Kesinlikle size katılıyorum Öğretmenim.Teker teker haklarımız alınıyo,yetmiyo yerimize başka branşlar görevlendiriliyo,başta herkese ihtiyaç var açık çok denmişti şimdi 4te 1imiz atanma şansını yakalabildi.Aynen katılıyorum.
arkadaşalr maillere bu uyarı geliyor.
<cdemirtas@meb.gov.tr>: host 10.1.1.21[10.1.1.21] said: 550
cdemirtas@meb.gov.tr... No such user (in reply to RCPT TO command)
<personel@meb.gov.tr>: host 10.1.1.21[10.1.1.21] said: 550
personel@meb.gov.tr... No such user (in reply to RCPT TO command)
hocam filiz79 hocam ankaradaydı sanırım... ona ulaşsakta gidip konuşsa.... off... herşey bakanın ağzından çıkan kelimelere bağlı.... alsa bizden 7000-8000 kimse kalmaz... yeni mezunlarında atanma sıkıntısı yaşamaz....bugün özel bir kurumla görüştüğüm iş teklifinin ardından soluğu MEB okul öncesi genel müdürlğünde aldım. İsmini vermek istemediğim bir şube müdürü ve yine Milli Eğitim Bakanlığı içinde çalışan bir daire başkanıyla aşağıdaki görüşmeyi aynen gerçekleştirdim bilginize..
- didem_c06: hocam bakın elimde CV ile iş bavuruları yapıyorum. çok zor durumda olan meslektaşlarım adına geldim. sizinle bir kaç şey götrüşmek istiyorum
- Yetkili: buyrun hocam
-didem_c06: hocam, sayın bakanımız sürekli TV de ve diğer basın yayın organlarında okul öncesi eğitimin yaygınlaştırışlması ve mezunların hepsine fazlasıyla ihtiyaççları olduğunu ve hepsini alabilecek durumda olduğunu beyan etmekte. ancak 60 taban puanla 2308 öğretmen alınıyor bu söylenenlerle çelişmiyor mu?
- Yetkili: bakın size şöyle söyleyim (dosyasına bakarak) şuanda 57 ilde zorunlu okul öncesi eğitime geçildiği için 20 eylülde göreve başlaması gereken 18.000 öğretmen açığımız var. bunu gerekli yerlere de bildirdik. ancak ne olur ne biter bilemeyiz. sayın bakan çıkıp 15.000 öğretmen alıyoruz da diyebilir hiç brşey de demeyebilir. ayrıca sözleşmeli öğremtenlerin göreve başlaması yani boşalan yerlere yeni öğretmenler alımıyla ilgili herhangi bir belirli tarih yok. MEMURLAR NETTEKİ BAYANIN YAZSISI ONA ULAŞMAYA ÇALIŞTIM MESAJ KABUL ETMİYORMUŞ DİYECEĞİM BU ARKADAŞLAR MUTLAKA ANKARADAKİ ARKADAŞLAR ŞUBE MÜDÜRLERİYLE KONUŞMALILAR