Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anatomi Ve Fizyoloji Dersi Gerekli Mi Sizce?

Tepki Skoru
0
[size=xx-large] böylesine saçma sapan bir dersin okul öncesi gibi bir bölümde neden okutulduğunu merak ediyorum.  [/size]not: bu arada bu saçmadersten kalıyorum:(

Tepki Skoru
0
benimde bir yılımı yedi bu ders iki puanla kalmıştım ama daha sonra 87 alıp geçtim zoooor zor ama ne yapacaksın işte geçiliyormuş...

Tepki Skoru
0
aslında insn ilk başta saçma buluyor sonra anlıyor mecbur yapması gerektiğini evet en çok çocuklarda oluyor kazalar yaralanlanmalar vs başka yolu yok ama insanın severek yapması dersi daha başarılı kılar

Tepki Skoru
0
ben de saçma buluodum başlarda.ama gerçekten bilmemiz gereken şeyler çokmuşş die düşünüorum.ki küçük canavarlar rahat durmuolar.dediğiniz gibi en çok kazalar yaralanmalar çocuklarda oluo.o nedenle arkadaşlar bu dersi sevmek zorundayızzzz..:36_3_3:

Tepki Skoru
0
denisse
sevgili hocam ilkyardım dersi için bu yazdıklarını soylesen amenna... ama fizyoloji ve anatomiden bahs ediyoruz. kaburganın latince isminin costa oldugunu bilsem ne olur bilmesem ne olur??? dersten de kaldım ayrıca...

Tepki Skoru
0
ben vazgectimmmm bu ders coook ama cookk gerekli:))))

Tepki Skoru
0
SAÇMA DİİL ASLINDA BİLEMK LAZIM O KONULARI AMA TIP TA OKUYANLAR GİBİ DİİL ELBETTE:p

Tepki Skoru
0
hep böle oluyo zaten o ders yüzünden sınıfta kalınca gerksiz oluyo
bi de aslanlar gibi o dersi geçince (nerdeeee) işte o zaman gerekli oluyo

Tepki Skoru
0
ve sonuç olarak o dersten 47 alıp bi sene çaktım ve benim için GEREKSİZZZ :))

Tepki Skoru
0
bencede saçma bir ders ya latince kemik ezberleyebiliyorummmmm yada çalışmıyorum çünkü aklıma girmiyorrr zaten bütünlemeye de kaldık anatomidennnnn ee mecbur geçicez eylüldeee iNş...

Tepki Skoru
0
Ben o dersi 90 ve 88 geçtim ezber yaptım şimdi a sı hatırlamıyorum keşke pratikte ilk yardım dersi alsak ne güzel olurdu afö bu kötülüğü var ezber biri anlatmadığı için kulak dolduğu ve pratik yapılsa daha yararlı olcaktır bence

Tepki Skoru
0
ben anatomi dersini çok seviyorum..çünkü ders hocalarımız dr du ve harika anlattılar..evet latince kelimeler vardı;ama aklımıza gelecek her kolaylığı yapıp sundular bize..kadavra bile inceledik harika dakikalardı :):):)

Tepki Skoru
0
Bence çok Saçma Katilmiyorum Onun Yerine Ilk Yardim Gibi Ders Koysalar Daha Ii En Zandan Işimize Yarar

Tepki Skoru
0
ya illaki latince anlamlarını bilmemize
gerek yok bence.bu kadar ince ayrıntıya
girmek çok gereksiz.ehliyet alırken nasıl
ilkyardım dersi veriyorlar.onun biraz daha
kapsamlısı yeter diye düşünüyorum.

Tepki Skoru
0
Benimde bu dersten gözümü o kadar korkuttularki bide sınıfımızdakilerin hepsi kalmşdı sadece iki kişiydik 1. sınıf :) dier dersleri biraz boşlayıp anatomiye çoq çalışmşm sonucunda vizeden 93 alıp rahat etmiştm tabi daha sonra dierlerini kurtarmak zor oldu :)

Tepki Skoru
1
ben de saçma olduna katılmıyorum..kendimizi vücudumuzu tanımak zorundayız..
mezun olalaı baya oldu ama en sevdiğim derslerden biriydi..
notum aa y dı. hehehehe

Tepki Skoru
0
denisse hocam aynen size katılıyorum ilk başta bende ön yargıyla yaklaştım fakat sonra önemini kavradım ve90 la geçtim

Tepki Skoru
0
bu sene tekrar alıyorum dersi hocası degismis. eski hoca kadar sıkmıyo diyolar ama bakalım...

Tepki Skoru
0
:hhf: bu ders gerçekten çok gereksiz. biz tıp okumuyoruz ki anatomi neyimize? onun yerine ilk yardım veya başka yararlı bir ders olsaydı keşke. malesef o ders yüzünden 3. sınıfa geçemedim:(

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle