hamile olduğumu öğrenir öğenmez doktora gittik.testler tahliller yapıldı.herşey normaldi.artık bebeğimizin geleceği günü beklemeye koyulduk.ama bebeğimiz cinsiyetini belli etmiyordu ama doktorumuz kıza benzetiyordu.bende kızım olmasını çok istediğim için çok mutluydum.ismini ve kıyafetlerini bile hazırlıyorduk.yanlız bana doktorumuz dışında herkes oğlun olacak diyordu.alıkveriş yaptığımız yerdeki tezgahtar kız bile oğlun olacak ve sen gelip kıyafetleri değiştireceksin diyordu.ve sonunda son kontrol günümüz geldi doktorumuz da herkesin dediği şeyi söyledi artık oğlumuz olacaktı.doğrusu ilk duyduğumda öyle şok olmuştum ki oturup ağladım.doktorumuza bile çok kızdım benim kızım olacak ben erkek çocuk istemiyorum dedim.1 haftalık üzüntüden sonra kabullendim ve aldığımız kıyafetleri değiştirmekle başladık.simay olarak düşündüğümüz ismi değiştirdik.ve ahmet anıl olmasına karar verdik.bizim memlekette hala dedenin ismi toruna konulur.bende kendi babamın ismini koymak istediğim için oğlumuza iki isim koymak zorunda kaldık.bir dedenin adı diğer dedeninde soyadını koyup iki tarafında gönlünü aldık.sezaryenle doğum olacağı için birkaç gün öncesinden doğum gününe karar verdik.ama oğlum acele etti ve doğuma gideceğin günün gecesinde sancılarım başladı.bende doğum heyecanından karnım ağrıyor sanıyorum.hemen kitaplarımı okumaya başladım .kitaba göre doğum zamanım gelmişti.sabahın 6sında doktorumuzu hastaneye çağırdık.ama daha doğuma vardi sonunda sabah 9 .30 da oğlum dünyaya geldi.narkozun etkisiyle ben bu çocuğu istemiyorum benim kızım olacaktı diye çok ağlamışım.kendime geldiğimde eşim başımda ağlıyordu.tabi annem ve kayınvalidemde senvinçten gözzyaşlarına boğulmuşlardı.çocuğumu kucağıma almak istedim.onu kucağıma aldığımda öyle mutlu oldumki anlatamam.tarifsiz bir duygu.ancak yaşayanlar beni anlayabilir.allah herkese bu duyguyu tattırsın.dünyalar sizin oluyor ve bu mimicik bebeğin sizin olduğuna bile inanamıyorsunuz.ben hamile olduğumu öğrendikten sonra kalın bir defter aldım.oraya yaşadığımız tüm ilkleri not alırım.oğlumun ilk gülüşü,anne deyişi, ilk yürümesi kısacası aklınıza gelebilecek tüm ilkler kayıtlıdır.oğlumun ilk tırnakları ve ilk traşından saçı bile vardır.çünkü oğlum doğduğunda sarışın ve mavi gözlüydü.zamanla saç rengi ve göz rengi değişti.oğlum doğduğunda sapsarı ve iki gözünde toplam 6 tana kipriği olan bir bebekti.saçıda yoktu.uzun bir sürede olmadı.herşeyiyle o benimde.bitanemdi canımdı.ona olan sevgimi anlatacak kelime bulamıyorum.onu çok seviyorum.çok uzattım galiba.