Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ahmet anıl

Tepki Skoru
0
Allah her ikinizinde çocuüğğuna uzun ömürler versin çok tatlılar maşallah sizler çok şanslısınız pırlanta gibi çocuklarınız var

Tepki Skoru
0
canım benim sağol allah sizlerede böyle pırlantalar versin inşallah

Tepki Skoru
0
wallah bir solukta okuduk.amca kızıyla ekrana yapıştık.en iyisi bi mail atalım dedik.Bu galiba ççokkk güzel bir duygu olmalı.Allah bu duyguları bizede tattırır inşallah.umarım çok ve hayırlı bir ömrün olur Ahmet Anıl.(inşallah evliliğinide görürsünüz.:))

Tepki Skoru
0
inşallah.allah seninle amca kızına da hayırlı bir eş ve çocuk versin.

Tepki Skoru
0
okurken inanılmaz duygulandım, Allah Ahmet Anıl'ı sizlere bağışlasın bu nasıl bir duygu yaa inanamıyorum.....

Tepki Skoru
0
GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL ANLATMIŞSIN ÇOK BEĞENDİM AHMET ANIL ÇOK ŞANSLIYMIŞ SENİN GİBİ BİR ANNESİ OLDUĞU İÇİN İNŞALLAH ALLAHIM BİZEDE NASİP EDER BU DUYGUYU YAŞAMAYI İKİNİZEDE ALLAH UZUN ÖMÜR VERSİN

Tepki Skoru
0
ilginiz için teşekkürler.bu duyguyu anlatmak imkansız yaşamanız gerekir.allah sizlerede bu duyguyu yaşatsın inşallah.

Tepki Skoru
0
Çok güzel anlatmışsınız gerçekten . Bunları bizimle paylaştığınız için teşekkürler . Allah analı-babalı bir ömür huzurla yaşamayı nasip etsin. Annelik çok özel bir duygu ,bir bedende başlayan bu yolculuğun sonunda herşeye değiyor sanırım. Bütün annelerin dediği şey gerçektir herhalde : '' Onu kucağıma aldığımda her şey değişti '' ,tabi yaşayınca anlaşılacak :):):)

Tepki Skoru
0
:) aslında biz bu cinsiyet işini
çok büyütüyoruz.. bebeğimizin sağlıklı ve
hayırlı olması herşeyden önemli tabikii.. ama
insan nefsi o an devreye giriyor...Allah bebeğinize
hayırlı sağlıkı uzun ömürler nasip etsin inşallah...

Tepki Skoru
0
mehtapçığım öncelikle ALLAH uzun ömürler versin yavruna, sana ve tüm sevdiklerine...2.çocuğunu sanırım kız istiyorsun belki saçma gelecek ama çin takvimini hiç duydunmu bilmiyorum.hamile kaldığın aya ve yaşına göre bebeğin cinsiyetini ayarlayabiliyorsun (takvime göre yani) Valla ben şimdiye kadar dogum yapan tüm tanıdıklarımı kontrol ettim hepsi dogru.tesadüfmüdür bilmem.mesela ben bu senenin kasım veya aralık ayında düşünüyorum.O aylarda kıza denk geliyo.zaten kız istiyoruz.(tabi RABBİM ne uygun görmüşse o olacak) ama denemekte yarar var,bişey kaybedilmez....KOCAMAN ÖPÜLDÜNÜZ....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle