ya arkadaşlar memurlar nete giriyormusunuz bilmem ama memurlar net çalkalanıyor 23 bin rehper öğretmen alınacakmış bütün gazetelerde yazıyo eğer onlardan bu kadar alınırsa bizden taş çatlasın 1000 kii alır ve buda bizim sonumuz olur şuan çok üzgünüm
ARKADAŞIM ne başvurusu başlıyor bi yazarmısın iyice kafam karıştı hayırlısı bakalım.Pazartesi başvurular başlayacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve hepimiz atanırız arkadaşlar.
o haber yalanlandı canınızı sıkmayın arkadaşım...ya arkadaşlar memurlar nete giriyormusunuz bilmem ama memurlar net çalkalanıyor 23 bin rehper öğretmen alınacakmış bütün gazetelerde yazıyo eğer onlardan bu kadar alınırsa bizden taş çatlasın 1000 kii alır ve buda bizim sonumuz olur şuan çok üzgünüm
arkadaşım 23 000 rehberlik bir anda atamaz bakan ne dediğini kendide anlamıyorki belkide mezun sayısını söylemiştir o anda yada diyelimki atadı en az 10 000 de bizden atar 7 000 de diğer branşlara paylaştırır.diğer branşlar için çok üzülüyorum.çünkü bi konuşmasında sınıfçıların çok fazla olduğunu ihtiyaç olmadığını söylemişti.ama yinede hiç bişey belli olmaz çalışmaya devam.hayırlısıyla olacak .Atama - KPSS | Atama Bekleyen Rehber Ö?retmenlere Müjde | Habermeb, Meb, Ö?retmen, Personel Meb, Sözle?meli, Mebbis, 657 memur, Atama, Kpss, Memur al?m? bu başka sitenin haberi ve bugün gazetesi çıkarmış bu haberi
sağol cevabın için sonradan kafamı toparlayınca anladım,bunlar insanda kafa bırakmadılarki çalışamıyoruzda doğru dürüst bi açıklama yapsa kadın çıldırdı ama rahat olun bunlar bi öyle bi böyle tepki çekmemek için konuyu dağıtıyorlar görürsünüz ben hep söylüyorum bu sene bizi atamak zorunda siz çalışmanıza bakın herşey olacağına varır...elfida arkadaşım kpss başvuruları için demiştim ben onu.bencede bir anda 23000 alım olmaz bizimki gibi senelere bölüp yaparlar. okulöncesini zorunlu yaptı sanmıyorum bizden alım az olmaz bence. yoksa bütün okullar boş kalacak ya