Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Atama Tamam! Şimdi Yapılması Gerekenler

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar tekrar belirtmek isterim.Tabiki biliyorsunuzdur ama;

Görevlendirme yazılarınızı İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNDEN alacaksınız.Unutmayınız.Gitmeden önce arayın.Yazıların gelip gelmediğini söylüyorlar.(atama şubesi ).Bu şekilde gideceğiniz yere gidersiniz.Erken gidipte zorluk çekmeyin.
Bilgilendirmeleriniz için teşekkürler...

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar görevlendirme yazısını alıp ilçe meb e geçip işlemlere ordan mı devam edicezzz??

Tepki Skoru
0
bulunduğumuz ilin il müdürlüğümü yoksa atandığımız ile mi ilk önce gideceğiz? ben istanbuldayım ve trabzona atandım da :)

Tepki Skoru
1
hocam emınsınız deılmı bende yenı atandım gorevlendırme yazısı ne zaman gelır ve atandıgımız yere mı gelır tsk
Hocam sizin 15 günlük süreniz var.Bence en kısa zamanda gidin göreviniZe başlayın.Kararnameniz birkaç güne kadar gider atandığınız milli eğitime.Eğer hazırsa evraklarınız salı günü gidin başlayın.Hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
Hocam sizin 15 günlük süreniz var.Bence en kısa zamanda gidin göreviniZe başlayın.Kararnameniz birkaç güne kadar gider atandığınız milli eğitime.Eğer hazırsa evraklarınız salı günü gidin başlayın.Hayırlı olsun.
Yazınızı almadan göreve başlayamazsınız.15 gün süreniz var arkadaşlar.Atandığınız İL MEM leri arayın.Görevlendirme yazısı geldiyse gidin alın.Öncesinde gidip beklemek zorunda kalırsınız.

Tepki Skoru
0
Yazınızı almadan göreve başlayamazsınız.15 gün süreniz var arkadaşlar.Atandığınız İL MEM leri arayın.Görevlendirme yazısı geldiyse gidin alın.Öncesinde gidip beklemek zorunda kalırsınız.
tabiki atama klavuzunda belirtilen diğer evrakları da tamamlamayı unutmayınız.En önemlisi onlar.Diğer görev yazısı muhakkak gelir ve alırsınız.tamam.

Tepki Skoru
0
hocam yani ilk olarak il mem den görevlendirme yazımızı alıyoruz daha sonra diğer evrakları da toplayıp atandığımız ilçe mem ne mi gidiyoruz?

Tepki Skoru
0
9.1. Göreve Baslama Esnasında Đstenecek Belgeler:
Basvuruda istenen belgelerle birlikte;
a) Lisans Diploması veya Mezuniyet Belgesinin aslı veya kurumunca onaylı örneği,
b) KPSSP10 sonuç belgesinin aslı veya bilgisayar çıktısı,
c) Son altı ay içinde çekilmis üç adet vesikalık fotoğraf,
d) Görev yapmasına engel bir halin olmadığına dair Sağlık Durumu Beyanı (EK-6),
e) Onaylı Elektronik Basvuru Formu,
f) Mal Bildirimi (il millî eğitim müdürlüklerinden temin edilecektir),
g) Bağlı olduğu Askerlik Subesinden alınmıs Askerlik Durum Belgesi,
h) Millî Sporcu Belgesi (Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünden ya da ilgili federasyonlardan alınacak).

Tepki Skoru
0
Kararnameleri bekleyecekmiyiz.Ne zaman başlıyoruz bilen var mı?

Tepki Skoru
0
arkadaşlar ben bişey danışacağım ben tercih hatasıyla çivrile atandım.gitmek istemiyorum ne olur gitmesem.sizce ne yapmalıyım

Tepki Skoru
0
arkadaşlar diplomanın aslı dışında noterden onaylı belge alınıyormu? bilgilendirirseniz sevinirim teşekkürler..

Tepki Skoru
0
merhaba ben sözleşmeli olarak niğdeye atandım eşim nevşehirde ben gidince eşim eş durumundan yanıma gelebilirmi bilen varsa cevap yazarsa sevinirim eşim maliyede çalışıyor

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle