Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anneler Günü için Etkinlikler

Tepki Skoru
0
mumluk yaptırcam ve de çiçek bukleti

mumluk için sert şeffaf bardaklarının içine yarısına kadar su koyuluyor. suyun içine inciler pullar atıyor çocuklar. mumları bi cevze içinde eritip suyun üzerine yavaşça döküyorsun en üstede simler döküp süslüyorsun çok farklı ve güzel oluyor. tabiki mumun altındaki su ve pullar çıkmıyor

Tepki Skoru
0
Ben geçen sene cd den masa saati yaptırdım cd nin ön yüzeyine çocukla annenin vesikalık resmini koydurdum altınada canım anneme yazdırdım veliler çok beğendiler küçük bir hatıra oldu

Tepki Skoru
0
:congratulationscut4 arkadaşlar anneler günü için davetiye hazırlıyorum davetiyenin içine yazmak için değişik yazı veya şiirler arıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekürler

Tepki Skoru
0
:36_3_12:Merhaba,

Anneler günü programı arıyorum. İçerik bilgileriyle yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler

Tepki Skoru
0
anneler günü etkinliği arıyorum şimdiden teşekkürler:36_15_4:

Tepki Skoru
0
özel gün kartları ve davetiyeler bölümünde çok güsel etkinlikler gözüme çarptı belki işinize yarayabilir

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar anneler günü için, sesli müzikli ve resimleri bol olan bir slayt arıyorum. Slaytta anne ve çocuk resimleri olsun, foruma baktım güzel şeyler var ama kendime göre uygun bulamadım.
Elinde olan ya da bulabilecek olanlar varsa memnun olurum, teşekkür ederim:)

Tepki Skoru
0
ben var ama siteye yeni üye oldum ve nasıl göndereceğimii bilmiyorum....

Tepki Skoru
0
hocam davetiyeyi hazırladıysanız örneği ekleyebilir misiniz

Tepki Skoru
0
ben var ama siteye yeni üye oldum ve nasıl göndereceğimii bilmiyorum....
Hocam hoşgeldiniz:)
Sayfanın en üstünde dosya ekle başlığı var tıklayın, gözat deyin bilgisayarınızdan dosyayı seçin sonra yollaya tıklayın, çıkan linki kopyalayın ve buraya gelerek cevap bölümüne yapıştırın. anlatması bile zormuş ya:) İnşallah yaprsınız.

Tepki Skoru
0
benimde ihtiyacım var.eğer arkadaş yollarsa hepimize çok ii olur....

Tepki Skoru
0
MERHABA ben ilk defa konu açıyorum. sergi için anneler günüyle ilgili faaliyetler hazırlıyoruz. bu nedenle bana aşağıdaki resimdeki kalıp lazım. bunu öğretmenimiz taramış ama bana sadece kalıbı lazım. umarım elinizde vardır.:(:(
yarına acil lazım.

Resmi büyütmek ve oy vermek için üstüne tıklayın

Tepki Skoru
0
ama ortası renkli.çıktı almayı bende biliyorum. hocamız siyah beyaz olarak istiyor.

Tepki Skoru
0
anlatamadım galiba. kenarlarındaki ve ortasındaki kahverengi yerleri istemiyor hocamız.oaralar beyaz olacakmış.sadece başın kenar çizgileri görünecekmiş siyah. ondan işim zor.yoksa hemen fotokopi çektireceğim yada çıktı alacağım:(

Tepki Skoru
0
bende yapıyorum 2 senedır annemıse turku yu soluolar sonunda cocuklr ellerını arkaya koyuyuor bende ellerıne çıçek werıorum onlarda saekı sonunda annelerıne werıor annelerde ağlıor:D

Tepki Skoru
0
arkadaşlar anneler günü yaklaştı neler yapıyorsunuz anneler günü için hediye özellikle önerilerinizi bekliyoruz.

Tepki Skoru
0
teşekkürler sena arıcı aksesuarla daha da güzel olacağına eminim...

Tepki Skoru
0
MERHABA ben ilk defa konu açıyorum. sergi için anneler günüyle ilgili faaliyetler hazırlıyoruz. bu nedenle bana aşağıdaki resimdeki kalıp lazım. bunu öğretmenimiz taramış ama bana sadece kalıbı lazım. umarım elinizde vardır.:(:(
yarına acil lazım.

Biraz photoshop ile bu hale geldi. Hala ihtiyacınız var mı bilmiyorum ama kullananlar olabilir.. :)

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.