Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Aralık ataması terciklerimizi ve puanlarımızı yazalım

Tepki Skoru
0
bende bilecikte sözleşmelyim 74,267 puanımla az şansım olsada esk. in belli yerlerini yazıcam heralde.çok zo bi durum :(acaba şubatı mı beklesem

Tepki Skoru
0
bende 73.650 bandırma yı yazıcam !!!

Tepki Skoru
0
73.864 puanım nereyi yazacağımı bilmiyorum kararsızım

Tepki Skoru
0
arkadaşım forumdaki yazılarında 15 eylül tarihinde şöyle yazmıssın :72,650 tokat/ turhal a atandim :D:D ne bu şimdi, uydurmuşşsun bir puan orayı burayı yazacağım diyorsun.hangisi doğru.ayıp ayıp.:hhf:

Tepki Skoru
0
bende 73.650 bandırma yı yazıcam !!!
arkadaşım forumdaki yazılarında 15 eylül tarihinde şöyle yazmıssın :72,650 tokat/ turhal a atandim :D:D ne bu şimdi, uydurmuşşsun bir puan orayı burayı yazacağım diyorsun.hangisi doğru.ayıp ayıp.:hhf:

Tepki Skoru
0
puanım 80,557 kayseri merkezdeyim. ankara,izmir,konya ve istanbul tercih edicem...

Tepki Skoru
0
Tercihte bulunacaklar icin belki bazılarına ilginc gelecek ama bazılarının da kafasına yatacak bir onerim olacak

75 puan üstü belki 70 puanlar da buna dahil edilebilir, istemedikleri yerleri tercih etmesinler, sozlesmeli olarak calistiklari yerlerde sorunları yoksa illa bir yere kadrolu atanmak icin acele etmesinler, mucbir nedenleri olanlara birsey diyemem, ornegin esi izmirde kendi karsta calisiyorsa yada bulundugu okulda calismak istemiyorsa ona birsey diyemem

ocak subat aylarinda yine kadrolu atama olma ihtimali yuksek, bu atamada sabredenler bir sonraki atamalarda daha merkezi yerlerdeki kadrolara yerlesme ihtimalleri var

istanbul icin, bu atamada uskudar kadıkoy hic yok, atasehir 1 tane (o da zaten atasehir degil)

sozlesmeli olarak calisanlarin -verilen sozlere guvenilirse- ileride kadrolu olacaklari dusunulebilir, buna guvenmiyorsaniz dedigimi unutabilirsiniz

ornegi yasandi, eylulde yuksek puanla istemedikleri yerlere atananlar 10 bin atamasinda magdur olduk dediler, bu her zaman gecerli bir durum, cunku 1 sene icindeki alimlarin ne zaman ve ne kadar olacagini MEB netlestiremiyor

Tepki Skoru
0
Tercihte bulunacaklar icin yukarda bir uyarida bulundum ona ek olarak

puanim dusuk, tutar mi acaba, gelir mi gelmez mi diye hic kafanizi yormayin

20 tane tercih az degil, uygun tercihleri yapın, sıralamada %99 yanlis yaparsiniz (ona yapacak bir sey yok)

sıralamada yanlis yaparsiniz cünkü her adayın kendine özel sartlari var,ornek hakkaride 1 okul yazarsiniz puaniniz dusuk diye, esi orta memur olan yuksek puanli biri yazmis olabilir

70 küsür puandaysaniz ve illa atanmak istiyorum derseniz, ilk 20 tercihin son 5-10 tercihini dusuk puanli okul yazmaya gayret ettikten sonra 21 de isaretmeleyi unutmayin, tercihlerim disinda da atanmak istiyorum diye

bana gore 72 de kalmisti, 70 küsürlere kadar dusme ihtimali var

Tepki Skoru
0
son olarak, tabi bana demesi kolay kendim hazirlanmayacagim ama :)

sozlesmeli calisiyor olsun olmasin ,alternatif durumlari düsünmek her zaman iyidir (her ne kadar insanoglu karar verme ve secme konusunda bazen hata yapsa da) puani düsük olanlar ve imkani olanlar mutlaka KPSS ye girip puanlarını yukseltmeye calissinlar,

bos bos tv izleyecegine yada bos bos gezecegine 3-5 ay beyin teri döküp hazirlanmaktan kimseye zarar gelmez, hic zamani olmayacak kadar yogun olanlara lafim yok

Tepki Skoru
0
arkadaşlar merhaba benim puanım 82,118 izmiri yazıcam çünkü nışanlım izmirde ben manisada görev yapıyorum aramızda çok mesafe var tercihim izmir ve manisa merkez herkese hayırlısı olsun

Tepki Skoru
0
71.99 puanım.kocaeli merkez yazacam....sanırım olmaz çünkü benden yüksek puanla çok fazla kocaeli isteyen var ama...şans....olmadı şubat atamalarını beklerizzzzz...

Tepki Skoru
0
konya cumra ilçesinde açılan okulların isimlerini öğrenmek istiyorum lütfen biri ilgilenip yazsın n'olur:( beklıyorum dua edıcem sızın ıcın:)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 73.097 diyarbakır elazığ malatya çevresi yazacam

Tepki Skoru
0
çumra da sadece içeri çumra da biokul var
ama ismini hatırlamıyorum çünkü sayfam açılmıyo

Tepki Skoru
0
aaaaaaaaaaa şimdi hatırladım eğer yanlış hatırlamıyorsam içeri çumra dan bir anaokuluydu amaismini hatırlayamadım ve sayfam hala açılmıyo bakanlık kadrosundaymışım yani ben tercih yapamayacammı

Tepki Skoru
0
[sıze=2](kadrolu) - çumra-çumra içeriçumra zübeyde hanım anaokulu - (1)[/sıze]

Tepki Skoru
0
aaaaaaaaaaa şimdi hatırladım eğer yanlış hatırlamıyorsam içeri çumra dan bir anaokuluydu amaismini hatırlayamadım ve sayfam hala açılmıyo bakanlık kadrosundaymışım yani ben tercih yapamayacammı
anlamadım arkadaşım siz sözleşmelisiniz ve kadroyamı alındınız ozaman taban 70 bi işe yaramaz yada benmi yanlış anlıyorum açıklarsanız sevinirim ayrıca puanınız kaçtı öğrenbilirmiyim bi sakıncası yoksa...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle