Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atanamayanlar da buraya

Tepki Skoru
0
Mİnumum puanlardanda tutanlar gİdecek ama sanirim en Ücra yerlere:( Öyle olacaksa atanamayalimda hakkimiz elİmİzden gİtmesİn İnŞ.ÇÜnkÜ gİdemeyİnce 6 ay baŞvuru yapamayacaĞiz:( Şu an ÖĞretmenlİk yapiyorum aklim hep kariŞik bu nasil sİstem saĞliĞimizi bozdu :( İnŞ.dÜzene gİrer artik İnŞ.

Tepki Skoru
0
kasımda da atama olacak ama ne sekilde nasıl en kadar kimse bilmiyor. ben söyle düsünüyorum ve duyumlarda 17 bin istenmişti ya maliyeden maliye 10bin verdi eee 7bin ne olacak muhtemelen onu da kasıma ayırdılar diye düsünüyorum okul öncesinin bu yılki acıgını 22bin düsünürsek bu resmi acıklama yani 22 bin acıgı resmi kanallar söyledi...bu seneki acık bu düsünsenize 1. sınıfta merkezi yerlerde mevcut 30-40, daha iç kesimlerde 50-70 vs.. her okulda 4,5 sube oldugunu varsayalım o zaman bu sistemdeki bir okulun okul öncesi için en az 9,10 veya üstü sınıf acması lazım ben böyle düsünüyorum yani her dönem yüksek sayıda alması gerekecektir suan sözleşmeli kadrolu arkadasların dısında ücretli lisans mezunu arkadaslar var,bende 45,603 ile atanamadım ücretli olarak cagırdılar,kasımda olacagını bilsem gitmem,ama daha önceden okuyan mezun olmamıs arkadaslar ve ön lisanslı arkadaslar calısmakta yani asıl amac mezun olmamıs ögretmenlik diploması olmamıs kişilere sınıf verilmemsiydi...onlarda kendilerince haklı ama bu kadar lisans mezunu varken acıkta varken bos yerleri doldurdukları için magdur oldugumuzu düsünüyorum, mezun olan herkes atansın tabikide

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 72 ile arkadaşım her yere giderim seçeneğini işaretlemesine ragmen atanamadı.......cok ilginç ben 50 puan ile denizli merkeze atandım...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar anlıyorum sizleri evde oturmaktansa çalışmak istiyorsunuz ama lütfen imkanınız varsa ücretli değilde özellerde çalışmanızı tavsiye ederim hem kendi önünüzü hemde bizlerin önünü kapatmayın

Tepki Skoru
0
Huseyin hocam,

Memulrlar net'te 14 Eylul'de atanan arkadaslarin 10000 sozlesmeli 25 Eylul ayamasinin iptali icin mahkemeye gidecekleri yaziyor bende 25 Eylul atamasinda atanan 10000 kisi icindeyim, gorusleriniz nedir 10000 sozlesmeli atamasi iptal olurmu sizce? Eger mahkeme iptal karari alirsa daha sonraki gelismeler nasil olur? Goruslerinizi bildirirseniz sevinirim!
bu atama şekli bir haksızlıktır. ben istediğim yere atandım fakat istedikleri yere ilk atamayla atanamayan çok arkadaşım doğuya.. onların ne suçu vardı bu bir adaletsizliktir. şimdi adam 48 ile atanıyor yaa keşke ben de dersane parası vermeseydim daha da önemlisi sağlığımdan oluyordum stresten ne gerek vardı ismimi yazıp atansaydım sonuçta artık doğu moğu giden öğretmen oldu ve 3 sene sonra geri gelecek yok böyle bişey.. HAKEDEN ATANSIN KAZANSIN HİÇBİR ZAMANDA HERKES YERLEŞSİN DEMEDİM ÇALIŞMAK GEREKTİ O STRESİ HERKES YAŞAMALIYDI ŞİMDİ GİDENLER ŞOK OLUYORLAR ATANDIKLARINA VALLAHİ BİZ DE ŞOK OLDUK MİLLET 87 ALIYOR ATANAMIYOR YAA YOK BÖLER BİŞEY..

Tepki Skoru
0
benim ki daha düşük 36 çok zor atanmam of of 8 yıl usta öğreticilik yaptım köle gibi şimdi çok güzel şansı kaçırdım ne diyeyim hayırlısı

Tepki Skoru
0
Okul Öncesİ veya Çocuk gelİŞİmİ lİsans mezunu ÖĞretmeler alinacaktir Ücret dolgundur antalya-kumluca da
İletİŞİm 0 242 887 93 84

MUK

Tepki Skoru
0
puanım 57 atanamadım,21 i işaretlemediğim için,umarım bu şans bir daha ele geçer.

Tepki Skoru
0
aöf okuyup başvuran arkadaşlar varmış bunların içinde dersten kalanlarda varmış peki bunların atamalarına onay verirler mi sizce?

Tepki Skoru
0
kasımda 3000 kadar sözleşmeli alımı olursa puanlar 40 civarina kadar düşebilir

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benimde puanım 43,381 tabiki çok komik bi puan.kasım yada şubatta atama olurmu emin olan varmı.benim atanma şansım ne kadar dır??sizce...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle