Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Az Sayida Okul öncesi öğretmeninin Atanmasi Neyle Ilgili?çoklu Oy Kullanabilirsiniz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar haklarımızın savunulmasını istyorsak önce sendikalara üye olacağız sonrada haklarımızı sendikalar aracılığıyla kendimiz arayacağız...

Tepki Skoru
0
Bence kadrosuz usta öğretici ataması olduğu için normal atama fazla olmuyor

Tepki Skoru
0
son birkaç şık hariç hepsi doğru diyorum ben de.Bazı arkadaşlarımız emekliliği gelen öğretmenlerden bahsediyor.Bırakın onları onlar ÖĞRETMEN.Üniversite mezunu olan fakat ataması yapılmayan birçok kişi varken lise mezunları üniversite öğrencileri de dahil anasınıfların da görev alırlarsa.(Daha az ücretle) bu da devletin işine gelir arkadaşlar.Ben de üniversite öğrencisiyim(AÖF) ve de mezun olmadığım sürece de bu görevi haketmediğimi düşünüyorum.Anasınıfı öğretmenlerine bakıcı gözüyle bakıldığını söleyenler var doğrudur bitçoğunun gözünde bu böyle ama insanlar mezun olmayanların görev yaptıklarını görünce amaaan çok ta önemli bişey değilmiş okulöncesi baksana bunlar bile görev aldıklarına göre demiyolarmı ve de haklı değiller mi?Burda hiç kimseyi küçümsemek gibi birşey sözkonusu değil yanlış anlaşılmak istemiyorum.Böle birşey haddim de değil zaten ben de üniversite öğrencisi olduğumu söylüyorum .Ama bu eğitim kalitesini düşürmüyor mu sizce.Ben ce mezun olmayanların çalıştırılması konusunda biran önce bişey yapılması gerekiyor.Sendikalara başvurulmalı ve bu şikayetler dile getirilmeli.

Tepki Skoru
0
Maliye bakanlığı kadro vermediği için ve önem verilmediği için diyorum.Ayrıca atama yeterli diyen %14 lük arkadaşların okulöncesi atama sayısından haberi yok galiba.

Tepki Skoru
1
hemen hemen tüm maddelerin doğruluk payı var bence...
değer verilmediğine katılmıyorum en azından atama için..
öyle olsaydı tek değerli branş sınıf öğrt olurdu. ayrıca okul öncesinin atama sayısı diğer branşlara nazaran daha iyi.. yetersiz olsa da sayı fena değil.. ücretli öğretmen kadrodan fazla sanırım benim okulumda 2 tane var ve işin en garip yanı ben doğum iznindeyim milli eğitim yerime öğretmen vermedi okul dışarıdan ücretli öğretmen almak zorunda kaldı ücretini sınıf karşılıyor malesef

Tepki Skoru
0
Devlet ücretli öğretmenlik,usta öğreticilik Gibi Bir Yol Bulmuş...2 Usta öğretici Bir Kadrolu öğretmene Bedel(maaş Bakimindan)...daha Fazla Yorum Yapmaya Gerek Yok Bence...çünkü Temelinde Bence Sadece Maddiyat Var.idarecilerinde usta öğretici olması işine yarıyor,anasınıfı parasını istediği gibi kullanıyor.anlayacağınız onlar çalışıyor,anasınıfı dışında heryere paralar harcanıyor.

Tepki Skoru
0
bende usta öğretici olarak çalışıyorum ama istifa edicem.bence 4 yıllıkların hakkı yeniyor katılıyorum sonuna kadar.........................................

Tepki Skoru
0
bence emeği ucuza almak benim arkadaşımla ben yanyana sınıfta aynı eğitimi çocuklara verirken o usta öğretici diye benim aldığım maaşın yarısını alması benim vicdanımı sızlatıyor onlara haksızlık oluyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle