Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anatomi Ve Fizyoloji Dersi Gerekli Mi Sizce?

Tepki Skoru
0
bence yaramaz ben doktor veya hemşire olmıycagım
tabiki ne hemşire ne de doktor olmayacaksınız.zaten aldığınız o kısıtlı konularla hastabakıcı bile olamayacaksınızda.o zaman olacağınız ünvanı durun ben söyleyeyim size.

"okulöncesi öğretmeni olacaksınız."

bu bakımdan hedef kitleniz 4-6 yaş olacak muhtemelen.
*bu yaşlarda çocuk yerinde duramaz.enerjisi tahmin edemeyeceğimiz boyuta ulaşır.
*hareket herzaman zararsız olmuyor tabiki.hatta denge kavramları gelişmediği için %65 civarında arkadaşlarıyla oynadığı zaman ağlama sesi duyarsın.yani düşmüş olur.
*bu düşmelerde takdir edersinki yaralanmadan atlatılmıyor çoğu zaman.peki neler oluyor bu yaralanmalar.burun kanamaları,kafa travmaları,soyulmalar,diz kanamaları,kol-ayak kırılmaları vs. şimdi sen yine diyeceksinki:
"iyide ben doktor değilim bakamamki çağırrım doktoru o tedavisini yapar."
işte bende diyorumki görev yerin herzaman metropol olmayabilir.herkes büyükşehirlerde öğretmenlik yapamayacak.yani doktor değil bakkal bile bulamyabilirsin imkanlar geniş değil.o çocuğa yapabileceğin bişiler olmalı o anda.veli yakana yapışırsa ne oldu bu çocuğa derse diyecek cevabın olmalı.en azından vicdanına hesap verebilmelisin.
yoksa kimseden doktor olması beklenilmiyor...

Tepki Skoru
0
çoook zorr anlamadıgım şu daha ılk unıtelere çalıştım gerçıdde orada ılkyardım konusu yokkı ıç organlarının latınce ısmı dolu ben ıçını açıp bakmıcmkı çocugun onun yerıne ılkyardım dersı olsaydı daha mantıklı olurdu ... ben sevmedım bu dersıı
hocam dersin zor olması ayrı konu.4.sınıfta ilkyardım dersiniz zaten var.o dersin içeriğide de sistemler var.bu konuları genel anlamda bilmek 4. sınıfa hazırlıyor bizi.tıp dili kavramları latince biliyorsun.o zaman ilkyardım dersi de mi saçma oluyor!!!
latince kavramları genel anlamda bilmemiz gerek en azından kulak dolgunluğu şart.
zaten günlük hayatta da farmakolojik anlamda lazım oluyor latince.ilaçların adları latince biliyorsunuzki.

Tepki Skoru
0
bazı yerlerde fazla detaya ınılmıs ama bencede gereksiz bi ders diil bnm cok işime yaradı cok severek ve eglenerek calısmıstım ckda ii notlar aldımm gectımm bnce sevemıorum yerıneeee nasıl daha fazla calısıp ögrenebılırım dierek kendımızı calısmaya kısıtlamamlıyız arkadaslar hade kolay gelsın:))))))))))

Tepki Skoru
0
bencede gayet gerekli bir ders ama daha yalın bir dille anlatılırsa daha hoş olacak gibi geliyor bana

Tepki Skoru
0
Eslem Nur A Katiliyorum Olsun Ama Daha Yalin Bir Dille Olsun Demi Verdikleri Konular çocuklar üzerinde Fazla Uygulanamiyor

Tepki Skoru
0
iyide arkadaşlar. bu derslerde hagi kazalarara nasıl müdahale edileceği anlatılmıyor ki. orhanların kasların latince isimlerini soruyor. eğer sölediğiniz gibi olsa amenna :)

Tepki Skoru
0
biz hep latince kemik isimlerini öğrendik. şu an 3.sınıfım.2sene önce görmeme rağmen hiç bir kelime hatırlamıyorum. ben bu dersten bir şey kazanmadım. bence gereksiz

Tepki Skoru
0
3. sınıftayım konuyu acalı 2 sene olacak ben hala dersi veremedim... su an vizesine hazırlanıyorum. hala hicbir sey bilmiyorum dersi 80-90 la gecen arkadaslar gibi...

Tepki Skoru
0
anatomi ve fizyoloji dersi birleşti
anlamıyorum
lütfen yardım pls

Tepki Skoru
0
çok saçma ve çok gereksiz bi ders bence bize ne gibi bi yararı olabilirki bunun sırf kredi dolsun diye koymuşlar sanki

Tepki Skoru
0
ben daha yeni kazandım aöf okul öncesini :36_7_8: ama bu dersten çok gözüm korktu :36_11_13:

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle