Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atanamayanlar da buraya

Tepki Skoru
0
utanıyorum puanım 36 ama bu puanlar öğretmenlk yapmak için kriter olamaz ben 7 yıl usta öğreticilik yaptım uzak köylerde üç kuruşa gittiğim okullarda sınıf yoktu sınıf açtım ..ama şimdi bu kadar şans varken açıkta kaldım çok zor yaaaaaaaaaaa

Tepki Skoru
0
kasımda atama olurmu kaça düşer puanlar bilen varmı arkadaşlarssaassrrre

Tepki Skoru
0
arkadaşlar rehabilitasyonda çalışmak isterseniz çok acil öğretmen arayan bir kurum var. öğretmen sıkıntıları olduğu için iyi bir maaş isteyebilirsinizGüllübağlar Mah. Tandoğan Cad. No:2
Pendik / İstanbul
Tel: 0216 307 02 11-0216 307 96 73
Faks:0216 307 02 11

Tepki Skoru
0
aöf okuyup başvuran arkadaşlar varmış bunların içinde dersten kalanlarda varmış peki bunların atamalarına onay verirler mi sizce?
sen ne okudun nuray_im ne o Öyle kÜÇÜmser gİbİ aÖf okuyanlar demİŞsİn onlarin atamalarina onay verİldİ de atananlar oldu bİrsÜrÜ ama hala sİzİn gİbİ zİhnİyetler aÖf ve ÖrgÜnÜ ayiriyorsunuz sikiyorsa gİt te 4 yil aÖf te oku bakalim okulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİnİ de gÖrelİm sadece yapilan saÇmaliklara katlanmak bİle ÖrgÜnlerden Çok daha zor

Tepki Skoru
0
sen ne okudun nuray_im ne o Öyle kÜÇÜmser gİbİ aÖf okuyanlar demİŞsİn onlarin atamalarina onay verİldİ de atananlar oldu bİrsÜrÜ ama hala sİzİn gİbİ zİhnİyetler aÖf ve ÖrgÜnÜ ayiriyorsunuz sikiyorsa gİt te 4 yil aÖf te oku bakalim okulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİnİ de gÖrelİm sadece yapilan saÇmaliklara katlanmak bİle ÖrgÜnlerden Çok daha zor
arkadaşım benim kimseyi küçümsediğim yok çünkübende a.ö.f mezunuyum beni yanlış anlamışsın belkide ben anlatamadım.bizaçık öğretim okuyarak kendi imkanlarımızla en zoru başaranlardanız. benim merak ettiğim şuan okuyuupta büte kalanlar başvuru yapmışlar mezun olmadan diploma istediklerinde başvuru sırasında ne verdiler onu merak ediyorum.ayrıca onayları geldiklerinde de diploma isteyeceklerdir diplomaları olmayınca atamaları kabul edilecek mi acaba onu merak ediyorum.yanlış anlaşıldım

Tepki Skoru
0
bizden mezun olupta atanamayan 4500 kişi kladı arkadaşlar mezun olan herkezin atanabilmesi için 7 bin alıma gerek yok merak etmeyin puan hesaplaması yapmayın sınava giren mezun olan 4500 kişşi alındığında atanacak yeterki siz ücretliye başvuru yapmayın ayrıca ücretli önlisans çalıştırmak yasak değilmi
yasaksa şikayet edlim önümüzü kapatmasınlar bizim çalışacağımız kadroları doldurulmasın bunun için uğraşalım derim yoksa kasım da alım olmaya bilir

Tepki Skoru
0
bizden mezun olupta atanamayan 4500 kişi kladı arkadaşlar mezun olan herkezin atanabilmesi için 7 bin alıma gerek yok merak etmeyin puan hesaplaması yapmayın sınava giren mezun olan 4500 kişşi alındığında atanacak yeterki siz ücretliye başvuru yapmayın ayrıca ücretli önlisans çalıştırmak yasak değilmi
yasaksa şikayet edlim önümüzü kapatmasınlar bizim çalışacağımız kadroları doldurulmasın bunun için uğraşalım derim yoksa kasım da alım olmaya bilir
bizden mezun atanamayan 4500 kişi olduğunu nerden biliyonuz?kaynağını söylermisiniz?nerde okudunuz resmi bir yazı var mı?eğer öyleyse çok güzel

Tepki Skoru
0
merak etti 71 puanla nasıl atanamaz arkadaş bu işte bir iş var bence bu durumda olanlar işin peşini bırakmasın bakanlıktan uğraşın bir sonuç alırsanız bizide bilgilendirin

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle