Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atanamayanlar da buraya

Tepki Skoru
0
ben sizin görüşlerinizi destekledim ama gidip başka görüş desteklesem daha iyi olacak galiba, beni yanlış anladınız

KPSS ye itiraz edenler, yerine ne getirecekler diyorum?
Ben de bişi demedim zaten :) Ben de destekledim ama sanırım bi iletişim sorunu oldu :S :)

Tepki Skoru
0
önümüze ne verirlerse onu yiyoruz başka çaremiz yok dimi . bu böyle geldi böyle de gidecek. alıştık sürü misali yaşamaya . onlar ne yaparsa doğrudur... ve daha büsürü şeyyy

Tepki Skoru
0
yetmedi arkadaşlar barajın düştüğü 20 yapsınlar...:)) bence hayal kurmayı bırakıp ders çalışmaya başlayın...

Tepki Skoru
0
hah şöyle, sevindim yaaa, fikirlerimin kabul görmesi hoşuma vardı

başka fikirlerim de olur, bunu ben milli eğitim bakanı olsaydım köşesine yazayım en iyisi
senden daha çok fikir çıkar arkadaşım, hatta seni 23. nisanda bakan yapsalar da olur

Tepki Skoru
0
senden daha çok fikir çıkar arkadaşım, hatta seni 23. nisanda bakan yapsalar da olur
sen önce maydonoz nasıl yazılır onu öğren de gel, öğretmen olmuşşun ama yazmayı öğrenememişsin daha

bir tane belalım var, bir de sen çıkma sana da iyi geceler canım

Tepki Skoru
0
gündüz bir arkadaşımla konuştum... kasımda 17 bin öğrt. alınacakmış dedi... ama içinde okulönce öğrt. var mı bilmiyorum dedi..... kafam karıştı.... ssaassrrre içlerinden 7 bincik bize ayırsalar ne olur ki:p
bu akşam haberlerde nimet abla 2010 yarı döneminde 40000 tane öğretmen daha atanacağını söyledi bunun kaçı bize ayrılır bilemem ama kadının hedefi açıkta kimseyi bırakmamakmış saolsun

Tepki Skoru
0
Arkadaşım izledim haberi ama iş maliyede bitiyor e para da olmadığına göre okadar öğretmen almazlar ama bizim için vakit daha geç değil 5 yıl daha ihtiyaç varmış en azından.Allah herkesin yüzünü güldürsün.Diğer branşlardaki arkadaşlarımında.İnsanlar bunalıma giriyor ya.

Tepki Skoru
0
Arkadaşım izledim haberi ama iş maliyede bitiyor e para da olmadığına göre okadar öğretmen almazlar ama bizim için vakit daha geç değil 5 yıl daha ihtiyaç varmış en azından.Allah herkesin yüzünü güldürsün.Diğer branşlardaki arkadaşlarımında.İnsanlar bunalıma giriyor ya.
en azından meb 40 bin ihtiyaç demiş maliye bunun 20 binine ok dese bu 20 binin 4 binini bile bize ayırsalar herkesin ataması olur zaten bütten kalan toplam bin kişi bunun 100 ü zaten atanmıştır hadi 100 de bütte kaldı diyelim ki inşallah kalmaz eee geriye kalıyo 800 kişi hayli hayli atanırız inşallah

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar puanim 46.265 sİzce benİm durumum ne olur? Mİnumum puanlar kaÇa İner bİlgİsİ olan var mi? Hepİnİzİn gÖnlÜne gÖre hayirlica atmalariniz olur İnŞ.

Tepki Skoru
0
bu nasıl bi saçmalıktır yaaa canan_03 nasıl sen düşük olan atanırda sen kalırsın 21.tercihimi yapmadın acaba. bide şuna inanıyorum kısmet birazda senin için hayırlısı buymuş demekki ama...

Tepki Skoru
0
ArkadaŞlar puanim 46.265 sİzce benİm durumum ne olur? Mİnumum puanlar kaÇa İner bİlgİsİ olan var mi? Hepİnİzİn gÖnlÜne gÖre hayirlica atmalariniz olur İnŞ.
hocam 44 le atanan war bu atamada ama 46 la atanamayanda war neler dönüyo daha anlamış değilim

Tepki Skoru
0

arkadaşım gözümüz ve kulağımız kasım ya da şubat atamalarında.... benim de puanım 45,426... :(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle