Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustosta bizden ne kadar alım olur arkadaşlar

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar memurlar nete giriyormusunuz bilmem ama memurlar net çalkalanıyor 23 bin rehper öğretmen alınacakmış bütün gazetelerde yazıyo eğer onlardan bu kadar alınırsa bizden taş çatlasın 1000 kii alır ve buda bizim sonumuz olur şuan çok üzgünüm

Tepki Skoru
0
arkadaşım öyle haber verip milleti huylandırma gir kpss alan bazında branş sıralamasına kaç mezun veriyor öğren meb okadar ihtiyaç var diyor ama okadar mezun yok atayacak binküsürde toplam mezun sayısı çalkalansa ne yazar aynı site okulöncesi mezunları yetmiycek sınıfçılardanda atanacak diyor sen kalkmış bizden 1000 kişi alınır diyorsun hiç mantıklı değil

Tepki Skoru
0
panik yok arkadaşım böle bişey mümkün mü sayı kaç olur bilemeyiz ama bu yıl da revaçta olacak olan tek bölüm okul öncesidir...

Tepki Skoru
0
malesef ben okdar rahat olamıyorum 23 bin rehper öğretmeni alınırsa ne kadar alabilirki okulöncesi ben kimseyi huylandırma değilim böyle birşey olursa bizim için ve diğer branşlar için çok kötü olucak diyorum tabi ben hep olumusuz düşündüm ve ona göre ders çalışıyorum

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlar memurlar nete giriyormusunuz bilmem ama memurlar net çalkalanıyor 23 bin rehper öğretmen alınacakmış bütün gazetelerde yazıyo eğer onlardan bu kadar alınırsa bizden taş çatlasın 1000 kii alır ve buda bizim sonumuz olur şuan çok üzgünüm
o haber yalanlandı canınızı sıkmayın arkadaşım...

Tepki Skoru
0
hocam haber7 gazetesi sonra memuruz bizde aklıma bunlar geliyo ama çoğu yerde yazıyor ateş olmayan yerden duman çıkmaz diyorum ben

Tepki Skoru
0
arkadaşım 23 000 rehberlik bir anda atamaz bakan ne dediğini kendide anlamıyorki belkide mezun sayısını söylemiştir o anda yada diyelimki atadı en az 10 000 de bizden atar 7 000 de diğer branşlara paylaştırır.diğer branşlar için çok üzülüyorum.çünkü bi konuşmasında sınıfçıların çok fazla olduğunu ihtiyaç olmadığını söylemişti.ama yinede hiç bişey belli olmaz çalışmaya devam.hayırlısıyla olacak .

Tepki Skoru
0
ben bu mebe hiç güvenmiyorum olsa olur bekliyorum artık

Tepki Skoru
0
HERKESE GÜNAYDIN BÜTÜN ANNELERİN GÜNÜ KUTLU OLSUN.GÜZEL GÜNLER BİZİ BEKLİYOR KADROSUZ SON ANNELER GÜNÜMÜZ OLACAK İNŞALLAH .benimde annemsiz ikinci yılım ...

Tepki Skoru
0
elfida arkadaşım kpss başvuruları için demiştim ben onu.bencede bir anda 23000 alım olmaz bizimki gibi senelere bölüp yaparlar. okulöncesini zorunlu yaptı sanmıyorum bizden alım az olmaz bence. yoksa bütün okullar boş kalacak ya

Tepki Skoru
0
üzbinlerce öğretmen adayı yaz atamalarını beklerken, Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'dan çarpıcı mesajlar geldi. Okullarda net olarak 72 bin 668 öğretmen ihtiyacı olduğunu söyleyen Nimet Çubukçu, buna karşın KPSS sonucu verilerine göre 312 bini aşkın adayın atama beklediğini bildirdi. Meclis'te bir soru önergesini cevaplandıran Bakan Nimet Çubukçu, geçtiğimiz günlerde yaptığı değerlendirmede de, bu yıl 40 bin yeni öğretmen atanacağını açıklamıştı. Yeni öğretmenlerin 10 bininin Haziran ayında, 30 bininin de Ağustos ayında atanması öngörülüyor. Bakanlık bunun için önümüzdeki günlerde kanuni bir düzenleme çıkarmak için hazırlık yapıyor. İhtiyacın tamamlanması için 32 bin öğretmen ataması daha yapılacak.arkadaşlar bu haber için yorumunuzu bekliyorum

Tepki Skoru
0
ayrıca moraliniz bozmayın rehber öğretmen atamaları içn 25 il zorunlu oldu bizdende açık çok bu açığı ücretilerle kapatmaları mümkün değil

Tepki Skoru
0
elfida arkadaşım kpss başvuruları için demiştim ben onu.bencede bir anda 23000 alım olmaz bizimki gibi senelere bölüp yaparlar. okulöncesini zorunlu yaptı sanmıyorum bizden alım az olmaz bence. yoksa bütün okullar boş kalacak ya
sağol cevabın için sonradan kafamı toparlayınca anladım,bunlar insanda kafa bırakmadılarki çalışamıyoruzda doğru dürüst bi açıklama yapsa kadın çıldırdı ama rahat olun bunlar bi öyle bi böyle tepki çekmemek için konuyu dağıtıyorlar görürsünüz ben hep söylüyorum bu sene bizi atamak zorunda siz çalışmanıza bakın herşey olacağına varır...

Tepki Skoru
0
evet arkadaşım ya kafa bırakmadılar bizde. sınavın steresti bizden alım az mı çok mu olur bu sene atanır mıyım acaba düşünüp durmaktan ders bile çalışamıyorum artık. her gün siteye girip bakıyorum bizle ilgili değişik bir haber varmı diye.memuruz nette 23 000 rehber öğretmen alımını duydum iyice bozuldu moralim ama o kadar mezun yoktur diye düşünüyorum hepsini bu yıl almazlar herhalde.birde ordaki yorumları görseniz okulöncesine ve rehber öğretmenlere düşman kesildiler ya.bende yazdım yorumumu sizde yazın hakkımızı orda da savunun.

Tepki Skoru
0
boşver hocam hiç yorum yapmamak bazen herşeyi anlatır moralinizi bozmayın,onlara da yazık gerçekten çok çalışıyorlar bize saldıracaklarına sisteme baskı yapsalar kpss kalkar herkes kurtulur.hayırlısını diliyorum herkes için

Tepki Skoru
0
arkadaşlar meb in sitesinde okul öncesi genel müdürlüğünün 2010_ 31 nolu genelgesi yayınlanmış dün, inceleyin isterseniz .81 ilin valiliğine gönderilen bir yazı...

Tepki Skoru
0
bakın size 44 puanla ataması yapılan bir arkadaş bir siteden alıntı onceokulönceciyiz yorumu siz yapın

evet oldu bitti artık konusmanın yazmanın anlamı yok belki ama inanın çok zoruma gidiyor.Arkadaşlar bazı konuların içeriğinde geçen yazışmalarda görüyordum ''Sözleşmeli puanı 46da kaldı bir arkadaşım 44 ile Sakaryaya atandı hayır yalandır kulakltan dolma bilgilere inanmayın mümkün değil''....Gibi gibi bir çok yazışmalara şahit oldum. Şimdi vereceğim linki lütfen imceleyin tasarı dersanesinin hazırlamış olduğu başarı tablosu ve yalan olma ihtimali yok çünkü tablonun en son sayfasında Bitlise atanan Olcay Baş benim ev arkadaşımdır. Yani tablo doğru en altta ismi geçen arkadaş 44 puan ile Sakaryada...

İnanmıyorum mümkün değil diyenler için sizlerle paylaşmak istedim. Maalesef bu ülkede her şey mümkün...

http://www.tasari.com.tr/upload/image/2009-2ATAMA.pdf
[FONT=Arial,Bold][FONT=Arial,Bold]
[/FONT][/FONT]

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00