Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anneler Günü için Etkinlikler

Tepki Skoru
0
biraz gec olabılırı ama ben kozalak boyatıp hasır sepetın ıcıne koyup, kenarlarına bocukla susleyip kartını tutma yerını asıp jelatınle sarıcam super oluod aha once de yapmıstım...resmını ıns koyabılırım

Tepki Skoru
0
nerde olursan ol hep seninledir,
bir nimettir anne sevgisi,
henüz yanındayken değerini bil,
kaybedince bilemezsin ne çok özlenir,
......
lisedeyken angelanın kulleri adlı romandan hatırladığım ve her anneler gununde annem için msjladığım bi şiirdir ..umarım işinize yarar hocam..sevgiyle kalın

Tepki Skoru
0
:36_1_6:
ben yaptım ama yükleyemedim buraya! kendime hazırlamış olduklarım var! nasıl yükleyeyim? resim yükleme yerine !

Tepki Skoru
0
Anneler günü için, onlara güzel bir sürpriz hediye olarak nasıl bir etkinlik yaptırabilirim??

Değerli fikirlerinizi bekliyorum.. SeVgİlEr

Tepki Skoru
0
hocam kağıt işleri katagorisinde öğretmenler günü için yapılmış değişik çiçek buket leri var onları yaptırmanızı öneririm

Tepki Skoru
0
cok degısık bı suprız degıl ama.gecen sene ben yaptırmıstım ve velılerın cok hosuna gıtmıstı

anneler gunune yakın bı zamanda
cocuklar cıcek eksınler.menekse mesela.sende paket yaparsın.bence en guzelı bu.bu senede aynı seyı yaptırmayı dusunuyorum :)

Tepki Skoru
0
seramık hamuru verıp sekıller yaptırabılrısın sonra sekıllerın arkasına mıknatıs koyup buzdoLbı susu yaptırabılırsın kuruduktan sonra bayayıp vernıklenebılır daha guzel gorunurr

Tepki Skoru
0
ben daha önce tutkal hamurundan kalpler hazırlamış kurutmuştum çocuklar onları boyadılar aha sonra yapma çiçekler ile etrafı süslediler,ortasına cocuğun ismi altına yazı canım anneme die arkasınada mıknatıss al sana buzdolabı süsü annelerin çok hoşuna gidio tavsiye ederim

Tepki Skoru
0
simli kalın iplerin ucuna yaldızla boyanmış cevizlerle kapı süsü yapabilirsin

Tepki Skoru
0
mukavva üzerine çuval yapıştır.etrafına hamurdan renkli toplar yap.ortaya çocuğun okulda çekilmiş resmini koy

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar okulumuzda anneler gününde velilere çocukların video kayıtlarından oluşan bir sunum hazırlayacağız. Ancak çocuklara yöneltmek üzere ilginç cevaplar alabileceğimiz bir soruya ihtiyacım var,yardımcı olursanız sevinirim....

Tepki Skoru
0
"Anneni neden seviyorsun?" sorusunu sorabilirsin çok ilginç cevaplar çıkıyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar anneler günü hediyesi olarak ne hazırlayabilirim fikirlerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar staj öğretmenim anneler günü için annelere verilecek orjinal çocukların yapabileceği annelere verilcek hediye istiyo çiçeği kabul etmiooo napıcağımı şaşırdım yardılarınız için şimdiden teşekkürler...

Tepki Skoru
1
biz anne kız anne oğul tişörtleri boyamayı düşünüyoruz hazır tişört boyama kalemleri satılıyor onlarla diledikleri resimleri yapacaklar,ama batik de olabilir tabiii.deri çerçeve yapmıştı arkadaşım üçgen çubuklarla,deniz kabuklarıyla süslediler ortaya anne çocuk resmi yerleştirdi güzel olmuştu artık deri parçalarından..vs vs bunlar aklıma gelenler

Tepki Skoru
0
teşekkürler arkadaşlar çerçeve olabilir aslında walla saol ya hatırlattığın iyi oldu

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle