Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

aralık ataması için kılavuz yayınlandı..kontenjanlar doğu ağırlıklı

Tepki Skoru
0
ne urfaymış yaa bitip tükenmedi kontenjanı :S urfanın yüzünden gene kaldım 74 puanla :( herkes batıya hücum edecek :S

Tepki Skoru
0
bu alımlarla da bu yerler dolmazsa -ki kimse batıdayken doğuya gitmek istemez-o zaman aralığın sonunda sözleşmeli alımlarda yine aynı yerler açık gösterilir.

Tepki Skoru
0
ya bende heyecanla bekliyordum 74 le batıyı ama olmadı. tüm istediğim yerlerde hiç açmamışlar. dün moralim çok bozuldu ya. evimde olsam problem değil sözleşmeli nolcak eninde sonunda herkes eşit olacak ama evimde değilim işte. sonra alınan sözleşmelilerle bütün merkezi doldurdular bekle ki açılsın. ceza olarak bekliyorum şimdi burda. eşim orda yalnız. valla psikolojim bozulmaya başladı. evimi özlüyorum eşim sıkıntı yaşıyo. off offf nolcak bilmiyorum. tüm ümitlerim şubata kaldı. o zamanda açılmzsa artık yazıcam başka yerleri napim.

Tepki Skoru
0
taban olmasaydı ben de 21'i işaretleyip neresi olsa gidecektim,ne de olsa eş durumundan 1.5 yıl sonra geri gelebiliyoruz.Puanım 66.Şubatta alım ne kadar olur bilmiyorum,ama inş.aralığın sonunda sözleşmeli olur ve kpss'ye çalışıp iyi bir puanla kadroya geçebilirim.

Tepki Skoru
0
benımde planım aynı bı yerden bı başlayabılsek gerısı gelır;)

Tepki Skoru
0
Evet katılıyorum.Önemli olan başlayabilmek.Şimdi evde hiç kimseye faydam olmadan oturuyorum.Kpss'ye çalışmak bile istemiyorum.Artık ben de öğretmen olmak istiyorum:((

Tepki Skoru
0
aynen..bıde her kafadan bı ses çıkması durumu yokmu...2aydır cevreme neden atanamadığımı anlatmaktan çıldırmış durumdayım.artık doguyu batıyı gozum gormuyo dıyebılırım arkadaşım:)

Tepki Skoru
0
şubatta kadrolu oluyor genelde, artık sözleşmeli almyacaz da demişlerdi. Ben de arada kaldım, vandaki olay yüzünden dava açılmış, bir yandan da ücra bir köşeye gidip de, dava kazanılırsa boşuna gitmiş olmaktan korkuyorum.

hocam ben de van dayım ne olayı ne davası bana bilgi verebilirmisiniz

Tepki Skoru
0
arkadaşlar eskişehirde hangi okullar açık gözüküyor yazabilirmisiniz

Tepki Skoru
0
aynen..bıde her kafadan bı ses çıkması durumu yokmu...2aydır cevreme neden atanamadığımı anlatmaktan çıldırmış durumdayım.artık doguyu batıyı gozum gormuyo dıyebılırım arkadaşım:)
Onlar da şöyle düşünüyorlardır:şuna bak 46 alanlar bile atandı.Demekki bunun puanı 46 dan da düşük,yazık..Ama nerden bilsinler,hiçbir zaman büte kalmadığımı ve ilk kez bir sorudan kalıp böylesine şanssız biri olup direklerden döndüğümü(döndüğümüzü)...:36_11_13:

Tepki Skoru
0
kesinlikle örgünde olsaydık onlar gibi hocalara yalwar yakar geçerdik o dersi atanırdık. bide derler aöf kolay ... kolay

Tepki Skoru
0
hocam ben de van dayım ne olayı ne davası bana bilgi verebilirmisiniz
orda sözleşmeli bir kişi doğum iznine ayrılmış, ama rahatsızlanmış ve hakkı olan izin yetmemiş, daha sonra doktor 30 günlük bir rapor vermiş, 30 günlük rapor yüzünden sözleşmesi feshedilmiş. bayan dava açmış ve kazanmış, daha sonra bir sendika da bunu emsal göstererk aynı statüdeki kişilere farklı uygulama yapılamaz diye bir dava açmış. eğer bu dava kazanılırsa özel idare, sağlık ve eğitim sektöründe çalışan 3 milyon kişi bir anda kadroya geçecek. dava danıştayda sürüyomuş.

Tepki Skoru
0
İşine son verilen bir öğretmenin açtığı idari davada, yürütmeyi durdurmayı kararı çıktı ve öğretmenimiz görevine geri döndürüldü.
İşten atılan Sözleşmeli öğretmene Kadrolu Memur Hakkı Tanınarak İşe Dönüş kararı veren yargı bir ilke imza attı!
Van 2. idare mahkemesi, 2009/1281 karar ve 2009/483 esas sayılı 19.10.2009 tarihli kararıyla; 657 sayılı yasaya tabi ve 4B kapsamında "sözleşmeli personel" olarak çalışan öğretmenlerin 30 günden fazla rapor kullanarak izinli sayılanların görevine son verilmesiyle ilgili somut bir hüküm bulunmamasına rağmen, Çiçekli'nin sözleşmesinin feshedilmesinde hukuka aykırılık bulunduğuna karar verdi.
Ayrıca davacının maaşından yoksun kaldığının da altını çizilerek, görevde olmadığı sürede almadığı maaş ve ek derslerinin de ödenmesi gerektiğine hükmetti.
memuruz.net

buna bağlı olarak açılmış dava

Tepki Skoru
0
canan hocam eskişehiri mi tercih edeceksiniz? puannız kaç?

Tepki Skoru
0
sementa hocam açıkladığınız için teşekkür ederim bunlar çok olumlu gelişmeler hayırlısı ile tüm sözleşmeli öğretmenler kadroya geçer inşallah

Tepki Skoru
0
arkadaslar bende ısparta merkez ıstıyodum suan ılcesının koyunde sozlesmelıyım.ıspartayı 2.atamada sısırdıler.şimdide hiç yer acmamıslar.öğretmen arkadaslar subatta daha guzel yerler acılır dıyolar.ben ılk atamada geldım 2.atamayıda gorduk...belkı subatta guzel yerler olur....moralım cok bozuldu...subata ınsallah dıyorum...bakalım hayırlısı...
bu arada sozlesmelı alımlar devammıs neden sızce dıye mudure sordum madem fark yok neden hala sozlesmelı alıyolar dıye.ımf memur almıycaksın dıyomus alırsan para vermem dıyomus.devlette bızı ıscı statusunde sozlesmelı alıyormus...yanı kadro bıraz zor...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle