Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aralık ataması terciklerimizi ve puanlarımızı yazalım

Tepki Skoru
0
Arkadaşlarbence şubat da alırlar çünkü her sene şubat da kadrolu alıyorlar dı zaten onda sorun yok ama normalde kasım da hep söz.alıyorlardı onu kadroya çevirmek için atamalar gecikti yani ben şubatı bekliyorum zaten puanım da çok yüksek degil önemli olan şubat da sayının çok olması ve istediğimyerlerin açık olması o yönde dua ediyorum

Tepki Skoru
0
arkadaşım forumdaki yazılarında 15 eylül tarihinde şöyle yazmıssın :72,650 tokat/ turhal a atandim :D:D ne bu şimdi, uydurmuşşsun bir puan orayı burayı yazacağım diyorsun.hangisi doğru.ayıp ayıp.:hhf:
o bnm kardeşim !!!! evet atandm ben allah çok şükür!!!! insanları yargılamadan önce düşünmek gerekir illa oraya ben yazcam die bişi war mı???? herkes kendi işiyle uğraşssın!!

Tepki Skoru
0
arkadaşlar puanım 78.894: konya ankara eskişehir afyon manisa izmir kırıkkale yazmayı düşünüyorum ama umudum yok:( benden yüksek puanlı bi sürü arkadaşım war çnkü. bnce 70 taban puan lafına aldanmayın:( bu atamada 84li sözleşmlei çlşan bi sürü kişi war walla:( hakkımızda hayırlısı...

Tepki Skoru
0
bende 79 puanla ısparta nın ılcesine baglı bı koyde sozlesmelıyım ılk atamada yazık olanlardanım yanı...ısparta ve burdur u ıstıyorum ama bu cıvarda hıc acılmamıs...ıspartada acılmamasının nedenıde:burada duzen oturmus bozmak ıstemıyolarmıs....kı burda yaklasık 200 tane ogretmene ıhtıyac varmış...
subatıkadrolu bekleyım dıyorum ama devlete guvenemıyorum...bu puanlada sozlesemelı kalmak ıstemıyorum...cok zor bı durum...sızce subatta kadrolu alım olur mu? yoksa alsalar bıle sırf sozlesmelı mı alırlar...cok kararsızım...
ılk atamada sazan gıbı atladım kasımı beklemeyım dıye bızden sonrakı atamada kahroldum...sımdı gıdersem subatta pişman olursam dıye cok korkuyorum....

ne bıcım ıs bu ya hep karambol...
bu atamalardan sonra alınacak olan sözleşmeliler son olacak, zaten tüm sözleşmelileri kadroya geçirmek için bir formül aranıyor, maliye bakanlığı razı ama emsal gösterebilecek daha çok 4b li varmış, özel idare, ziraat mühendisleri, sağlıkçılar, üç ayakta sözleşme istenmiyor, bu denletşi ayakta tutan en önemli üç ayak, yani güvenlik, sağlık ve eğitim. bi şekilde geçirecekler, bence şubatta olursa kadrolu alım olur..

Tepki Skoru
0
fıgen ve busra arkadasalrım samsunu yazmayıj bence cunku oaraları ıklk tercıhlerıne yazan 75 ve 76 puanlı arkadas var...ilk tercıhlerı ılsa yazın derdım ama ılk tecıhlerıne koydular onlar aralarında anlasıpp yanı onlar gıderse ılk tercıhlerı oldugu için siizn tercıh hakkınız bosuna gıtmsı olacakk.. onlardan yuksek yazan yoksa zaten onalr gıder orayaa..

Tepki Skoru
0
70 puanın üzerinde tercih yapacakları 3-5 kısma ayirabiliriz

1. az sayida da olsa 70-72 puan araliginda olup hic bir yerde calismayanlar
2. 75 ve üzerinde sozlesmeli olarak calisip calistiklari yerden memnun olanlar
3. 73-75 puan uzerinde sozlesmeli olarak calisip halihazirda calistiklari yerlerden memnun olmayanlar

1kac kısım daha eklenebilir yukardakilerin arasına, sadece 1. durumda olanlar icin bu kadroluda atanmanın cok büyük riski yok gibi gorunuyor,

subatta atama olursa , okulöncesi kontenjan sayısı simdi tercih yapip da atananlarin moralini bozabilir , son kez uyarmak istedim

herneyse, herkes icin hayirlisi olsun, nasipten ötesi yok

Tepki Skoru
0
73 puanla ağrıda sözleşmeliyim. tokat ve iç anadolu tercih ettm.doğu yazmadım fazla.erzncan ve siverek yazdm . yüksek puanlılar beklediği için bizim şansımız var galiba. hayal kırıklığına uğramayız inş. herkes için hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
fıgen ve busra arkadasalrım samsunu yazmayıj bence cunku oaraları ıklk tercıhlerıne yazan 75 ve 76 puanlı arkadas var...ilk tercıhlerı ılsa yazın derdım ama ılk tecıhlerıne koydular onlar aralarında anlasıpp yanı onlar gıderse ılk tercıhlerı oldugu için siizn tercıh hakkınız bosuna gıtmsı olacakk.. onlardan yuksek yazan yoksa zaten onalr gıder orayaa..
hocam çok teşekkür ederim çok incesiniz uyarı için teşekkürler zaten bende şubatı bekleme kararı alanlardanım...

Tepki Skoru
0
benim puanım 83 izmir yazıcam. gelmesi biraz zor görünüyor daha yüksek puanlar var arkadaşlardan yazan ama şansımı denerim diyorum.
herkese kolay gelsin...

Tepki Skoru
0
dokuz_ eylül akadaşım puanın tam olarak 73 mü küsüratı varmı, benim 73,573 ve ben de kocaeli ve afyon yazmayı düşünüyorum. inşallah aynı yerleri yazmayız hepimiz için hayırlı olsun.

Tepki Skoru
0
puanım 73,573 bursa( çok istiyorum ama imkansız biliyorum) kocaeli afyon ve istanbul yazıyorum...

Tepki Skoru
0
ben de bursa olmazsa bursaya yakın yerler olsun diye mecburen tercihimi kocaeli ağırlıklı yapıyorum.erzurumda sözleşmeli çalışıyorum ve uzakta olmak çok zor bişey...

Tepki Skoru
0
mrb arkadaşlar ben tercihimi bursa ya yaptım 5 tane başka yapmadım.puanım 75

Tepki Skoru
0
hepimşz oğuağırlıklı yaptık tercihlerimizi 70 puana kadar düşece gibi görünüyor kadro Bizim de tek tesellimiz şubat tabi atamayı ağustosa çekmezlerse :S

Tepki Skoru
0
şubat atamasının yapılmaması için yasa değişikliği lazım..kontenjan ne alırlar kaç alırlar bilmem ama subat ataması herzaman için kesindir..

Tepki Skoru
0
bende 75 ile tercih yapıorum ama çokta umutlu deilim egeliyim ve ege taraflarını yazdım hakkımıza hayırlısı olsun...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle