Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
slm arkadaşlar..valla bu harika bi siteymiş..yeni keşfettim benim bi önerim var 4.sınıfı okuyan arkadaşlarım,,biliyorsunuz 12şubatta staj başlıyo,birbirimizle fikir alışverişinde bulunalım,valla çok korkuyorum ters bir hocaya rastlıycam diye...herkese sevgiler,kolaylıklar...::36_15_4:

Tepki Skoru
0
haklısın nes_cel sana katılıyorum ben de son sıınıf ogrencısıyım paylasalım tabıkı her zaman yardıma hazırım :)

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadşlar.ya benim tek derdim stj olsa keşke.hem çalışyorum.usta öğrtym,hem dersler,staj,hemde kpss kursuna gidiyorum.6yıldır usta öğrt.ve artık biran önce atanmak istiyorum.artı,,, evliyim!!daha ne olsun?var mı benim durumumda olan?kendime güveniyorum çok şükür hiç bir eksiklik duymuyorum ama ters bi hocaya rastlamaktan korkuyorum hepsi bu..hepinize kolaylıklar

Tepki Skoru
0
inş. arkadaşım bende 4.sınıf öğrencisiyim paylaşımda bulunuruz.kolay gelsinnn...

Tepki Skoru
0
bende 4. sınıf öğrencisiyim ve yeni üye oldum paylaşımda bulunmak dileğiyle

Tepki Skoru
0
Tabii arkadaşlar paylaşımda bulunalım ,valla ne yalan söyleyeyim ben de biraz tedirginim bu konuda ama hayırlısı yaaaa Allah yardımcımız olur merak etmeyin

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okullara yani usta öğreticilik yaptığımız okullara acaba yazı geldimi.12 şubatta stajımızın başlayacağımızı bildiren bir yazı.ona göre izin verecekler ya bizede. okulların açıldığı gün staja gitmek iyi olmadı yaa neyse bakalım mecburen..

Tepki Skoru
0
arkadaşlar okulun açıldığı ilk gün toplantı toplantı olacakmış.sanırım heryerde aynı.o yüzden bence ilk gün gidin.ayrıca yazı gelmesede o günlerde izinli sayılıyoruz.bu int.de var.ayrıca bize öğretmen statüsü verip çalıştırıyorlar,sınıf defteri imzalıyoruz sınıf öğretmeni diye.o zaman neden staja gönderiyorlar?herşeyi uzaktan yaptığımız gibi stajı da uzaktan yapalım.hazırlayalım ne gerekiyorsa dosya mı evrak mı..bu şekilde nasıl olacak stj günleri öğrencileri ne yapacağız,stajere bırakamam ben şahsen.sonuçta o öğrenciler bana öğretmenlerine emanet edilmiş..lütfen benim durumumda olanlar usta öğretici olarak çalışıp staja gitmek zorunda olanlar şikayetlerimizi bildirelim.çocuklara yazık yaa..

Tepki Skoru
0
denizcim nes_cel'in de dediği gibi ilk gün gitmemiz gerekiyormuş sanırım çünkü toplantıda staj günlerimiz belirlenecek. yani kendi aklına geldiği gün gidemiyorsun. kimin hangi gün staja gideceği belirleniyor.

Tepki Skoru
0
denizz zaten sınıfını stajerlere filan bırakamazsın. ama biliyosunki stajın mecburi. staja gitmezsen muzn olamıyorsun.ama ilk gün gidip sana uygun olan bir günü seçebilirsin.

Tepki Skoru
0
deniz bilemiyorum artık ama aöf den gelen yazıdada yazıyor ya ...... sayışı yazıya göre izinli sayılacaklardır diye. her okulda stajyer yokki olsa bile onlara emanet edilemez çocuklar

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
Sen ne yapmayı planladın? Staja gittiğin günlerde çocukları ne yapacaksın?:(

yaa aslında ilk gün gitmemiz çok saçma okul açılacak ve bizim çocuklar okula gelmiycek :( ben cuma gününü tercih etmeyi düşünüyorum ertesi gün hafta sonu ya biraz dinlenmiş olurum diye ben merkezde yaşamıyorum o yüzden benim baya zor olacak en azından cuma günü staja gidersem ertesi gün okul kaygım olmucak. yada pzartesi ni isticem. işte bunlar 12 şubatta belirlenecek kimin hangi gün staja gideceği.
benim aöf den geçen yıl mezun olan arkadaşım stajın başladı ilk gün yani 12 şubatta toplantı yapılarak kararlaştırıldığını söyledi.
benim stajyer öğrencim filan yok olsada onlara emanet edilemez mecburen o biz gibi çocuklarda izinli olacak.
senin kaynaştırma öğrencin geliyormuş pazartesi sende baka birgün seç.yada öğrencin başka bir gün gelsin.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birşey soracağım 4. sınıfı okuyorum şimdi bizim hocamız biz 6 hafta uygulama yapıyoruzya uygulama yapmadağımız haftalardada ayrı plan yapacağımızı söyledi ee peki ayrı plan yazarsak çocuk gözlemlerini kendi planımızamı yoksa o hafta uygulama yapan arkadaşamı göre yapacağız kafam karıştıda

Tepki Skoru
0
ben bu soruyu pek anlayamadım arkadaşım::::::( stajı yani uygulamayı 14 hafta yapıyoruz

Tepki Skoru
0
14 hafta yapıyoruz biliyorum ama lk hafta yıllık plan son hafta değerlendirme diye geçiyor biz 2 kişiyiz hoca 6 şar hafta yapın dedi benm sorduğum farklı bi konu şimdi uygulama yapmadığımız hafta yani arkadaşımızın uygulama yaptığı hafta hoca bize farklı plan yazın dedi arkadaşınızınkini koymayın dedi bende diyorumki ayrı koyacaksak ogünkü çocuk gözlemini neye göre yazacağız o gün uygulanan plana göremi kendi yazdığımız plana göremi

Tepki Skoru
0
merhaba   arkadaşlar iyiki bu site varda da hiçbir örnek vermeyen öğretmenlerin yerini dolduruyo tşk ederim şimdiden   arkadaşlar ben  normalde  5 yaş  öğretmenine verildim ama  çok kalabalık olduğu için dağıttım yaptılar  6 yaşa  verildim  eee  uygulama  ben 5 yaşta gözüküyorum  ama uygulama  ve dosya  6yaş   ne olcak
sizce  buro  hocanın gurubunu biliyormudur   yoksa  kalcam hiç uğruna

Tepki Skoru
0
valla staja başlayacaz ama hala okula yazı gelmemiş.okullarınıza yazı gönderildi mi arkadaşlar..

Tepki Skoru
0
sude006' Alıntı:
merhaba   arkadaşlar  iyiki  bu site varda da hiçbir örnek vermeyen öğretmenlerin yerini  dolduruyo tşk ederim şimdiden   arkadaşlar ben  normalde  5 yaş  öğretmenine verildim ama  çok kalabalık olduğu için dağıttım yaptılar  6 yaşa  verildim  eee  uygulama  ben 5 yaşta gözüküyorum  ama uygulama  ve dosya  6yaş   ne olcak
sizce  buro  hocanın gurubunu biliyormudur   yoksa  kalcam hiç uğruna
sevgili sude benim durumum da aynı senin gibi canımm...benim grup öğretmenim 4 yaş öğretmeni ama stajer öğrenci sayısı fazla olduğu için bizi de diğer sınıflara dağıttılar.benim şimdiki sııfım 6 yaş ve ben çalışmalarımı 6 yaşa uygun olarak yapacağım.ama dosyamı 4 yaş öğretmenine teslim edeceğimm..anlatabildim mi?

sende hangi sınıftaysan hangi yaş grubundaysan ona göre yapacaksın çalışmalarını..bir sorun olmayacaktırr...benim geçen seneki stajımda 4.sınıf arkadaşımm 5 yaş öğretmenindeydi ama o benim sınıfımda 6 yaşda staj yaptı ve bitirdi okulu..

sevgiye kalıınn..mtluu kalınn....

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4.sınıf örnek staj dosyası olan var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle