Ben de bişi demedim zatenben sizin görüşlerinizi destekledim ama gidip başka görüş desteklesem daha iyi olacak galiba, beni yanlış anladınız
KPSS ye itiraz edenler, yerine ne getirecekler diyorum?
Ben de bişi demedim zatenben sizin görüşlerinizi destekledim ama gidip başka görüş desteklesem daha iyi olacak galiba, beni yanlış anladınız
KPSS ye itiraz edenler, yerine ne getirecekler diyorum?
nasıl bir iletişim sorunu ise bu, vazgeçtim ben kaldıralım diyorum artık KPSS yiBen de bişi demedim zatenBen de destekledim ama sanırım bi iletişim sorunu oldu :S
![]()
hımmmmmmmm......... fena fikir değil gibinasıl bir iletişim sorunu ise bu, vazgeçtim ben kaldıralım diyorum artık KPSS yi
mezuniyet notu ile atamalar olsun
hımmmmmmmm......... fena fikir değil gibi![]()
senden daha çok fikir çıkar arkadaşım, hatta seni 23. nisanda bakan yapsalar da olurhah şöyle, sevindim yaaa, fikirlerimin kabul görmesi hoşuma vardı
başka fikirlerim de olur, bunu ben milli eğitim bakanı olsaydım köşesine yazayım en iyisi
sen önce maydonoz nasıl yazılır onu öğren de gel, öğretmen olmuşşun ama yazmayı öğrenememişsin dahasenden daha çok fikir çıkar arkadaşım, hatta seni 23. nisanda bakan yapsalar da olur
bu akşam haberlerde nimet abla 2010 yarı döneminde 40000 tane öğretmen daha atanacağını söyledi bunun kaçı bize ayrılır bilemem ama kadının hedefi açıkta kimseyi bırakmamakmış saolsungündüz bir arkadaşımla konuştum... kasımda 17 bin öğrt. alınacakmış dedi... ama içinde okulönce öğrt. var mı bilmiyorum dedi..... kafam karıştı.... ssaassrrre içlerinden 7 bincik bize ayırsalar ne olur ki![]()
en azından meb 40 bin ihtiyaç demiş maliye bunun 20 binine ok dese bu 20 binin 4 binini bile bize ayırsalar herkesin ataması olur zaten bütten kalan toplam bin kişi bunun 100 ü zaten atanmıştır hadi 100 de bütte kaldı diyelim ki inşallah kalmaz eee geriye kalıyo 800 kişi hayli hayli atanırız inşallahArkadaşım izledim haberi ama iş maliyede bitiyor e para da olmadığına göre okadar öğretmen almazlar ama bizim için vakit daha geç değil 5 yıl daha ihtiyaç varmış en azından.Allah herkesin yüzünü güldürsün.Diğer branşlardaki arkadaşlarımında.İnsanlar bunalıma giriyor ya.
arkadaşlar haber linki aşağıda
http://www.dailymotion.com/video/xamcov_2010da-40-bin-oyretmen-memuruznet_news
hocam 44 le atanan war bu atamada ama 46 la atanamayanda war neler dönüyo daha anlamış değilimArkadaŞlar puanim 46.265 sİzce benİm durumum ne olur? Mİnumum puanlar kaÇa İner bİlgİsİ olan var mi? Hepİnİzİn gÖnlÜne gÖre hayirlica atmalariniz olur İnŞ.
ArkadaŞlar puanim 46.265 sİzce benİm durumum ne olur? Mİnumum puanlar kaÇa İner bİlgİsİ olan var mi? Hepİnİzİn gÖnlÜne gÖre hayirlica atmalariniz olur İnŞ.
arkadaşlar bu viddeodaki 40 bin nezamanmış önümüzdeki sene eylülmü şubat 2010 mu???haberİ Şİmdİ İzledİm.... Çok mutlu ettİ benİ... Çok umutlandirdi.... İnŞallah atanacaĞiz arkadaŞlar.......... :36_7_8:
arkadaşlar bu viddeodaki 40 bin nezamanmış önümüzdeki sene eylülmü şubat 2010 mu???