Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atama Tamam! Şimdi Yapılması Gerekenler

Tepki Skoru
0
başka yerlerde yazıyor ama ben sağlık raporunu soracaktım, kesin değil mi sadece beyan istendiği, bazı yerler halen heyet raporu istiyormus ve istanbul sartlarında 150-160 lirayı buluyormuş

Tepki Skoru
0
bildigim kadarıyla, il milli eğitim müdürlüklerinden kararnameleri almak ilk iş olacak, onun gelmesini beklemek gerekecek
Görevlendirmeleri bile aynı gün açıkladılar, bunda da bi hızlanma olur Hocam bu koşullarda.
İnş. en kısa sürede başlarız görevimize hayırlısıyla :congratulationscut4

Tepki Skoru
0
benim sorum, bir ekimden önce göreve başlamak bir ayrıcalık sağlar mı , maaş vs.. anlamında soruyorum

Tepki Skoru
0
evet hocam 1 ekimden önce başlarsan,550 tl eğitim ödeneği veriliyormuş.

Tepki Skoru
0
ŞİMDİ BİZ 4/B'LİYİZ DEĞİL Mİ?yazında maaş alacağız.

Tepki Skoru
0
Görev yapmasına engel bir halin olmadığına dair Sağlık Durumu Beyanı (EK-6),
Bu EK-6 belgesini nereden temin edeceğiz?

Tepki Skoru
0
Görev yapmasına engel bir halin olmadığına dair Sağlık Durumu Beyanı (EK-6),
Bu EK-6 belgesini nereden temin edeceğiz?

Tepki Skoru
0
herkese hayırlı olsun arkadaşlar bende istanbul halkalıya atandım.ama bu işlemleri istanbul il milli eğitimde mi onaylatıcaz yaa.odaa taaa eminönündee nasıl yapacağız bilen var mı.istanbula atanmış olan arkadaşlardan yardım idtiyorum

Tepki Skoru
0
herkese hayırlı olsun arkadaşlar bende istanbul halkalıya atandım.ama bu işlemleri istanbul il milli eğitimde mi onaylatıcaz yaa.odaa taaa eminönündee nasıl yapacağız bilen var mı.istanbula atanmış olan arkadaşlardan yardım idtiyorum

halkalının neresine hangi okula atandın arkadaşım? hayırlı olsun....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sağlık raporu almayıp ek6 yı doldurup imzalayıp vermemiz gerçekten yeterlimi bu konuda çok emin değilim ben. ne yapacağımı bilmiyorum bu rapor konusunda?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar atandığım ilçenin milli eğitim müdürü bizim tanıdığımız olur,az önce onla konuştum,önceden evraklar il milli eğitime gidiyormuş,ama bu kez çok atama olduğu için kararnameler direkt ilçeye gönderilecekmiş,ile gitmemize gerek yokmuş,ilçe milli eğitimde herşeyimizi halledecekmişiz,kararnameler hazırmış(Ankara için söylüyorum),sanırım yarın iş başı,ama yinede emin olmak için atandığınız yerin il milli eğitimini telefonla arayın...

Tepki Skoru
0
esoş hocam il milli eğitime gitmek zorunda olmadığımız kesin mi..yarın ben ist.a gitmeyi planlıyorum..il mem cağaloğlundaymış, ilçem de gop da.. ist. yolları malum..önce ilçeye mi gitsem bir de yanımda çocuk olucak..

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle