Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aralık ataması için kılavuz yayınlandı..kontenjanlar doğu ağırlıklı

Tepki Skoru
0
tercih sayfası açılan arkadaşlar balıkesirde hangi okullar açık kopyalayıp yapıştırla yazabilirmisiniz lüften merak ediyorumda:(
bandırma sehıt pılot ustegmen cemıl kaya ıöo,,manyas anaokulu,merkes otıstık cocuklar egıtım merkezi,merkez sehıt jandarma tegmen cengız evronos ıöo okulları var kopyalayamadımda tek tek yazdım artık

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 79 puanla sözleşmeli çalışıyorum.istanbulda 100 tane okul görünüyor.kendi okulum açık görünmüyor.çıldırmamak elde değil..benimle aynı durumda olanlar varsa yazabilirler mi lütfen...:(

Tepki Skoru
0
sağol arkadaşım tabiki yardımcı olurum acıgöl seyfi akdağ anaokulu yeni açıldı tatlarin köyünde zannedersem acıgölde olsa tatlarinde olsa merkeze otobüsleri ve öğretmen servisleri var derinkuyu biraz uzak kuyulutatları servisi varmı bilmiyorum çünkü orası köy araştırabilirim istersen ve diğer yerlerin gülşehir ve ürgüpün merkeze her yarım saat veya 20 dk bir otobüsü var ayrıca oralarda da güzeldir oradada kalabilirsin allah gönlüne göre versin inş istediğin yere atanırsın
arkadaşım rıca etsem afyonuda yazarmısın??

Tepki Skoru
0
afyonuda yazabılırmısın????

10 kısı merkeze alınıyo emırdag ılcesındekı emırdag anaokulu,sandıklı zafer ılkogretım okulu,sultandagı camozu ılkogretım okulları acık gorunuyo kopyalayamadıgı ıcın merkezlerı tek tek yazamadım ama cok merak edıyosan yazabılırım

Tepki Skoru
0
afyonuda yazabılırmısın????
EMİRDAĞ-Emirdağ Merkez Anaokulu - (1) (KADROLU) - MERKEZ-Değirmendere İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MERKEZ-Hisarbank 100.Yıl İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MERKEZ-HURİYE AŞKAR İLKÖĞRETİM OKULU - (1) (KADROLU) - MERKEZ-Işıklar Dumlupınar İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MERKEZ-Nenehatun Anaokulu - (1) (KADROLU) - MERKEZ-Nuribey İsmet Atilla İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MERKEZ-Öğretmen Saniye Sayıoğlu İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MERKEZ-Susuz Atatürk İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MERKEZ-Sülümenli İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - MERKEZ-Sülün İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - SANDIKLI-Zafer İlköğretim Okulu - (1) (KADROLU) - SULTANDAĞI-Çamözü İlköğretim Okulu - (1)

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 79 puanla sözleşmeli çalışıyorum.istanbulda 100 tane okul görünüyor.kendi okulum açık görünmüyor.çıldırmamak elde değil..benimle aynı durumda olanlar varsa yazabilirler mi lütfen...:(
bende 77 puanla sözleşmeli çalışıyorum.okulum açık değil.bu nasıl bi mantık ya deli olmamak elde değil.kolay mı ev taşımak.kolay mı yeniden düzen kurmak.peki ya öğretmensiz kalan çocuklar.bunu kabul etmeyelim arkadaşlar ben milli eğitimi gittim.sizlerde gidin.gerekirse dilekçe verelim.bizi bu şekilde magdur edemezler.

Tepki Skoru
0
bende 77 puanla sözleşmeli çalışıyorum.okulum açık değil.bu nasıl bi mantık ya deli olmamak elde değil.kolay mı ev taşımak.kolay mı yeniden düzen kurmak.peki ya öğretmensiz kalan çocuklar.bunu kabul etmeyelim arkadaşlar ben milli eğitimi gittim.sizlerde gidin.gerekirse dilekçe verelim.bizi bu şekilde magdur edemezler.
yani hocam sende şimdi öyle birşey söylüyorsunki sana verecekleri cevap şu madem istemiyorsun ozaman tercih etme.. zaten atanmışsın..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açık gösterilen yerler çok kötü yerler.. bulmuşta bunuyo diyeceksiniz ama benim aklım 10bin atama kaldı.. hep merkezdi ve tamamen seçmece yapıyorsun.. burda mecbursun.. tamam kadrolu falan filan ama benim düşüncem keşke merkez olsaydı da sözleşmeli olsaydı..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar açık gösterilen yerler çok kötü yerler.. bulmuşta bunuyo diyeceksiniz ama benim aklım 10bin atama kaldı.. hep merkezdi ve tamamen seçmece yapıyorsun.. burda mecbursun.. tamam kadrolu falan filan ama benim düşüncem keşke merkez olsaydı da sözleşmeli olsaydı..
kesinlikle haklısın hocam...yüksek puan alanlar resmen cezalandırıldı...

Tepki Skoru
0
arkadaşlar benim puanım 64 sayfa bana açılmadı kadrolu
barajı kaç bileniniz varsa paylaşırsa sevinirim teşekkürler..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bi sorum olacak,eylül ayında kadrolu atanan kişinin puanı 72.09 imiş peki nereye atandığını ya da 72 lerde kadroya geçenlerin hangi illere atandığını bilen var mı? lütfen bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Tepki Skoru
0
kesinlikle haklısın hocam...yüksek puan alanlar resmen cezalandırıldı...
aynen sızlere katılıyorum arkadaslarım puanım 75 ve kadroya gecerım guzel yerler vardır dıye dusunurken acık olan yerler tam anlamıyla hayal kırıklıgı ılce falan olsa neyse ılcenın koylerı ve 20 30 km ıcerde ters yonde acyıp sınır oldum acaba subatı mı beklesem dıye dusunuyorum ama bu devletın ısı hıc bellı olmuyo ve bu sansı kaybedemem....

Tepki Skoru
0
aynen sızlere katılıyorum arkadaslarım puanım 75 ve kadroya gecerım guzel yerler vardır dıye dusunurken acık olan yerler tam anlamıyla hayal kırıklıgı ılce falan olsa neyse ılcenın koylerı ve 20 30 km ıcerde ters yonde acyıp sınır oldum acaba subatı mı beklesem dıye dusunuyorum ama bu devletın ısı hıc bellı olmuyo ve bu sansı kaybedemem....
evet hocam bende öyle diyorum acaba şubatımı beklesem geride güvenemiyorum.. ne olur ne olmaz... arada kaldım..

Tepki Skoru
0
dilek öğretmen siz sözleşmeli atandınız kadro bekliyorsunuz heralde ben daha hiç atanamadım.. onun içinde yapacağım artık şansıma diyorum... ama kendi memleketim diye yapacağım.. sizin bulunduğunuz iller nasıl bilmiyorum.ama benim bulunduğum il de açık yerler ciddiden çok kötü yerler.. kışın kar yağdımı bir iki ay yollar açılmıyormuş.. tlf desen çekmiyormuş.. falanda filan.. offf offf

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle