[size=xx-large] böylesine saçma sapan bir dersin okul öncesi gibi bir bölümde neden okutulduğunu merak ediyorum. [/size]not: bu arada bu saçmadersten kalıyorum
aslında insn ilk başta saçma buluyor sonra anlıyor mecbur yapması gerektiğini evet en çok çocuklarda oluyor kazalar yaralanlanmalar vs başka yolu yok ama insanın severek yapması dersi daha başarılı kılar
ben de saçma buluodum başlarda.ama gerçekten bilmemiz gereken şeyler çokmuşş die düşünüorum.ki küçük canavarlar rahat durmuolar.dediğiniz gibi en çok kazalar yaralanmalar çocuklarda oluo.o nedenle arkadaşlar bu dersi sevmek zorundayızzzz..:36_3_3:
denisse
sevgili hocam ilkyardım dersi için bu yazdıklarını soylesen amenna... ama fizyoloji ve anatomiden bahs ediyoruz. kaburganın latince isminin costa oldugunu bilsem ne olur bilmesem ne olur??? dersten de kaldım ayrıca...
bencede saçma bir ders ya latince kemik ezberleyebiliyorummmmm yada çalışmıyorum çünkü aklıma girmiyorrr zaten bütünlemeye de kaldık anatomidennnnn ee mecbur geçicez eylüldeee iNş...
Ben o dersi 90 ve 88 geçtim ezber yaptım şimdi a sı hatırlamıyorum keşke pratikte ilk yardım dersi alsak ne güzel olurdu afö bu kötülüğü var ezber biri anlatmadığı için kulak dolduğu ve pratik yapılsa daha yararlı olcaktır bence
ben anatomi dersini çok seviyorum..çünkü ders hocalarımız dr du ve harika anlattılar..evet latince kelimeler vardı;ama aklımıza gelecek her kolaylığı yapıp sundular bize..kadavra bile inceledik harika dakikalardı
ya illaki latince anlamlarını bilmemize
gerek yok bence.bu kadar ince ayrıntıya
girmek çok gereksiz.ehliyet alırken nasıl
ilkyardım dersi veriyorlar.onun biraz daha
kapsamlısı yeter diye düşünüyorum.
Benimde bu dersten gözümü o kadar korkuttularki bide sınıfımızdakilerin hepsi kalmşdı sadece iki kişiydik 1. sınıf dier dersleri biraz boşlayıp anatomiye çoq çalışmşm sonucunda vizeden 93 alıp rahat etmiştm tabi daha sonra dierlerini kurtarmak zor oldu
ben de saçma olduna katılmıyorum..kendimizi vücudumuzu tanımak zorundayız..
mezun olalaı baya oldu ama en sevdiğim derslerden biriydi..
notum aa y dı. hehehehe
:hhf: bu ders gerçekten çok gereksiz. biz tıp okumuyoruz ki anatomi neyimize? onun yerine ilk yardım veya başka yararlı bir ders olsaydı keşke. malesef o ders yüzünden 3. sınıfa geçemedim