bizim için şuan önemli olan sıralamamızı öğrenmemiz.. ve eğer bu sıralama doğruysa ümitsizlik çoğu kimseyi saracak. bnm puanım 60,594 eski sıralamaya göre 4232 fln denk gelio ama güncellenmiş bir sıralama listesi bulamadım hiç.. eğer bu sıralama doğruysa atanmak olanaksız60 puan üstü kadrolu atama bekleyen sayısı meb kpss alan bazında sıralamaya göre 9291 bunun 2308 aralık ayında atandı ,yaklaşık 60 puan üstü 6833 kişi kadrolu atamayı bekliyor.nette bu yorumu gördüm ne kadar doğru bilmiyorum ama bu yorumla ben ümidimi kaybettim diyebilirim.sıralamayı nerden öğrenebiliriz.doğru sıralamayı ama sınav iptal edilmeden önceki sıralamayı değil.sanki bir yanlışlık var gibi![]()
inş. arkadaşım bunun olması için ne kadar dua ediyorum...batıda çalışan sözleşmeliler kolay kolay doğuyu tercih etmez arkadaşlar .atanamayan arkadaşların 2010 puanları düşük, 2009 da fazla kişi kalmadı o nedenle ben diyorumki 46 lara kadar düşecek. göreceksiniz....
2009 lular 44 e kadar düşmüştü.hemen herkes istediği yere atanmıştı, bu yüzden doğuyu tercih etmek istemeyebilirler.tercih etselerde 26dan olacağını sanmam.kimse rahatını bozmak istemez kolay kolay.ben hariçbatıda çalışan sözleşmeliler kolay kolay doğuyu tercih etmez arkadaşlar .atanamayan arkadaşların 2010 puanları düşük, 2009 da fazla kişi kalmadı o nedenle ben diyorumki 46 lara kadar düşecek. göreceksiniz....