Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Ağustosta bizden ne kadar alım olur arkadaşlar

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar açık çok diyorlar, okulöncesini zorunlu yaptılar ağustos ayında ne kadar alım olur sizce bir bilgisi olan varmı

Tepki Skoru
0
valla arkadaşım açık diyorlar ama ben bu sene çok hayal kırıklığı yaşadım mebin ne iş yapacağı belli olmuyor benim ümidimde yok güvenimde olursa süprüz olur

Tepki Skoru
0
Genel Müdür, 60 dan aşağı almayın dedi atanabilmek için.Kpss ye hazırlanan arkadaşların dikkatine...

Tepki Skoru
0
remzi inanlımı dedi dediyse nerde ve nezaman dedi biraz detaylandırırmısın

Tepki Skoru
0
arkadaşım hazırlanıyorum da kpss kitaplarını görmekten bıktım artık ya her gün acaba bende atanırmıyım düşüncesi var inşallah atanırız

Tepki Skoru
0
9 yıldır öğretmenlik yapıyorum 8 yıl usta öğretici olduk bu yılda adımız değişti ücretli öğretmen olduk.Ben bu sıfatla emekli olmak istemiyorum yaaa.Artık kadrolu olmak istiyorum.

Tepki Skoru
1
arkadaşım hazırlanıyorum da kpss kitaplarını görmekten bıktım artık ya her gün acaba bende atanırmıyım düşüncesi var inşallah atanırız
ARKADAŞLAR inşallah atanırısnızda sıra bize gelir bizde atanırız.inşallah yakın bir gelecekte tüm Türkiyede okulöncesi zorunlu olur.

Tepki Skoru
0
Genel Müdür, 60 dan aşağı almayın dedi atanabilmek için.Kpss ye hazırlanan arkadaşların dikkatine...
Ne yani 60 dan yukarı alanlar ihtiyacı karşılamıyorsa ne olcak onun açıklamasınıda yaptımı...Zaten muhtemelende öyle olur nasıl bir alternatif düşünüyorlar onuda söyleseydi ya ...

Tepki Skoru
0
:77wu[1]:aman onlar konuşup dursun en az 12 bin kişi alacaklar.peki bizden geriye kalan kaç kişi var?hiç kafanızı saçmalıklala doldurulmasına izin vermeyin.25 okul daha zorunlu oldu bu okullara herhalde kendileri gelmeyecek bize MECBURLAR...2011'de seçim var.bu yıl devlet memurluğu atamaları altın dönemini yaşayacak.tabi anasınıfı öğretmenliğininde yüzü gülecek.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 15000 oö ci alacaklarmış ama kadrolu olursa sözleşmeliler geçecek bunlar napmaya çalışıyor anlamış değilim bu sayı diğer sitelerde var millet çıldırmış gibi konuşuyor ama buda kandırmaca mecburen belkide sadece bizden sözleşmeli alacaklar başka çareleri nasıl var anlayamıyorum hayırlısı artık kafayı yedim ben...

Tepki Skoru
0
15.000 deniliyor o kadar olmaz sanırım ya diğer branşlar kudurmuş durumda sizin yüzünüzden bizden alım olmuyor diye düşman ğoldular bize. Okulöncesini zorunlu yaptın madem bizim atamayı ayrı tutacaklar ayrılık ayında olduğu gibi. 40.000 bin öğretmen alınsa ne olur. Sözleşmeliler kadroya geçecek sayıyı yüksek tutup alım çok yaptık diyecekler bizde yedik ya.İnşallah atanırız ya hayırlısıyla. Bitsin artık bu çile çekemem bile bile.

Tepki Skoru
0
bence 15 bin öğretmen söylentisi doğru.neden derseniz açık çok ve burda kurnazlıkta yapacaklar çoğu sözleşmeden falan kadroya geçecek ve kadro puanını sınırlı tutacaklar geriside bu yıl kpssde yüksek puan alanlara kalacak yaklaşık 2000 okul önceci alınmış olacak yeni olarak.gerisi ücretli olacakki buda sınıfçılardan alınacak bunlarda ücretli alınacak alın size açık kapandı.

Tepki Skoru
0
arkadaşlar 15000 oö ci alacaklarmış ama kadrolu olursa sözleşmeliler geçecek bunlar napmaya çalışıyor anlamış değilim bu sayı diğer sitelerde var millet çıldırmış gibi konuşuyor ama buda kandırmaca mecburen belkide sadece bizden sözleşmeli alacaklar başka çareleri nasıl var anlayamıyorum hayırlısı artık kafayı yedim ben...
15 bin okulöncesi alıcakları nerde yazıyor,sadece yorumdan ibaret mi yoksa resmi bir açıklama yazı varmı bu konuda???

Tepki Skoru
0
ayırca dediğiz gibi sadece kadrolu alım olursa bu sayı o zaman zorunlu olan 25 ildeki açık nasıl kapatılacak,sözleşmeliler kardoya geçerse onlardan boşalan yerlere kesin alım olması lazım,15 bin sözleşmeliden boşlan yerlere 15 bin ücretli alarak kapatmayı düşünmüyodur heralde meb,ek alım muhakkak olmalı olucak olması lazım 25 ili zorunlu yapan bakan buraları nasıl kapatıcağınıda hesaba katmıştır heralde

Tepki Skoru
0
Arkadaşlar burda yaptığınız yorumlara hayret ediyorum. 15000 oö alınması mümkün değil velevki alındı. niye hep sözleşmeliler girsin siz kpss girmiycekmisiniz geçin onları siz atanın. ayrıca su anda sözleşmeli olup 70 in üstünde 1776 kişi var(meb bilgi edinmeden alınan resmi sayı) onların yaklaşık 800-900 kişiside haziran atanır kalır size 850 kişi 2500 3500 kişide yaklaşık olarak 65 üsyü vardır yani kpss de 70 aldığın zaman bir çok kişi gecersiiz biraz kendinize güvenin. bu arada bu sene oö alınırsa enfazla 8000-10000 arası alınır. saygılar biraz mantık lütfen.

Tepki Skoru
0
arkadaşım mantık demişsinde bizde senden farklı bişey söylemiyoz zaten sadece diğer sitede okuduklarımız yorumluyoruz bu arada çalışıyoruz zaten puan için gayret ediyoruz ama motive olamıyoruz biri çıkıp bi açıklama yapsın diye uğraşıyoruz farkındaysan senin yaptığında bi varsayımdan ibaret yani kimse net bişey bilmiyor

Tepki Skoru
0
arkadaşlar birisi çıkıyor 60 diyor öbürü çıkıyor 70 diyor hepsi varsayım yaşayıp göreceğiz ne olacağını ayrıca şuan için hiçbir şey belli değil hiç kimse bir şey bilmiyor meb de dahil ayrıca 70 diyen arkadaş birz fazla sallamış o.ö bölümden kaç bin kişi 70 ve üssü alabilirki eğer ihtiyaç çoksa mutlaka bir formül vardır birde her şey nasip kısmet işi alnımızda yazılıysa atanırız yazılı değilse istediğimiz kadar uğraşalım allahım inşallah hepimize atanmayı nasip eder bu sıkıntılarımızda son bulur

Tepki Skoru
0
arkadaşım ben baraj 70 olacak demedim sadece 2010 kpss den sonra sadece sözleşmeliler kadroya geçeçek diye yorumlar oluyor onun için şöyledim.tabiki herşey nasip nasipten öte yol yok.

Tepki Skoru
0
bende hazirenda 10 bin öğretmen ataması olcakmış diye duydum ama okul öncesi öğretmeni olmadığı için 5 bin tane açık öğretim mezununu alcaklarmış ağustos atamalarında daha az alırlar bu sene iyi bir puan almak lazım.

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle