Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

AÖF Okul Öncesi 4. Sınıf Öğrencilerinin Paylaşım Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tepki Skoru
0
ya ben bugün müdüre dedim.''hocam benim stajım var haftada 1 gün izinliyim milli eğitim tarafından''dedim.ama ''öyle bi yazı gelmedi,bana milli eğitimi arayacam''dedi ve ''okulu 1 gün tatil yapamam ,stajer dursun sınıfta senin yerine'' dedi.bu durumda sınıfta çocuklarıma bişey olursa kimden sorulacak anlayamadım.yani benim müdür baya tepki gösterdi bu olaya....
arkadaşlar bende ilk kez 3 yaş grubuyla çalışacağım.stajdaki öğrenciler 3 yaş grubu.nasıl olacak bilmiyom..

Tepki Skoru
0
ARKADAŞLAR BENİM OKULADA YAZI GİTMEMİŞ.ÜNİVERSTEYİ ARADI.BİLGİSAYARDAKİ STAJ YAPACAĞIN OKULUN BELLİ OLDUĞU SAYFA VARYA,ONUN ÇIKTISINI OKULUNUZA VERİN DEDİLER.AMA ÇOK SAÇMA O YAZIDA SADECE NERDE STAJ YAPACAĞIN VE STAJ ÖĞRTM.YAZIYO.KABUL EDERLERMİ ACABA?

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar bende 4.sınıfım ve salı günü uygulama bende bi akıl verin hikayeyi çomak kuklasıyla anlatacaktım ama hikaye uygun değil çomak kuklası yapımına.kart hazırlasam basit olacak.ay la ilgili başka hikayede bulamadım.

Tepki Skoru
0
:thumbsup::merhaba arkadaşlar bende 4. sınıftayım kesinlikle paylaşımlarda bulunalım

Tepki Skoru
0
valla haklısın arkadaşım seninle aynı durumdayım hatta daha beter durumdayım eşimden ayrıldım altı yaşında bir kızım var çalışıyorum kpss okul iş çocuk derken papaz oldum şimdi bide staj ne yapacağımı kara kara düşünüyorum yana döne yeşil ay ile ilgili hikaye arıyorum üstelik yarın uygulamam var ve işin en kötü yanı hakikaten ters bir hocaya düştüm :(

Tepki Skoru
0
merhaba arkadaşlar staj başladı...Hepimize kolay gelsin..Benim staj yaptığım okulda günlük plan yapılıyor ve onun yanında etkinlik planı isteniyor sizinkilerde öylemi ?Herşeyin mükemmel ötesi olması gerekiyor etkinlikleri hazırlarken farklı teknikler kulanıyormusunuz?

Tepki Skoru
0
Etkinlik planı derken bizde herşeyi en ince ayrıntısına kadar yazmamızı istiyorlar. Aynen mükemmel ötesi olmasını istiyorlar herşeyi. Mesela etkinlikleri hazırlarken hikaye de tepegöz, televizyon şeridi kukla falan falan bunların hepsini kullanmamamızı istediler. Özellikle yaratıcılıklarını geliştirecek faaliyetler istiyorlar ya. Bu arada ödtülülerle staj yapıyorum işim çok zor ne kadar iyi olduğunu göstersende malesef öğretmendeki ödtü en iyisi ve en iyisini yapar düşüncesi değişmiyor. Aöfli arkadaşları önemsemiyor bile.Vallahi kolay gelsin Umarım bizim gibi arıza bir öğretmene raslamamışsındır :))

Tepki Skoru
0
selam arkadaşlar ben aöf lüyüm ben 1hafta önceden yapmaya başlıyorum planları tepe gözler hikaye kartları kuklalar her köşe için ayrı metaryal üstelik hocamız yorum yapmıyo iyi ya da kötü diye ve gaziler bizi küsümsüyor siz 5 ders alıyorsunuz biz 10

Tepki Skoru
0
bütün arkadaşlara katılıyorum. 3. sınıfta 24 haftayı bitirdiysem. 4. sınıfım inanın ki 14 hafta kendi kendine biter. çok sıkmayın kendinizi arkadaşlar. yeter ki etkili ve orji,nal faaliyetler bulun işte o zaman hocalar beğenir. ama sorun şu ki elimizde yaptığımız kukla, hikaye kartı vb. bizden alıp okula kaynak sağlamasınlar. sonuçta bizde mesleğimize atıldığımızda elimizde ki kaynakları kullancaz.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 4. sınıf uygulama dosyamız iki dosyamı olcak. geçen yılkiler tek dosya yapmıştı ama. umarım gerçektende el yazısı değildir bari.

Tepki Skoru
0
sude006 bence hiç takam gazilileri önemli olan okuduğun okul değil kendini ne kadar yetiştirdiğin bende ödtülülerle beraber staj yapıyorum.İnan bizden iyi değiller uygulama da çok zorluk çekiyorlar teorikte iyiler ama bana göre bizim için teorik önemli değil çok fazla uygulama daha önemli onun için kimin nerde okuduğu değil neler yapabildiği. inan ilerde bizler onlara göre daha verimli olacağız.

Tepki Skoru
0
arkadaşlarr bu gün uygulama öğretmenim 2 Nisanda dosya teslim etmemiz gerektiğini söylemiş diğer 4.sınıf arkadaşlaraa...konuu hakkında bi bilgisi olan var mııı????ne yapmamız gerekiyorr..doğru dürüst bir bilgi verilmiyorr bizlereeee.....nee olacaakk yaa????

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
İ nisanda dosya teslimi falan yok Nesiye.... Onlar sizi 3'lerle karıştırdı heralde... Ya da senin arkadaşlar yanlış anlamış... 18 mayıs sizin teslim tarihiniz...

yaa hiç bir açıklama yapmıyor denizzz...bişi soruncaa arayın üniversiteyi sorunn diyorr başka bişi yokk..iki dosya teslim edeceksiniz demiş..2 nisanda dosyaları tam istiyorum demiş.demişler biz 4.sınıfızz olsun demişşş..yine de öylee demişş..kafamm çok karıştıı yaaaaa:(:(:(
yanlışş bişii yaparsak da ALLAH KORUSUN kalırsakk bidee...korkmaya başladımm:(:(:(

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
Canım bak şimdi... Okulu ara size benim dediğimi söyleyeceklerdir. İnan hiç birşey bilmiyorlar... Nasıl bizi böyle okullara yolluyorlar onuda anlamış değilim. Madem size böyle birşey söylüyorlar bizim bölümün internetten sitesine girin gösterin. Ayan beyan yazıyor. Öğrencilerin beyinlerini bilmeden ala cula ediyorlar sinir oluyorum...
ya bende böyle senin dediğin gibi söyledim kızlara(hocayı görmek ne mümkün çünkü:().pazartesi günü bi toplantı vardı orada söylemişler galiba.ben 3.sınıfların öğretmenine sordum bize de öyle bilgi geldi
dedi.ne yapacağımıı çokk şaşırdım inan yaaa...sıkıldımm çokk..hiç bi bilgilerii yokk....

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
Sen benim dediğimi de ısrarla... Anlamayana tekrar etmek gerek Nesiye'cim... Çünkü hepimiz merkeze bağlıyız. Bize kimse bu tarz bişey söylemedi. Onlar uydurma söylemişlerdir. Yıllık çalışma planında sorsana mayıs ayının planlarını nereye koyacağınızı! :D O zaman kalır işte karşında. Ayrıca dosya mı yollayacağım de? Ayrıca 2. dönem başladım iki defa dosya mı teslim edeceğim de! Sizcede bu mantığınıza ters gelmiyor mu de! Bak o zaman bişey demeyecektir sana:D:D

Takıl bana hayatını yaşa Nesiye'cim...:p:p:p:D:D
hattaa ne demişş biliyomusun?demişki 12 haftalık planı yapıp dosyaya koyacaksınız.uygulamasanda planını yaz dosyayı tamamla demişş..yada etkinlikleir birleştirin falan filan demişş...gıcıkk oldum yaa...

dedimmm kib benn "arkadaşlarıma sordum ben,herkes benim dediğim gibi diyor.zaten staj 2.dönem başladı nasıl olacak dedimm...benii dinleyenn yokkk:(:(off yaaaa....hafta gelsin de bi daha soraım barii..ne kadar doğru cevap verecek orasıda meçull yaaaaa...

Tepki Skoru
0
denisse' Alıntı:
Senin uygulama hocan kaç yıllık öğretmen? Birde ilk defa mı uygulama öğrencisi alıyor? Bilgin var mı?

Onun bahsettiği şey ancak kar tatillerinde falan staja gidemeyen olursa etkinlikleri falan birleştiriyorlar. Ancak öyle olur ama olağanüstü bir durum olmadıkça olmaz olamaz!

yılını tam olarakk bilmiyorumm amaa epeyyce varr..epeyy büyükk birr hanımm..heralde ilkiz bizz..kobayızz:D:D:Dbi bilgim yokk vallaaa:D:D

ne biliyimm yaa..karıştı iyice ortalıkk:(

Tepki Skoru
0
slm Nesiye ben stajdan bugün geldim yaptıgımıza staj denir mi? onuda tam bilmiyorum ama neysee bugün fatoş ögretmen ve yasemin ögrtmen 2 nisanda dosyanı hazırla dedi. Ayrıca Fatpş ögretmen banada ayrı bir dosya hazırlayacaksın dedi etkinlik örenekleri falan hersey yanii müfettiş geldiğinde benim planımı göseterecekmiş inan bende sıkıldım bu işten yorgunluktan öldüm üzerine 2;5 saat te yol geldimm görüsmek üzere

Tepki Skoru
0
emel_38' Alıntı:
slm Nesiye ben stajdan bugün geldim yaptıgımıza staj denir mi? onuda tam bilmiyorum ama neysee bugün fatoş ögretmen ve yasemin ögrtmen 2 nisanda dosyanı hazırla dedi. Ayrıca Fatpş ögretmen banada ayrı bir dosya hazırlayacaksın dedi etkinlik örenekleri falan hersey yanii müfettiş geldiğinde benim planımı göseterecekmiş inan bende sıkıldım bu işten yorgunluktan öldüm üzerine 2;5 saat te yol geldimm görüsmek üzere

yaa emelcimm herkes 18 mayısta dosya teslimi diyor yasemin hoca neden böyle diyor anlayamadım..neyse benim hazır zaten dosyam.dediklerini yapıcaz artıkk..sana söylemişler yine iyii.ben kızlardan duydum.onlarada ben sordum da öyle söylediler..haberim yoktu yoksa bişidennn...acaba anektodları da koyacakmıyızz..bişi dediler mi???

evett bi dosyada fatoş hocaya vermen gerekiyor.ben haftalık veriyorum.o gün uygulayacağım planı veriyorum kendisine..kendisi stajer geldiği gün plan yapmıyor çünküü...

ALLAH'ım yaa bende öğretmen olmak istiyorumm..öğretmen olmakk stajer olmaktan çokk çokk çokk kolayyy....

bu arada evimizz nasıll olmuşşş:D:D:Dgörüşürüzz canımmm...

Tepki Skoru
0
canım ya anektod falan demediler sanırım konulmayacak evet artık okul bitsin stajer degil tam bir çile arkadasım inan bana, üzerine basa basa 2 nisan dediler benim bazı eksiklerim var simdi onları tamamlamaya calısıyorum okul dersler falan bu hafta içinde hanım efendi mobil istedii uyduruk birsey olmayacakmışş istegi
evet 5 gün stajer geliyor kendi plan yapmıyor gel keyfim gel evinizde güzel olmuş eline saglık canım görüsmek üzereee

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle