kasımda da atama olacak ama ne sekilde nasıl en kadar kimse bilmiyor. ben söyle düsünüyorum ve duyumlarda 17 bin istenmişti ya maliyeden maliye 10bin verdi eee 7bin ne olacak muhtemelen onu da kasıma ayırdılar diye düsünüyorum okul öncesinin bu yılki acıgını 22bin düsünürsek bu resmi acıklama yani 22 bin acıgı resmi kanallar söyledi...bu seneki acık bu düsünsenize 1. sınıfta merkezi yerlerde mevcut 30-40, daha iç kesimlerde 50-70 vs.. her okulda 4,5 sube oldugunu varsayalım o zaman bu sistemdeki bir okulun okul öncesi için en az 9,10 veya üstü sınıf acması lazım ben böyle düsünüyorum yani her dönem yüksek sayıda alması gerekecektir suan sözleşmeli kadrolu arkadasların dısında ücretli lisans mezunu arkadaslar var,bende 45,603 ile atanamadım ücretli olarak cagırdılar,kasımda olacagını bilsem gitmem,ama daha önceden okuyan mezun olmamıs arkadaslar ve ön lisanslı arkadaslar calısmakta yani asıl amac mezun olmamıs ögretmenlik diploması olmamıs kişilere sınıf verilmemsiydi...onlarda kendilerince haklı ama bu kadar lisans mezunu varken acıkta varken bos yerleri doldurdukları için magdur oldugumuzu düsünüyorum, mezun olan herkes atansın tabikide