Görevlendirmeleri bile aynı gün açıkladılar, bunda da bi hızlanma olur Hocam bu koşullarda.bildigim kadarıyla, il milli eğitim müdürlüklerinden kararnameleri almak ilk iş olacak, onun gelmesini beklemek gerekecek
benim sorum, bir ekimden önce göreve başlamak bir ayrıcalık sağlar mı , maaş vs.. anlamında soruyorum
kılavuzda var o, onun çıktısını alabilirsinizGörev yapmasına engel bir halin olmadığına dair Sağlık Durumu Beyanı (EK-6),
Bu EK-6 belgesini nereden temin edeceğiz?
herkese hayırlı olsun arkadaşlar bende istanbul halkalıya atandım.ama bu işlemleri istanbul il milli eğitimde mi onaylatıcaz yaa.odaa taaa eminönündee nasıl yapacağız bilen var mı.istanbula atanmış olan arkadaşlardan yardım idtiyorum
hocam bunun kabul edileceğinden eminmisiniz gerçekten. sağlık raporuna ihtiyaç yokmu artık?arkadaşım sağlık raporu yok artık ek 6 daki beyanı kendin dolduruyorsun
kılavuzda öyle yazıyor hocam tabi ki kılavuza göre olacak herşey itiraz eden olursa kılavuzu göstereceğizhocam bunun kabul edileceğinden eminmisiniz gerçekten. sağlık raporuna ihtiyaç yokmu artık?