Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Anasınıfında karne

Tepki Skoru
0
bencede karne verilsin çünki diger ögrenciler alınca bunlarında zoruna gidebilri çogu çocuk ister bence verilsin :)

Tepki Skoru
0
okulöncesi eğitim kurumları yönetmeliğinde karne adı altında hiçbir belge verilemez diye yazıyor.artık e-okulda girip çıktısını ailelere verecekmişiz.yönetmelik böyle diyor.

Tepki Skoru
0
bence de karne verilmeli çocuk gelişim raporunda ne yazdığını anlayamadığı için onu görsel olarak mutlu edecek bir materyal olmalı diye düşünüyorum gelişim raporu ebeveyn için gönderilmeli çocuk için ise mutlu bir karne...

Tepki Skoru
0
arkadaşar. gelişim raporu e okul da 300 kelimeyi geçmiyor. e okula özetini yazacağım velilere de bu e okul çıktısı verilecek sadece . önetmelikte ve bize gelen müfettişlerde böyle istiyor.

Tepki Skoru
0
evt karne veriliyorum...gelişim raporları kazanım değerlendirme formuna göre hazırlanıyor yani yani her 2 dönemde veriyorum..verilmesinden de yanayımm inannın çok mutlu oluyolar da velilerde öğrencilerde...
haklısınızda okul öncesi kurumlar yönetmeliğinde kesinlikle karne verilmiycek bunun yerine e okuldan katılım belgesi verileceği yazıyor malum öylede olunca "
Öğrenci Dosyası, Gelişim Raporu ve Katılım Belgesi(13)
Madde 56- (Değişik: 31.7.2009/27305 RG) E-okul sisteminde her çocuk için öğrenci dosyası tutulur.
Bu Yönetmeliğin 55 inci maddesindeki kazanım değerlendirme dosyası bilgileri doğrultusunda hazırlanan Gelişim Raporu (EK-10), her dönem sonunda e-okul sistemine işlenerek bir örneği veliye verilir.
Okul öncesi eğitimini tamamlayan veya okul öncesi eğitim kurumlarına en az bir eğitim yılı devam eden çocuklara, e-okul sisteminde düzenlenen Katılım Belgesi (EK-11) verilir. Çocukları başarılı veya başarısız gösteren; karne, diploma ve benzeri adlar altında hiçbir belge verilemez."

Tepki Skoru
0
arkadaşlar banada karne lazım vermem gerekiyor çocuklar gelişim raporundan anlamazlar onlar için görsel olması lazım mutlu olsunlar yayın evleri kaldırmış lütfeeeeeeeen yardımmmmmmmmmmmmmmmm

Tepki Skoru
1
kitapçılarda bolca var hocam gelişim değerlendirme raporu başlığında olanlardan mesela.Yoksa elde hazırlıcaksınız madem bu kadar vermem gerek diye düşünüyorsunuz

Tepki Skoru
0
Karne verilmez,resmi olarak yasak da zaten...ben de vermiyorum...bazıları abartıp yarı yıl sonunda diplama bile veriyorlar.
Ayrıca velilerin her hoşuna giden de yapılmaz,her zaman doğru şeyden hoşlanmayabiliyorlar.Ben çocuklara gelişim raporlarını gösterip,bunlar aileleriniz karneleri.Sizlerin karneye ihtiyacı yok.çünkü hepiniz çok akıllı ve zeki çocuklarsınız,isteyince de her işi başarıyorsunuz.Sadece ailelere karne veriyorum.Sizinle ne kadar ilgilendikleri,ilgilenmeleri gerektiği yazıyor burada.Bunları onlara siz vereceksiniz,anne babalarınıızn karnelerini hazırlayalım hadi diyorum.Çocuklarla beraber süslüyoruz,daha çok hoşlarına gidiyor.Hazırladığım küçük tatil hediyelerini de beraberinde veriyorum.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle