utanıyorum puanım 36 ama bu puanlar öğretmenlk yapmak için kriter olamaz ben 7 yıl usta öğreticilik yaptım uzak köylerde üç kuruşa gittiğim okullarda sınıf yoktu sınıf açtım ..ama şimdi bu kadar şans varken açıkta kaldım çok zor yaaaaaaaaaaa
sen ne okudun nuray_im ne o Öyle kÜÇÜmser gİbİ aÖf okuyanlar demİŞsİn onlarin atamalarina onay verİldİ de atananlar oldu bİrsÜrÜ ama hala sİzİn gİbİ zİhnİyetler aÖf ve ÖrgÜnÜ ayiriyorsunuz sikiyorsa gİt te 4 yil aÖf te oku bakalim okulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİnİ de gÖrelİm sadece yapilan saÇmaliklara katlanmak bİle ÖrgÜnlerden Çok daha zoraöf okuyup başvuran arkadaşlar varmış bunların içinde dersten kalanlarda varmış peki bunların atamalarına onay verirler mi sizce?
arkadaşım benim kimseyi küçümsediğim yok çünkübende a.ö.f mezunuyum beni yanlış anlamışsın belkide ben anlatamadım.bizaçık öğretim okuyarak kendi imkanlarımızla en zoru başaranlardanız. benim merak ettiğim şuan okuyuupta büte kalanlar başvuru yapmışlar mezun olmadan diploma istediklerinde başvuru sırasında ne verdiler onu merak ediyorum.ayrıca onayları geldiklerinde de diploma isteyeceklerdir diplomaları olmayınca atamaları kabul edilecek mi acaba onu merak ediyorum.yanlış anlaşıldımsen ne okudun nuray_im ne o Öyle kÜÇÜmser gİbİ aÖf okuyanlar demİŞsİn onlarin atamalarina onay verİldİ de atananlar oldu bİrsÜrÜ ama hala sİzİn gİbİ zİhnİyetler aÖf ve ÖrgÜnÜ ayiriyorsunuz sikiyorsa gİt te 4 yil aÖf te oku bakalim okulÖncesİ ÖĞretmenlİĞİnİ de gÖrelİm sadece yapilan saÇmaliklara katlanmak bİle ÖrgÜnlerden Çok daha zor
bizden mezun atanamayan 4500 kişi olduğunu nerden biliyonuz?kaynağını söylermisiniz?nerde okudunuz resmi bir yazı var mı?eğer öyleyse çok güzelbizden mezun olupta atanamayan 4500 kişi kladı arkadaşlar mezun olan herkezin atanabilmesi için 7 bin alıma gerek yok merak etmeyin puan hesaplaması yapmayın sınava giren mezun olan 4500 kişşi alındığında atanacak yeterki siz ücretliye başvuru yapmayın ayrıca ücretli önlisans çalıştırmak yasak değilmi
yasaksa şikayet edlim önümüzü kapatmasınlar bizim çalışacağımız kadroları doldurulmasın bunun için uğraşalım derim yoksa kasım da alım olmaya bilir