- Tepki Skoru
- 0
Arkadaşlar açık çok diyorlar, okulöncesini zorunlu yaptılar ağustos ayında ne kadar alım olur sizce bir bilgisi olan varmı
ARKADAŞLAR inşallah atanırısnızda sıra bize gelir bizde atanırız.inşallah yakın bir gelecekte tüm Türkiyede okulöncesi zorunlu olur.arkadaşım hazırlanıyorum da kpss kitaplarını görmekten bıktım artık ya her gün acaba bende atanırmıyım düşüncesi var inşallah atanırız
Ne yani 60 dan yukarı alanlar ihtiyacı karşılamıyorsa ne olcak onun açıklamasınıda yaptımı...Zaten muhtemelende öyle olur nasıl bir alternatif düşünüyorlar onuda söyleseydi ya ...Genel Müdür, 60 dan aşağı almayın dedi atanabilmek için.Kpss ye hazırlanan arkadaşların dikkatine...
15 bin okulöncesi alıcakları nerde yazıyor,sadece yorumdan ibaret mi yoksa resmi bir açıklama yazı varmı bu konuda???arkadaşlar 15000 oö ci alacaklarmış ama kadrolu olursa sözleşmeliler geçecek bunlar napmaya çalışıyor anlamış değilim bu sayı diğer sitelerde var millet çıldırmış gibi konuşuyor ama buda kandırmaca mecburen belkide sadece bizden sözleşmeli alacaklar başka çareleri nasıl var anlayamıyorum hayırlısı artık kafayı yedim ben...