Merhabalar Okul Öncesi Forum Resmi Web Sitesi 'Biz BÜYÜK Bir Aileyiz'

Foruma ücretsiz kayıt olarak mesaj gönderebilir, yeni konular oluşturabilir ve diğer üyeler ile etkileşim içine olabilirsiniz.

Açıköğretimli Arkadaşlar

Tepki Skoru
0
arkadaşlar sizi okuyana dek bende pek memnun değildim teşekkürler. evet küçümsenilebilir bazı kişiler tarafından fakat açık öğretim puanlarına baktığımız zaman hiçte küçümsenmeyecek derecede en son 380 le girmiş. Peki küçümseyen arkadaşlar bu kadar alabilmişler mi? bende hem çalışıp hem okuyorum en güzeli de bu kendi gayretimizle daha birinci sınıfım bu yüzden olsa gerek bazıları beni çok üzüyor. kulaklarımı tıkayamıyorum ama yeterince savunduğuma ve ikna ettiğime inanıyorum. kendi ayaklarımın üzerinde, araştırmacı, idealist bir insan olmaktan dolayı gurur duyuyorum..sizi seviyorum arkadaşlar...

Tepki Skoru
0
bende aof okumaktan gurur duyuyorum öss de ilk tercihimdi.
bunun ön önemli nedeni ise başörtüsü kolaylığıydı..
<YAŞASIN AÇIKÖĞRETİM>

Tepki Skoru
0
ya arkadaşlarörgun öğretımde derslerı anlatan bi öğretmen var bılmedıklerını yada kafana takılanları sorabılceğin bı öğretmen var ayrıca baktım onların kıtapları bızım kıtaplara göre daha ince asıl zoru okuyan biziz eğer ortada dalga geçilecek bı durum varsa ben örgundekıylen dalga geçerım neden çünkü onlar öğrencılık ;bız hem öğrencılık hem öğretmencılık yapıyoruzçünkü kendı kendımızın hem öğretmenı hem öğrencısıyız ama bazı gerıkafalılara bunu nekadar anlatsan boş anlamazlar..

Tepki Skoru
0
anlattıklarınız çok gzl...bn meslek lisesi son sınıf öğrncisiyim...bişe daha sormk istiyorum.açık öğretim mezunu olunca normal ünv.mezunu olnalr gibi mi olunuyo yoksa olmuyomu bunu anlamak istiyorum...bn öss sınavna girip açö tercih etmeyi düşünüyorum.hem okuyup hem çalşmak için...yani aileme yük olmak istemiyorum...szce ilk olarak normalini kazanmak çin mi uğraşmalıyım yoksa bu verdiğim karada açö mi okumalıyım? şimdiden çok teşekkürler.

Tepki Skoru
0
anlattıklarınız çok gzl...bn meslek lisesi son sınıf öğrncisiyim...bişe daha sormk istiyorum.açık öğretim mezunu olunca normal ünv.mezunu olnalr gibi mi olunuyo yoksa olmuyomu bunu anlamak istiyorum...bn öss sınavna girip açö tercih etmeyi düşünüyorum.hem okuyup hem çalşmak için...yani aileme yük olmak istemiyorum...szce ilk olarak normalini kazanmak çin mi uğraşmalıyım yoksa bu verdiğim karada açö mi okumalıyım? şimdiden çok teşekkürler.
hiç bir farkımız yok kpss ye girmiş biri olarak söylüyorum örgün okuyanlarla aynı kodu kodladık ( burda benim açımdan bir dezavantjla karkılaştım eğitim bilimleri konularına yeteri kaadar hakim değilim zaten sınavdabda yeterli puan alamadım)

bir avantajınıda ben yazayım okulumuzu okurken öğrenim kredisi almadığımızdan mezun olunca bu parayı faiziyle nasıl ödicem diye bir telaşım yok:110103_aphextwinz_p:110103_aphextwinz_p örgünden mezun olup iş bulamayan yada atanamayan bir çok üniversiteli bu parayı nasıl ödicem diye kara kara düşünüyorlar :ggggdw::ggggdw:
fazla fazala harçlar ödedik yeri geldi çok zorlandık ama sonunda mezun olduk geçmişe mazi derler diplamıyı al acıları unut

Tepki Skoru
0
bende bu sene kayıt olucam umarım bende mutlu olurum simdi özel bi anaokulunda çalışıyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum bi yandan üniv okumayı çok istiyorum ama örgün ünivli olmanın tadını çıkarmak istiyorum bi yandan açığı neden yazdım die düşünüyorum anlayacagınız hem pişmanlık var hem mutluluk çözülmez duygular puffff

Tepki Skoru
0
bende bu sene kayıt olucam umarım bende mutlu olurum simdi özel bi anaokulunda çalışıyorum ama nasıl olacak hiç bilmiyorum bi yandan üniv okumayı çok istiyorum ama örgün ünivli olmanın tadını çıkarmak istiyorum bi yandan açığı neden yazdım die düşünüyorum anlayacagınız hem pişmanlık var hem mutluluk çözülmez duygular puffff
Aynı duygular bende de vardı hatta ben öss nin açıklanma sürecinde kendime dershane arıyodum rehberlik hocamın baskıları üzerine yazmıştım aöf yi sonuçlar açıklanınca ben tabi şok aynı duygular bende de vardı örgün nie olmadı die bi burukluk dier yandan 4 yıllk oldu istanbul oldu sewinci :) sonra 2 . 3. sınıfa geçince o burukluklar gidio yerine sewinç kalıo iiki ailemin yanında kalmışım diorm zaman zaman çalıştımda özellerde maddi manewi katkısı oluyor yani şimdi 3 deim mezuniyetten ve kpss den başka bişi düşünmüorm ... senin içinde böyle olur umarım =)

Tepki Skoru
0
Mutlu olmak biraz da sizin elinizde,olumsuz taraflarını görürseniz mutsuz olursunuz,olumlu yanlarına dikkti vermek lazım,ben bu bölümde okuduğum için mutluyum,huzurluyum,iyi ki yazmışımmm....

Giriş yap

Okul Öncesi Forum TV

000
Gün
00
Saat
00
Dakika
00
Saniye
Canlı yayına kalan süre.

18 Yıldır Sizlerle