Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Az Sayida Okul öncesi öğretmeninin Atanmasi Neyle Ilgili?çoklu Oy Kullanabilirsiniz

Tepki Skoru
0
bencede kimse hakımızı aramıyor zaten devlet işi usta öğreticilerle çözüyor onun için atamayı az yapıyor yani az maliyet çok iş mantığı...

Tepki Skoru
0
bu konuda size katılıyorum bir usta öğretici olarak

Tepki Skoru
0
maliye bakanlığı azödenek ayırıyor ve haklarımızı savunan yok.ilerleyen zamanda bakalm ne olacak.branşımızı bakıcılık gibi görüyor halkın bir kısmı.umarım devletten ve halktan gerekendeğeri görürürüz.
evet canım sana katılıyorum. sonuç iyi olur umarım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bugün başbakanlığa maıl attım sızlerde atın sesımızı duyuralım baska ınternet sıtelerını takıp edersenız gorursunuz herkes ucretlıogretmenlıkten usta ogretıcılıkten sıkayetcı bende 1.donem usta ogretcılık yaptım 2.donem kadrolu öğretmen geldiği için kapı dısında kaldım psıkoljımı dusunebılıyorsunuzdur zannederım boyle bı egıtım sıstemı baska ulkelerde var mıdır bılmıyorum ben cocuklara uzuluyorum hepsı ılk gun hevesle gelmıs okula 15tatılın bıtmesını beklemısler yolda ebeveynlerıne cok sevıncılıyım ogretmenıme yaptıklarımı anlatacagım dıye cok mutlu bısekılde gelmısler bırden baska ogretmenı gorunce sok olmuslar yenı ogretmen tanısmak ıstıyormus kımse konusmuyormus velıler cok sasırmıslar benı arayıp sızı ıstıyoruz dıye ağladılar dusunun benden kac yas buyuk ınsanlar bıyandan bunları dusunuyorum bıyandan kendımı bı de dıger ogretmenın psıkolojısını dusunun kendısı mutlu olmayan bırı etrafına mutluluk sacabılır mı?yazık yenı bır nesle yazık donemde kactane ogretmen degsıtırıyorlar bız gelecek nesılden ne bekleyebılırız ?

Tepki Skoru
0
aslında bunda bi çok şey sebep fakat artık okulöncesi eğitim zorunlu hale geleceği için bundan sonrada bizim bölümde bi patlama yaşanacak diye düşünüyorum usta öğreticeler konusuna gelince burda kimseyi suçlamaya kimsenin hakkı yok sonuçta onlarda emek sarf edip 4 yıl kendi başlarına bi şekilde okulu dışardan bitirmeye çalışıyorlar inanın bilgilerinin normal fakülte mezunlarından hiç bir eksiklikleri yok bunun için saçma sapan bir tartışma içine girmenin de anlamı yok devlet maddi açııdan kendini düşünerek ücretli öğretmen görevlendiriyo bence bunun öüne geçmek gerekkkkk

Tepki Skoru
0
ecmelcim senin adına üzüldüm işte ücretli çalışmanın sıkıntılarından birii

Tepki Skoru
0
bence arkadaşlar hakkımızı savunan yok ve gereken önem verilmiyor okul öncesi öğretmenlerini bakıcılık olarak gören insanlar var.açıkcası devletinde işine geliyor kadrolu öğretmene vereceği maaşı usta öğreticiye vererek ucuza mal ediyor.

Tepki Skoru
0
ustaöğreticilerden açığı geçici olarak kapatıyorlar

Tepki Skoru
0
benim usta öğreticilikte2.yılım aöf 4.snftayım çk yaslı öğretmenler var okulda gözlük takıp faaliyet yaptırıyor hiçbir okul içi etkinliğe katılmıyor devletin bunları malülen emekli yapması lazımki biz ve bizim gibilerin önü açılsın

Tepki Skoru
0
bizleri bedava çalıştırabilmek varken neden atamamızı yapsınlar ki..usta öğretici olarak millet mecburen çalışıyor..tabi buda devletin işine geliyor..karın tokluğuna çalıştırıyorlar bizi..eğer atamaya kalksalar iki katı ücret vercekler..bize o kadar parayı vermektense kendileri yiyip bizi süründürüyorlar işte.........!!!!

Tepki Skoru
0
tesekkur ederım emılı ve ben gururuma yedirip de bunu arkadaslarıma bıle soyleyemedım bakalım haber beklıyorum ılceden gorevlendırme gelırse ıyıolcak o zaman paylasırım burda kadroyu bı alsam varya cok ıyı yerlere gelecegıme ınanıyorum her zaman yuksek oynadım oss de de kendıme ınandım kpssde oss yı kazanıp lısansı bıtırdım sımdı sıra kpssde ama buarada da bos durmak ıstemıyorum zaman gosterecek bakalım buarada ucretlı ogretmenlıgın kaldırılması ıcın dava devam edıyor ınsallah lehımıze sonuclanır

Tepki Skoru
0
bu sene 4.sınıftayım usta öğreticiliğe başvuru yaptım ama hersene bi bahane buldular hak hukuk işleri artık beni çok sıktı.
Neden atanmadığı konunun aslına gelirsek tabiki Usta öğreticilik yüzünden ama 2 sene sonra kalkacağını duydum ne kadar doğru bilmiyorumssaassrrre

Tepki Skoru
0
okulöncesi eğitimin önemini devletimiz tam anlamadı da ondan.usta öğrencileri alıp üniv. eğitimden geçirsinler ya.çocuklara normal davranmıyolar.bütün gün tek iş oymuş gibi kestirip biçtirip sanat etkinliği yaptırıyolar.devlet bu konuya henüz değer vermiyor..............

Tepki Skoru
0
bende 3 yıldır usta öğreticilik yapıyorum ama şununda farkındayım bizi ucuza çalıştırıp kadro fazla vermiyolar bu devletin işine geliyo bencede haksızlık bu onca emek veriliyor zorluklarla okunuyor bu sene ünv 4 bitiyo benim bende aynı durumda olucam yıllarca kadro bekliycem bence bir çözüm bulunmalı

Tepki Skoru
0
okulöncesi eğitimin önemini devletimiz tam anlamadı da ondan.usta öğrencileri alıp üniv. eğitimden geçirsinler ya.çocuklara normal davranmıyolar.bütün gün tek iş oymuş gibi kestirip biçtirip sanat etkinliği yaptırıyolar.devlet bu konuya henüz değer vermiyor..............

arkadaşım bence haksızlık yapıyosun belki sen öyle bir usta öğretici görmüş olabilirsin üstüme alınmıyorum ama bende 3 yıldır usta öğreticilik yapıyorum ve hiçde senin söylediğin gibi kağıt kestirip oturmuyorum lütfen hepsini kapsama bzilerde çocuklara en iyisini öğretmeye yetiştirmeye çalışıyoeuz

Tepki Skoru
0
bencede usta ogretıcılerı ucuza calıstırmak varken nıye atasınlarkı.tamam bende usta ogretıcılık yaptım zamanında ama uc kurusa yanı bence daha dogrusu keske unıversıteden mezun olmus arkadaslarımı atasalar gerı kalan kadroya yıne usta ogretıcı atasınlar degılmı yanı bu benım fıkrım...

Tepki Skoru
0
Ne hakkı ne hukuku.. :) Düpe düz maliye bütçe vermediği için atama yapılmıyor. Gereken önemin verilmemesi konusundada şunu söyleyebilirim; sınıf öğretmenliğinden sonra en çok atama yapılan alanlardan biriyiz. (Din kültürünü geçiyorum) Şimdi derseniz niye sınıf öğretmenleri fazla biz az! Şunu söylerim; okuma-yazma eğitimi okul öncesi eğitimden daha önce gelir. Yani hiç atama yapılmasa düşüncem bu yönde olur.
Evet,katılıyorum...Sadece maddiyat...

Tepki Skoru
0
biz mezunlar olarak haklarımızı savunmuyoruz ve devlette kadrolu öğretmen yerine tebiki usta öğretici çalıştırıyor
itiraz eden de yok bildiğim kadarıyla

Tepki Skoru
0
bu ankete oyumu kullanmadım çünkü '''kadroları usta öğreticileler dolduruluyor ne kerek var kadrolu öğretmene''' şıkkı yok

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle