçuk bey bu paylaşım için.

Tepki Skoru
0
Merhaba... İzledim ve gerçekten etkilendim. Gene de anne ve babamdan memnunum :) Sadece hayvanların duygusuz olduğuna inananlara gerçekten kapak olabilecek bir görüntüydü... Çok teşekkürler...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle