Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustosta bizden ne kadar alım olur arkadaşlar

Tepki Skoru
0
arkadaşım o.ö öğretmeni niye olmasın atanamayan 4-5 bin bir okadar da mezun olacaklar var .Ayrıca emircik arkadaşım ağustos ataması sözleşmelilere yönelikse neden kpss sınavından sonra atasınlar ki eğer öyleyse dışardan hiç kimse sınava girmesin boş yere bu eziyetide çekmesin

Tepki Skoru
0
bende hazirenda 10 bin öğretmen ataması olcakmış diye duydum ama okul öncesi öğretmeni olmadığı için 5 bin tane açık öğretim mezununu alcaklarmış ağustos atamalarında daha az alırlar bu sene iyi bir puan almak lazım.[/QUOT
Arkadaşım haziranda olacak olan atama sözleşmelilerin kadroya geçmesi değilmi nasıl okulöncesi öğretmeni yok ya biz burdayız bekliyoruz atanalım diye 5bin mezun 25 ile yetermi ki o kadar alacaklarmış geriye kalanlar ne olacak peki.

Tepki Skoru
0
bende hazirenda 10 bin öğretmen ataması olcakmış diye duydum ama okul öncesi öğretmeni olmadığı için 5 bin tane açık öğretim mezununu alcaklarmış ağustos atamalarında daha az alırlar bu sene iyi bir puan almak lazım.
maşallah herkes her biyerden bişeyler duymuş aslı astarı olmayan,resmi açıklama olmadan nasıl böyle yorumlar yazıyorsunuz şaşıyorum,ayrıca şu söylediğin 'okulöncesi öğretmeni olmadığı için açıköğretim mezunlarını alıcaklarmış' sözü çok tuhaf eğitimli insanlarız hepimiz,ne demek yani örgün öğretimli mezunu kalmayınca mı açıköğretim mezunlarını alıcaklarmış,ne demek okulöncesi mezunu kalmayınca açıköğretimlileri alıcaklar,onlar okulöncesi mezunuda açıköğretimliler ne oluyo arkadaşım,haa elimizde okulöncesi mezunu kalamdı bari şu açıköğretimlileri atayalım mı dicekler,böyle bir saçlalık olamaz,ücretli,sözleşmeli,kadrolu ayrımı yetmezmiş gibi şimdide örgün öğretimliler açıköğretimliler ikilemi mi yaşanıcak,ne kadar saçma bir duyum almışsınız,aynı branşanız hepimiz,örgünöğretim mezunu kalmadı açıköğretim mezunu atanacak derken açıköğretimlileri ikinci sınıfmış gibi bir tabir kulllanmanızda ayrıca bir tuhaflık zaten

Tepki Skoru
0
herkez kafadan birşeyler söylüyo 2 ay kaldı hakkımızda hayırlısı olur inş

Tepki Skoru
0
Niye ayrım yapılır ki örgün eğitim açıköğretim diye hepimiz okulöncesi mezunuyuz.Benim bir akadaşım açıköğretim mezunu geçen yılki atamada önce sözleşmeli gitti yozgata 1 ay sonrada kadroya geçti urfada şimdi ne şimdi devlet sen açıköğretimde okudun seni almayız mı dedi.Kız çalıştı kazandı işte. Lütfen kimseyi küçük görmeyin.ATAMASI YAPILMAYAN ARKADAŞLARIM ALLAHIN İZNİYLE İNŞALLAH HEPİMİZ ATANACAĞIZ. İki ay sıkı çalışınki yüksek puan alıp atanalım.HERKESLERE KOLAYLIK VERSİN.ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 15000 bende duydum ve okudum.inşallah bütün arkadaşların ataması yapılır ve mesleğimizin hak eden değeri bulur.inşallah bu rakam doğrudur.

Tepki Skoru
0
açık öğretim mezunuyum şimdide sözleşmeli öğretmenim bu ayrım ne demek anlamıyorum hepimiz aynı eğitimi alıyoruz bence herşeyin başı çocukları ve mesleğini sevmek lütfen bu şekilde ayrımcılık yapmayalım eğitimciliğe yakışmıyor.
herkezin bu mesleği sevgiyle yapması ve herkezin atanması ümidiyle.

Tepki Skoru
0
abbas güçlünün sitesinde geçen hafta yazıyordu meb personelindede vardı.ama haberin resmi bir haber olup olmadığını bilmiyorum

Tepki Skoru
0
tşk ederim arkadaşım.bende açıköğretim mezunuyum ama hala ücretliyim .9 yıldır çalışıyorum mesleğimi severek yapıyorum. inşallah 15 bin alım doğrudur ve sayı kesindir de.

Tepki Skoru
0
bu haberi memuruz nette gördüm gerçeklik payı varmı tartışılır

Tepki Skoru
0
yok hocam bi iki hafta önce memuruz netin ana haberlerindendi okdar yoksa resmi bi açıklma değildi

Tepki Skoru
0
arkadaşlar bende gördüm o haberi hatta okulöncesi adlı bir zatı arkadaş dadıları başımıza öğretmen ediyorlar diye bir yorum yapmış bende cevabını verdim (gülşah) isimli olan benim.inşallah doğrudur ya.herkes atanır.

Tepki Skoru
0
yani 15bin alımmı olucak çok değilmi arkadaşlar zaten tek seferde atama yapılacak o da 30bin kişi alınacak yarısı o.ö. olacağını sanmıyorum inş.olur derim ben ama bence bu rakam çok dalga geçmek için yazmış olabilirlermi acaba?

Tepki Skoru
0
arkadaşım yazıyorda doğru mu değil mi ? bilmiyorum.bekleyip göreceğiz artık.zorunlu oldu 25 il daha katıldı alım fazla olmazsa yuh derim artık

Tepki Skoru
0
Sözleşmelilere kadro verileceği sözü dolaşıp duruyor, ne kadar doğru bilmiyorum ama seçim de yaklaştığına göre büyük ihtimalle verilir. Atamalardan önce verilirse, sözleşmeliler önünüzden çekilmiş olur. 25 civarı daha okul zorunlu eğitime geçecek, 2014 yılına kadar bütün Türkiyede tamamlanmış olacak, çoğu köy okullarında hatta merkezlerde bile anasınıfı olmayan okul var, ayrıca yönetmelikte yazdığına göre okulöncesinde taşımalı eğitim yasak. yani 10 kişi bile olsa bir belde yada köyde sınıf açılacak, şansınız çok bence. inşallah gönlünüze göre olur..

Tepki Skoru
0
Pazartesi başvurular başlayacak inşallah hepimiz için hayırlısı olur ve hepimiz atanırız arkadaşlar.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle