Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

arkadaşlar kadronun 55 e düşme ihtimali nedir?

Tepki Skoru
0
Nedenine gelince birçok kişi eş durumundan yazmayacak açılan okullar doğuda köy okulları.Yazacak olanlarda kendi okulunu yazacak haliyle ek atama yapılacak
kendi okulunu yazan kişi çokluğuda puanı düşürür kadro sayısını değil.Bence puan epey düşer tekrar diyorum 55-58 arası.Herkes için hayırlısı olsun.Bende urfa siverekte kendi okulumu yazacağım.

Tepki Skoru
0
60 puan üstü kadrolu atama bekleyen sayısı meb kpss alan bazında sıralamaya göre 9291 bunun 2308 aralık ayında atandı ,yaklaşık 60 puan üstü 6833 kişi kadrolu atamayı bekliyor.nette bu yorumu gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama bu yorumla ben ümidimi kaybettim diyebilirim.sıralamayı nerden öğrenebiliriz.doğru sıralamayı ama sınav iptal edilmeden önceki sıralamayı değil.sanki bir yanlışlık var gibi :)
bizim için şuan önemli olan sıralamamızı öğrenmemiz.. ve eğer bu sıralama doğruysa ümitsizlik çoğu kimseyi saracak. bnm puanım 60,594 eski sıralamaya göre 4232 fln denk gelio ama güncellenmiş bir sıralama listesi bulamadım hiç.. eğer bu sıralama doğruysa atanmak olanaksız :(

Tepki Skoru
0
feryes evet sıralama önemli, eski sıralama derken ne zamanki hangi sıralama bu ? atananlar oldu biliyorsun.kayma oldu.

Tepki Skoru
0
son atamadan sonra güncellenmemiş büyük ihtimalle ve atanan kişiler çıkarılmamış haliyle.. yeniden düzenlenmesi gerekiyor aslında ona bakıp çıkarım yapmaya çalışıyoruz tabii ne kadar sağlıklıysa bu varsayımlarımız:) bu arada memurlarnette bnm baktığım sıralama.

Tepki Skoru
0
benim puanımda 59.9, memurlarnetteki sıralama benide 9000lerde çıkarıyor:) aynı yeremi baktık aceba.2009 puanınla mı gireceksin arkadaşım.üf ya hiç bir yerden doğru bir çıkarım yapamıyoruz ama benim kafamdan yaptığım hesapta 60l oluyor gibi.o yıllarda her puan arasında 150 kişi vardı şimdi hadi 300 olsun 60 olur gibime geliyor.buda benim hesabım:)

Tepki Skoru
0
batıda çalışan sözleşmeliler kolay kolay doğuyu tercih etmez arkadaşlar .atanamayan arkadaşların 2010 puanları düşük, 2009 da fazla kişi kalmadı o nedenle ben diyorumki 46 lara kadar düşecek. göreceksiniz....

Tepki Skoru
0
batıda çalışan sözleşmeliler kolay kolay doğuyu tercih etmez arkadaşlar .atanamayan arkadaşların 2010 puanları düşük, 2009 da fazla kişi kalmadı o nedenle ben diyorumki 46 lara kadar düşecek. göreceksiniz....
inş. arkadaşım bunun olması için ne kadar dua ediyorum...

Tepki Skoru
0
2009 lular 44 e kadar düşmüştü.hemen herkes istediği yere atanmıştı, bu yüzden doğuyu tercih etmek istemeyebilirler.tercih etselerde 26dan olacağını sanmam.kimse rahatını bozmak istemez kolay kolay.ben hariç:) bekarlar gitmek isteyebilir yani.

Tepki Skoru
0
Olmasını, kadrounun 55 düşmesi için dua eerim amma şuanki duruma göre ben, kadronun taş çatlasın 60 ta kalacağına inanıyoum. 60 en alt seviye. 63 le kapatabilr tahminimce...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle